Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ANKARALİLARDAN ACİL YARDIM!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

Merhaba arkadaşlar. Kardeşime ankardan  keci orenden opel astra bertone alicaz. Ben pek istememe rağmen kendisi niyetli. Malum biz istanbulda yaşıyoruz. Ben islerimden dolayı gelmiyorum ama kardeşim ve kuzenim gelecek. Kardeşim arabadan pek anlamaz. Ankarda keci ören civarında bertone yi expertiz yaptirabilecegimiz güvenilir opel servisi veya tanidik. Yada tavsiye. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Simdiden teşekkürler.

tayfun

Düşündüğümüz araç bu. Tanıyan bilen varmı?
You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Erkay KAHYA

Selamlar;
Benim evim Keçiören'de yalnız işlerim nedeniyle ancak akşam 8 gibi müsait olabiliyorum.
Son aylarda birkaç kez araç alıp sattım. Size tavsiyem resimdeki yere expertiz için gidebilirsiniz.
(Burasıyla ilgili herhangi bir akrabalığım falan yok.)
Yer çok basit; Ankamall'ın karşısındaki Petrol Ofisi'nin içi. Dükkanın ismi OTOTEK
Burası haricinde çevresinde yaklaşık 6 tane falan daha oto expertiz (computest) yeri var.
Şimdiden hayırlı olsun.
Yardımcı olabileceğim başka birşey olursa telefon ile de ulaşabilirsiniz.

Lbe

Abi ben suan Ankarada degilim ama mahalledeki arkadaslara sorayim bu You are not allowed to view links. Register or Login kacinda bertone var, diger bertoneler hakkinda fikir sahibilerdir

tayfun

Perşembe günü kismetse gelecekler. Pm den ulasir tel ni nuzu alırım gerekirse.

Lbe

Abi suan farkettim 1.8 oldugunu.2.0 t bakmaz misiniz?

ozoozo

Kaskodan arac alabilirsem persembeye kadar , bende yardimci olabildigim kadar olurum ancak pek tecrubem yok bu tip islerde.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

tayfun

Abi suan farkettim 1.8 oldugunu.2.0 t bakmaz misiniz?
bana kalırsa tabiki 2.0 turbo da kardeşim laftan anlamiyor:) bide bu arabayı gozune kestirmiş. Zaten yeni sofor. Bide turbo tatlı arabadir. Hor kullanilmistir çoğu. Cokta acele ediyor.bu arabalar az oldugu için piyasada bertone ciler çoğu aracı bilir. Eş dost imkan varsa arastirilirsa çok makbule geçer. Bende gelemiedigim için aklım orda kalacak.

tayfun

Kaskodan arac alabilirsem persembeye kadar , bende yardimci olabildigim kadar olurum ancak pek tecrubem yok bu tip islerde.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk
teşekkür ederim.

Erkay KAHYA

Perşembe günü kismetse gelecekler. Pm den ulasir tel ni nuzu alırım gerekirse.

Tel numaram üye sayfamda kayıtlı.
Ben Bertone lerden pek anlamam ama üç tane Astramız oldu.
Bir arkadaşım için bir ara Türkiye'deki tüm satılıklara detaylıca bakmıştık. Ankara içi birkaç araca  gidip baktık.
Bence Bertone alınıyorsa kesinlikle sunroof lu olmalı.
Gümüş griler önden sıradan Astra kıvamında olduğu için, bal köpüğü renk olursa bence iyi olur.

sbk0655

Bildiğim kadarı ile bu araç komple boyalı , o yüzden değişeni var mı iyi baktırmak lazım. Bir de bertone alınacaksa 1.6 yada 2.0 alın derim , 1.8 arıza yaptığında parçaları daha zor bulunuyor.

tayfun

Bencede bal kopugu,kırmızı,siyah.
Bakalım istanbul ve civarindada var. Kardeşimi birazdaha oyaliyip buralardan bisiler bulmaya calisacam ama haylaz heyecan yaptı acele ediyor.

tayfun

Bildiğim kadarı ile bu araç komple boyalı , o yüzden değişeni var mı iyi baktırmak lazım. Bir de bertone alınacaksa 1.6 yada 2.0 alın derim , 1.8 arıza yaptığında parçaları daha zor bulunuyor.
komple boyalı. İki parça değişen var. İstanbulda bir alternatif daha var. Açıkçası benim içime sinmiyor ama bakalım artik.

Erkay KAHYA

komple boyalı. İki parça değişen var. İstanbulda bir alternatif daha var. Açıkçası benim içime sinmiyor ama bakalım artik.

İnsanlar tamamı boyalı ve değişeni olan araç üzerinde neden durur ki? (Yanlış anlamayın.)
Kardeşinize aktarın, aldıktan sonra keyifle binmek ve satmak da var.

tayfun

Inan laf anlatamıyorum.birde bakmaları tam ona tav oldu.arabadan anlamiyor.hevesli oldugu içinde gözü gormyor . Ama daha düzgün biseye ikna edicem .

tayfun

Arkadaşlar bugün ankaradan temiz bi bertone aldık. Birkaç araba baktık ama hepsi haşat. Ama aldığımız araç gayet temizdi. Satan arkadas baya bi duygulandı satarken. Allah herkese böyle düzgün insanlarla karsilasmayi nasip etsin. Konu kilitlenebilir.

egeozal1

Gouki