Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Yan Eteklik ve Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakankln

Merhaba , Ben Ankaradan Hakan , Sitenize yeni üye oldum..
Aracım 2013 Giulietta 1.4 170 ps TCT
Aracım için yan eteklik sipariş etmek üzere ankara akotoya gittim ancak ellerinde spor 1 pakette bulunan yan eteklik bulunmuyor..sadece katalogda bulunan ve bana göre daha kaba olan eteklik var ve fiyat olarakta işçilik dahil yaklaşık 1.300 TL
Difüzör ise yine bu fiyatlarda ve tırtıklı olandan ancak ben düz görünümlü çift çıkışlı arıyorum..

Ankarada spor 1 pakette bulunan yan eteklik ve çift egzoslu düz olan difüzörden bulabileceğim bir yer var mı ? diye sizlere sormak istedimm..Teşekkür ederim..

ozoozo

Çift egzozlu ve düz diff. i dışarıdan veya sahibinden de ki ilanlara göz atmanızı tavsiye ederim , yetkili servis tırtıklı olanı bana göre en güzelini satıyor :) işin aslı o kaba dedikleriniz de bence en güzel olan marşpiyel ancak zevkler ve renkler tartışılmaz fakat 1.300 tl çok yüksek bir fiyat, eğer ki birinden rica edipte kalıp vs buluna bilirse veya herhangi bir fiberciye gidip konuşursanız belki yaptıra bilir , internetten ölçülerine vs ulaşıp. Aracım servisten çıktığında ilk iş , sizin o kaba dediklerinizin ölçülerine ulaşmak ve fiberciye yaptırmak olacak dilerseniz gittiğim de sizin içinde bilgi edinirim fakat nerden baksanız 2 haftayı bulacaktır çünkü aracım daha haftaya ancak çıkar.

Hakankln

Benim kaba dememin sebebi orjinal alfa giuliettalarda ilk önceleri düz olarak çıkıyordu, tırtıklı olanlar sonradan katalog olarak çıktı.. yan marşpiyelin katalogda yer alanı da spor paket te bulunmayan marşpiyel..
Kaba demem kendi görüşümdür..Kimseyi bağlamaz tabi ki..Keşke alınmasaydınız..
Fibercilerde yapılan parçalar kalitesiz olur ve çabuk boya döker(yan eteklik boyanacağı için)..Ancak kaliteli olarak ve istenilen şekilde eteklik ve difüzör yapan ankarada bir yerle bağlantınız olursa beni de bilgilendirirseniz sevinirim..
Cevabınız için de ayrıca teşekkürler..

ismet

Hakan Bey hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler.

Özdemir'in söylediklerine alındığını sanmıyorum, zaten zevkler ve renkler tartışılmaz yazmış. "Sizin o kaba dedikleriniz" cümlesini de beğenmediğiniz model için referans olarak kullanmış :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Ben kotu niyetle soylememistim,amacim yardimci olmakti sanirim yanlis anlasilma oldu :) ki zaten gorusunuze saygim oldugunu da belirttim siz en iyisi servislerle iletisime gecin.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

dodo35

Merhabalar siteye yeni üye oldum birkaç arkadaşımdan duydum siteyi tamda aradığım konu buydu bende Giuliettama düz difüzör arıyodum bu konuda bilgisi olan varmı acaba orjinal QV dekiler gibi istiyorum.