Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Geleneksel Karting Turnuvası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

o zaman ben de erkayla çift olarak geliyorum  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Tamamdir abi o zamam panorada bulusuruz sknti yok

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Erkay KAHYA

blackgear

Gouki

Son durum: Hareket saat 20:00'de Panora'dan değil mi?

ismet

7de buluşulup 8gibi hareket edilecek sanırım..

ozoozo

7 de panoradayim

antihero

Hanımı, 7 de Armada'dan alıp eve bırakacağım. Eve dönüş, trafik olacağından 7:30 da. Hemen çıkıp nereye geleyim Ayrancı'dan? 30 puanlık soru  :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Hanımı, 7 de Armada'dan alıp eve bırakacağım. Eve dönüş, trafik olacağından 7:30 da. Hemen çıkıp nereye geleyim Ayrancı'dan? 30 puanlık soru  :)

ayrancıdan hoşdereye geçip direkt tırmanabilirsin abi yıldıza doğru ya da cinnah'tan.. trafik nerede azsa oradan gelirsin..

blackgear

Açlık tokluk durumuna göre değişir, biz panorada aç karnımızı doyurmak için buluşuyoruz bir nevi :D

Eğer ben tok gelirim, yada panoraya yetişemem, uygun bir yerde yerim dersen, Mühye köyü girişinde bekle bizi, 8 - 8.15 sularında orada olacağız :)

Haritada 555. CAdde olarak gözüken yer ;)

antihero

Ok, 2 yerden birinde görürsünüz beni :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

alihsans

Ben en geç 18:30 civarı Panora'nın yemekhanesinde olurum beyler.
Arby's vardı galiba orada. Roast Beef'e yumulurum hemen.  :-*
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

biz yemeği yedik, 7:20 gibi çıkarız duruma göre mühye yada panora'ya geçeriz
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ugursahin90

Panoradayım abiler yemeğimi de yedim herkes nerde?

Gouki

ugursahin90

Abi bende sadece Erkay abinin numarası var oda gelmem yarım saati bulur deyin ce yedim ben yemeğimi

ozoozo

Konya yolundayim dogusun orada trafik felc

blackgear

Evdeyim, ama Alfisti ailesinin bir bireyi olduğuma çok memnunum :D Yine harika bir buluşma idi. Bir sonrakini iple çekiyorum.

(Eklemeden edemeyeceğim, Ostim gibi bir yerden Panoraya gelmek, cuma günü, hele hele iş çıkış saatinde, ölüm!...)

Gouki

Sen hep beni takip et Kadir abi :)

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.  :clover: :nazar: :alfisti:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Mustuaaa

Çok eelenceli bi akşamdı herkese teşekkür ederim.. fakat birkaç konuya dikkat çekmek istiyorum :D
1- doğa nın aracına yapılan sabotaj son derece sportmenlik dışıydı :D adam resmen tekledi :D
2- benim ve özdemirin arabaların yokuşta kalacak derecede çekmemesi ayrı bi olay :D
3- ileriki gecekonduda oturan ve otostop yapan amca kimdi :D
4- özgünün mito çok kuvvetli.. vallahi yetişilmiyor.. biri bu işin sırrını açıklasın
well.. it goes like brrr

ozoozo

Herkesin ayaklarına sağlık  :alfisti:

sorma abi artık ileri doğru ittirmeye çalışıyordum arabayı :D Sözüm meclisten dışarı kilo karting de dert  :haydi:

Gouki

Çok eelenceli bi akşamdı herkese teşekkür ederim.. fakat birkaç konuya dikkat çekmek istiyorum :D
1- doğa nın aracına yapılan sabotaj son derece sportmenlik dışıydı :D adam resmen tekledi :D
2- benim ve özdemirin arabaların yokuşta kalacak derecede çekmemesi ayrı bi olay :D
4- özgünün mito çok kuvvetli.. vallahi yetişilmiyor.. biri bu işin sırrını açıklasın

Yine geç haber vermeme rağmen bizi kırmayıp geldin ya canım kardeşim :arkadasim: Tatlılar için kesene bereket.

Haymana yolundan Konya yoluna bağlandık, bir anda roll'a bağladık. Mustafa'ya yetişebilmek için D'ye aldım. Bir D olsa yine alırdım :D Vay arkadaş 3.2 ayrı bir dünya!

Dayıyı gecekondusuna bırakan Özhan abi'ye :alkis:

Kutay

Yine geç haber vermeme rağmen bizi kırmayıp geldin ya canım kardeşim :arkadasim: Tatlılar için kesene bereket.

Haymana yolundan Konya yoluna bağlandık, bir anda roll'a bağladık. Mustafa'ya yetişebilmek için D'ye aldım. Bir D olsa yine alırdım :D Vay arkadaş 3.2 ayrı bir dünya!

Dayıyı gecekondusuna bırakan Özhan abi'ye :alkis:
"Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz" demeyi çok isterdim zira piste gelemedim :)
Breranın karşısında D nin anlamı  #D irenÖzgün  olur ancak  :) :arkadasim:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Gouki

Dün akşamdan iki fotoğraf.

Soldan sağa: Özgün - Özhan - Harun - Mustafa - Doğa - Hakan - Erkay - Ali İhsan - Uğur - İsmet - Mustafa - Özdemir - Kadir