Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2004 hararet yaptı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sntrkomer

Arkadaşlar sabah arabayı ablama verdim hareret yapmış çekmiş kenera bırakmış birazdan almaya gitcem. Beni bekleyen seneryo nedir sizce ne yapmam lazım ilk olarak. Kocaelideyim istanbula kadar  servise nası götürcem arabayı?

ismet

bendeyken de yapmıştı araç ama herhangi bir sorun olmamıştı, erken müdahale sanırım faydalı oluyor ama forumda bir başka araç hararet yaptığı için bazı ciddi problemler olmuştu. artık sizin araçta ne olur gidince görürsünüz.

dilerim kötü bir şey yoktur
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

universeee

Kaskonuz varsa, ki yoksa da aynı senaryo bence geçerli, hemen bir çekici çağırın ve en yakın Alfa'dan anlayan bir ustaya götürün. Hararet yapmış aracı çalıştırmak, bir yerlere gitmek masrafınızı çok çok arttırabilir :( Kocaeli'de var mı bilmiyorum ama en yakını sanıyorum Bostancı olacaktır.
Çok geçmiş olsun...
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

tolga_ozhan

Silindir kapan contası ile ilgili bir durumsa çalıştırıp yürütmemek lazım.
En sağlıklı yol çekici olacaktır. Telefon ile çağırmadan önce fiyat konusunda anlaşacağınız bir yeri tercih edin. Zamanında Gölcük'ten Bostancı'ya çektirmek için 250 TL vermiştim.

Eğer aracın altında su birinkintisi varsa kaçağın yerini görmeye çalışın, basit bir hortup çatlağı ise su tamamlayarak devam etme şansınız da var. Fakat buna iyice emin olmak lazım.

sntrkomer

Suyuna baktım tamamen bitmemiş ama eksiltmiş ve daha dün kontrol etmiştim ekleme yapmıştım. Güvenilir bi yere çektim. Dediğiniz gibi yarın sabahtan kaskoyu arıcam çekicekler ataşehir mengerlere ücretsiz çekiyolarmış. Ama ben orda yaptırmak istemiyorum diyip arabayı alabilirim demi oraya bişey ödemem gerekirmi yoksa?

Alfadanadam

Bostancı istiyorum diyip istediğiniz servise direk götürtebilirsiniz mesafe daha yakın olduğu için.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sntrkomer

Bugun konuştuğumda yetkili servise bırakırız dedi bende iyi ordan kendim alır götürürüm sıkıntı olurmu oraya bişey ödemem gerekirmi dedim biz güvenliğe bırakıp bi belge alıyoruz gerisine karışmıyoruz dedi. Yarın bi gelsin ozaman hallederiz çekici işini benim canımı asıl sıkan arızanın boyutu ne olcak acaba...

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Mesafe yakın olduktan sonra istediğiniz yere götürür. Israr edin. Gerekirse sigorta firmanızı arayacağınızı söyleyin. Mengerlerden bostancıya 100-150 lira isterler belki de.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

universeee

Siz aracı nereye çektirmek isterseniz oraya çekmek zorundalar! Tabi bir koşul dışında ki Alfa Romeo söz konusu olduğu için o koşul sağlanmıyor: En yakın yetkili servise götürürler diğer markaların araçlarını. Eğer Kocaeli'de Mengerler tarzı bir servis olsa Bostancı'ya götürmez kasko çekicisi. Ama sizin en yakın yetkili servisiniz orası olduğu için eli mecbur götürüyor. Yalnız bu sefer bir de mesafe konusu giriyor. Belli bir mesafeyi geçmedikçe kasko poliçeniz kapsamında Bostancı'ya götürür çekici. Tabi bu konuyu kasko yaptırdığınız firmanın müşteri hizmetleriyle görüşün, çekiciyle değil.
Şahsi tavsiyem Bostancı'ya götürün. Mengerlere inerse o araç çekici parası ödemek zorunda kalırsınız, aracı mengerlerin eline bırakırsanız zaten tamir yoluna kesinlikle gitmediklerini kendilerini de söylüyorlar, direkt parça değişimi! Bizzat kendilerinden duyduğum için söylüyorum bunu.
Tekrar çok geçmiş olsun...

milano 75

kaza yaptığımız 156 yı sportivo ya indirtmiştik,kendinizde olursanız bostancıda,spotivo carum v.s indittirebilirsiniz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sntrkomer

Arkadaşlar sağolun şimdi iş başına çıkıyorum inşşallah herşey yolunda gider

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

Erkay KAHYA

Geçmiş olsun.
Çekiciyle muhatap olmak yerine, sigortayı arayıp Bostancı'ya gideceğinizi söyleyin.
Çekicideki kişi de onlara uyacağı için sorun olacağını sanmam.

sntrkomer

Şindi konuştum gene sigortayla yetkili servisten başka yere götürürseniz kocaeli istanbul arası farkı alıyoruz diyo adam. Böyle bi mantıksızlık olamaz.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Şindi konuştum gene sigortayla yetkili servisten başka yere götürürseniz kocaeli istanbul arası farkı alıyoruz diyo adam. Böyle bi mantıksızlık olamaz.

O zaman şöyle bir son tavsiye: Çekici gelince şansınızı deneyin. Mengerler km olarak daha uzakta zaten, biraz samimiyet kurabilirseniz belki sizi Bostancı sanayiye atıverir. Bu arada siz Kocaeli merkezde misiniz?

sntrkomer

[/quote]
O zaman şöyle bir son tavsiye: Çekici gelince şansınızı deneyin. Mengerler km olarak daha uzakta zaten, biraz samimiyet kurabilirseniz belki sizi Bostancı sanayiye atıverir. Bu arada siz Kocaeli merkezde misiniz?
[/quote]
Karamürseldeyim de araba Başiskelede arıza yaptı oraya gidiyorum şimdi

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Karamürseldeyim de araba Başiskelede arıza yaptı oraya gidiyorum şimdi
Anladım. Ben bir kere Gebze'de kalmıştım da o nedenle sordum Kocaeli deyince siz. Benim kasko firmasının çekicisi aracımı sorgusuz sualsiz nereye gitmek istiyorsam oraya götürmüştü. Ama tabi ben İstanbul'a sizden çok daha yakındaymışım.
İnşallah büyük bir sorun olmamıştır. Tekrar çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.

koramiral

arkadaslar kocaelide olan alfacılar için tamirci biliyorum alfaya bakıyor kadri usta 05559747576 numarası seat yetkili servisin yanında benim ismim volkan ismimide verebilirsiniz