Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'un yanına kardeş olarak 147 alsak mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harunresitz

Arkadaşlar merhaba, 159'la birlikte bir de küçük araç ihtiyacım var, 147 alayım diye düşünüyorum ama iş yoğunluğu nedeniyle çok araştırma fırsatım olmadı, 147'ler için araştırma sürecinde özellikle önereceğiniz bir versiyonu var mıdır? MK1 ve MK2 arasında farklar nelerdir? Fikirlerinizi iletirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

tolga_ozhan

mk2 ile mk1 arasındaki tek fark. Ön ve arkadan farklı görünmeleri.

harunresitz

You are not allowed to view links. Register or Login
mk2 ile mk1 arasındaki tek fark. Ön ve arkadan farklı görünmeleri.

MK 2'de ön ızgara daha büyük değil mi?

tolga_ozhan

Evet mk2 nin ızgarası daha büyüktür. Önden daha agresif durur. Fakat bana göre daha çok Alfa Romeo'ya benzeyen kendine has bakışları olan mk1'dir.

egeozal1

Evet mk2 nin ızgarası daha büyüktür. Önden daha agresif durur. Fakat bana göre daha çok Alfa Romeo'ya benzeyen kendine has bakışları olan mk1'dir.
+10000000

ismet

Uygun fiyata mk1 alip body kit uygularsaniz mk2ye fark atar. Ancak normal hallerinde bence mk2 fena dover. Zevk meselesi
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Doğa Tosun

+147.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

harunresitz

Valla 159'u çok beğendiğim için ve MK 2'yi 159'a daha çok benzettiğim için muhtemelen MK 2 üzerinde duracağım gibi arkadaşlar. Peki varyatör problemleri ile ilgili yazılar okuyorum bu konuda ne dersiniz. Daha önce hiç 147 test etmedim, bu konuda yardımcı olacak Ankara'dan arkadaş varsa da çok mutlu olurum. Müsait bir zamanımızda bir araya geliriz ve biraz bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.

Gouki

Harun bey mk2 147'lerin 105 beygirlik versiyonlarında varyatör yok; yani sorun yok :)

harunresitz

Harun bey mk2 147'lerin 105 beygirlik versiyonlarında varyatör yok; yani sorun yok :)

Bir kaç ilana bakarken bende onu gördüm ama 120 beygir olsa çok daha iyi olur elbette :) şimdiye kadar 150 beygirden aşağı arabaya binmedim, sırf güçlü değil diye 147 den soğumak istemem şahsen.

Kubilay

Maddi şartlar mümkünse sırf Alfatex için mk2 dist diyorum.Bej Alfatex ile aracın içi iki kat lüx duruyor.

tolga_ozhan

Ben temizi bulunursa şayet 2.0 SS, deri koltuklu mk1 diyorum :)

harunresitz

25.000 liraya kadar çıkabilirim. Önerilerinize sonuna kadar açığım arkadaşlar.

fatihmehmet

Hocam Alfa Bayrak'ta mk2 2000 cc SS var. Hep güçsüz kalma gibi sorununuz olmaz hemde bütçenize uygun. Düşünün derim ben :)
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

harunresitz

Hocam Alfa Bayrak'ta mk2 2000 cc SS var. Hep güçsüz kalma gibi sorununuz olmaz hemde bütçenize uygun. Düşünün derim ben :)

Satış ilanı var mıdır?

fatihmehmet

Satış ilanı var mıdır?

Buyrun
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

Birde bu araç var Harun bey. 1.6 size yetmeyecek gibi:

harunresitz

Ilanlar icin tesekkur ederim arkadaslar. Tek kapi olsun istemiyorum.  Ilk ilandaki aracin da kilometresi biraz yuksek malesef.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ismet

Bir kaç ilana bakarken bende onu gördüm ama 120 beygir olsa çok daha iyi olur elbette :) şimdiye kadar 150 beygirden aşağı arabaya binmedim, sırf güçlü değil diye 147 den soğumak istemem şahsen.

Bu araçların 120 beygir olduklarına bakmayın, öyle canavar gibi gitmiyorlar maalesef. Diğer 1.6'lar beni fena tokatlıyordu :) Gerçi lpg'nin de etkisi büyük, bir de beni pilotaj da pek iyi değil. Yine de, eğer ki 150beygirden aşağı araca binmediyseniz 1.6 sizi sıkar.

harunresitz

147 nin 2.0 i olursa daha iyi olacak ama oomazsa da yapacak bir sey yok.   Peki selespeed konusunda ne dersiniz?

ismet

selespeed ile ilgili forumda arama yaparsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. kendim kullanmadım hiç ama kullananlar çok zevkli olduğunu söylüyor. temiz kullanımda sorun olmuyor ama meşhur robot sorunu olursa da iyi masraf yaptırıyor maalesef. seçim sizin :)

harunresitz

Arkadaslar gunaydin, 147lerde distinctive paket ile progresion paket arasinda tam olarak habgi farklar var?

Gouki

Harun bey;

147 MK1 donanımları: You are not allowed to view links. Register or Login/www.alfaromeo.com.tr/147_3_donanim.htm

147 MK2 donanımları: You are not allowed to view links. Register or Login/www.alfaromeo.com.tr/147_5_donanim.htm

harunresitz

Harun bey;

147 MK1 donanımları: You are not allowed to view links. Register or Login/www.alfaromeo.com.tr/147_3_donanim.htm

147 MK2 donanımları: You are not allowed to view links. Register or Login/www.alfaromeo.com.tr/147_5_donanim.htm

Tesekkur ederim.