Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Brera icin sorun ve parca yardimi ,Throttle body

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakande

Herkese Merhabalar ;

Aracim brera 2.2 selespeed. Bu ara enteresan olaylar basima geldi , sizlere onu aktarayim . Araci calistirdigimda oncelikle ekranda su hatalari goruyorum.

- VDC unavaible Consult handbook
- Hillholder unavaible Consult handbook
- ABS not avaible Consult handbook
- ASR unavaible Consult handbook

bunlarla birlikte motor calisiyor ama devir cok dusuyor ve motor stop ediyor. arac calisir durumdayken Benzin gostergesi dipte duruyor ve benzin isigi yanip sonuyor. Ve de Check Engine yazisi ekranin uzerinde beliriyor.

butun bu olaylar zaten 10 sn civari bi zmanda gerceklesiyor. Bu durumda araci kullanmaya kalktiginizda , evet bi sekilde gidiyor. Durdugunda yine hemen calisiyor. normalde 3000lerde degisen vites 6-7000 devirde kendini yukseltiyor .

3 kere servise gittim . servisten her ciktigimda 3-5 gun sorunsuz kullandim. Daha sonra ayni kader. Sonuc olarak son iki seferdir karar verildigi gibi " Throttle body " denen parcanin degismesi gerektigi. ingilizceye bu sekilde cevrildigini saniyorum , turkcesini hic bilmiyorum :)  bu da italyaya siparsi ile 1,5 ay ve kamyon yukuyle para anlamina geliyor.

Bu konuda bilgisi / tecrubesi olan arkadaslar varsa paylasabilir mi ? 9 - 17 kasim arasi turkiyede olacagim. Bu parcayi bulabilecegim bir yer var ise satin alabilirim .

Yorumlarinizi bekliyorum
Moskova'dan sevgiler.

wolkanku

audi tt im de maf sensorunu sokerek deneme amacli kullandigimda esp ve abs lambalari yaniyordu ve devir sabitlenmiyordu.
herseyden once baska bir maf sensoru ve debimetre ile deneyin derim. daha az maliyetle kurtarirsiniz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Fatihob

..

TRUPHASE

Bir de akünüze baktırın,mümkünse değiştirin.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Veloce

*** Akü ve fren pedalı altında bulunan sensor kontrol edilsin. Sensor değişiklği ile çok cüzi fiyata sıkıntılardan kurtulmanız mümkün. Bu sensor tam olarak saydığınız arızaları vermekte.

myavuz

Merhaba ,

Sorun araştırdınız  gaz kelebeği ise ,

You are not allowed to view links. Register or Login
Gran Turismo Veloce

bkvolkan

saydığınız 4 uyarı aynı şekilde bendede çıktı, vakit kaybetmeden şarj dinamosunu değiştirince problem halloldu.

hakande

Herkese cok cok tesekkurler. Dediklerinizi servise gidip tek tek soracagim. Peki her ihtimale karsi bu gaz kelebegini Turkiye'de bulma sansimiz var mi ? Ne dersiniz? Keza italya'dan ancak yilbasina geliyor.