Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu Aralar Ne Okuyorsunuz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben de askerde Emre Yılmaz'ın 2 kitabını okudum.
Bir İşadamına ve Şeytanın Fısıldadıkları. Çok ilginç 2 kitap. Özellikle genç arkadaşların çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. okuduğunuz her satırın altını çizmek isteyebilirsiniz.

Bülen abi bu ikisini bende okudum.. Yazarın ilginç bir bakış açısı var..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Sportivo

Güngör Uras : Saf Ve Bakir Anadolu Çocuğu. Kitabın ismi çok güzel, Güngör Uras tipik Türk halkı için kendö köşe yazılarında da zaman zaman bu tanımlamayı kullanırdı. Türkiye'deki ekonomi-siyaset-bürokrasi alanlarında engin deneyimi olan bir ekonomistin gözlem ve hayat hikayelerinden derlemeler. Yakın tarihimizin ekonomik geçmişine ilginiz varsa tavsiye edebilirim.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Yiğit Doğukan

Ferrari'sini Satan Bilge - Robin Sharma

Kitapçıda gezerken gözüme çarptı. Bu kitabı çocukken kitaplığımızda görürdüm. Şöyle bi referanslara ve içeriğine baktım ve hiç düşünmeden aldım ve bir solukta okudum.  Bunca zaman bu kitabı okumamış olmam büyük kayıp.

Sportivo

hocam bu kitap alfistiyi bozar adama alfasını sattırır :))
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Yiğit Doğukan

hocam bu kitap alfistiyi bozar adama alfasını sattırır :))
Yoook o kadar uzun boylu değil  =))

ismet

Evrenin Zarafeti - Brian Greene
Din Bu - Turan Dursun
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Gouki

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

agucba

Çin Gölü Cinayetleri. Yazarın adını hatırlamıyorum ama Hollanda'lı.

Askerde okudğum Oğuz Aral'ın "Huysuz İhtiyar: Bana Bir Tarzanlığı Bile Çok Gördüler" kitabını tekrar okumak istiyorum. Çok komikti. Okurken mideme ağrılar giriyordu. Oğuz Aral'ın gözü ile emeklilik.

Bir de "Her Rakının Bir Cini Vardır" kitabı vardı ama onu babamlarda bulamadım.

///////////////

dragut

Orhan Veli- Bütün Şiirleri  :yukari-ok:
"Alfa sevgisi"

Gouki

Volkan'ımın tavsiyesi ile:

wolkanku

gorseli olmayan saf yazi olan bir seye konsantre olup okuyamam ancak bu kitap bildiginiz gibi degil.
sabah aksam serviste okumak icin saatleri sayiyorum resmen.

kitap neyden bahsediyor derseniz, siyasilerin cevirdigi tum dumenler, bizim nasil uyutuldugumuz vb.
alin okuyun asla pisman olmayacaksiniz. 92 ve 93.sayfalardaki olaya inanamayacaksiniz. ergenekon duzmecesinin nereden nereye baglandigini okudugunuzda eliniz ayaginiz titreyecek
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

blackgear

En son okuduğum kitap pinokyoydu ve ben ilkokuldaydım.

Tahtadan bir kuklanın konuşması gayet normalmiş gibi, yalan söyleyince burnunun uzaması, hiç kabul edilebilir gelmemişti. Bitirmeden bıraktım, Gepetto amcaya mı şömineye mi kavuştu bilmiyorum :D O gün kitap olayı bitti bende :)

ismet

Her vatan evladının mutlaka okuması gereken bir kitap:

Satın Almak İçin: You are not allowed to view links. Register or Login

ihsany

Bende merak etmiştim aslında bu kitabı.. Elimdekileri bitiremedim henüz ama ilk fırsatta alıp başlayayım  :kahve:

gorseli olmayan saf yazi olan bir seye konsantre olup okuyamam ancak bu kitap bildiginiz gibi degil.

kitap neyden bahsediyor derseniz, siyasilerin cevirdigi tum dumenler, bizim nasil uyutuldugumuz vb.
alin okuyun asla pisman olmayacaksiniz. 92 ve 93.sayfalardaki olaya inanamayacaksiniz. ergenekon duzmecesinin nereden nereye baglandigini okudugunuzda eliniz ayaginiz titreyecek
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Yiğit Doğukan

Şu an bekleyen iki kitap var ama önceliği buna verecem.

ByAKINCI

Bir tavsiye de benden Dan Brown Dijital Kale, okumayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Yanınızdan bir an bile ayıramayacağınız bir kitap  :yukari-ok:

147 Blackline Red

erdem1904

Bir tavsiye de benden Dan Brown Dijital Kale, okumayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Yanınızdan bir an bile ayıramayacağınız bir kitap  :yukari-ok:

Son 4-5 yıldır yazdığı kitaplardan okumadığım tek kitabı bu kaldı benimde... Wilbur Smith'i de tavsiye ederim...  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kibitzer

En son okuduğum kitap pinokyoydu ve ben ilkokuldaydım.

Tahtadan bir kuklanın konuşması gayet normalmiş gibi, yalan söyleyince burnunun uzaması, hiç kabul edilebilir gelmemişti. Bitirmeden bıraktım, Gepetto amcaya mı şömineye mi kavuştu bilmiyorum :D O gün kitap olayı bitti bende :)

Hiç masal dinlememiş miydin öncesinde? :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

misket

Okunası bir çalışma,

İhvân-ı Safâ grubundan bir düşünürün şöyle dediği rivayet edilir:

"Din hastaların, felsefe ise sağlıklı insanların tedavisiyle ilgilenir. Peygamberler hastaları, hastalıklarının artmaması, hatta onların bütünüyle iyileşmesi için tedavi eder. Filozoflar ise herhangi bir hastalık bulaşmaması için, sağlıklı insanların sağlığını korur."
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Yiğit Doğukan

Bu aralar yanımdan ayırmadığım bir kitap: "Bir Çift Yürek". Her satırında öğrenilecek çok şey var.

TRUPHASE

Kesinlikle okumanız tavsiye edilir. Başlarda sıkıcı ve bunaltıcı başlasa da sonuç muhteşem.

Bu arada Yılmaz Özdil denilen arkadaşın kitabını da okudum hem de ilk çıktığı gün. Çünkü Putin ile erdoğan ın kıyaslamasını kendi kaleminden okumuştum çok eğlenmiştim.Fakat bir insan neden diğer insanları ''uyanın'' diye devamlı dürter ki? Ya uyuyan kendisi ise... ''Karşısındakini salak zanneden Dünya'nın en salak insanıdır''.

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Ormanci

Yılmaz Özdil biraz fazla fanatik geliyor bana.
CHP'nin veya önceki hükümetlerinkini de yazsaymış ya :)
Onları yazmaz.

Bazı yazılarını acayip seviyorum süper yazıyor ama çoğu zaman da sapıtıyor. Onun daha da sapıtık versiyonu ise Emin Çölaşan. Sıtma ve ölüm gibiler :) O yüzden kitabını bir yandan merak ediyor olsam da, bir yandan da bazı şeyleri "aha da ortaya döküyorum" diye alakasız şekillerde yazmış olabilir diye de düşünmüyor değilim.

Durumlara daha "iki taraflı bakabilen" birilerinin elinden çıkmış şeyleri okumayı tercih ederim şahsen.

Çünkü her iki taraf da kendi işine geldiği gibi birşeyleri sunmayı ve taraftar edinmeyi çok güzel başarıyor.

Bunların haricinde konuya dönersek;

Dan Brown Kayıp Sembol ve Cehennem'i bir süre önce bitirdim, önceki kitaplar gibi, çok başarılılar.

Bu arada Dan Brown ve polisiye/macera severler Glenn Meade kitaplarını da zevkle okurlar, kesinlikle tavsiye ederim. Kar Kurdu, Buz Kapanı ve Brandenburg baya baya güzeldir.

Şu sıralar tuğla gibi bi kitap olan Frank Schatzing'in Limit'ini okuyorum. Önceki kitabı Sürü de böyleydi aslında, çok gereksiz detaylara diyaloglara gidip feci şekilde uzatıyor gibi geldi. Sonu da Sürü gibi olursa kitabı yakmayı düşünüyorum :)

misket

Masumane okunan kitapların paylaşıldığı bir başlık olarak devam etse konu.

Kişisel tecrübelerime dayanarak bu tür tartışmaların sonunun olmadığı kanaatindeyim en azından bu başlıkta.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

ismet

Bir kitap tavsiyem daha olsun:

yazarıyla bir ara ciddi muhabbetim vardı. gördüğüm en bilgili kişilerdendir. zaten kitabı okursanız bunu rahatlıkla anlarsınız.