Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Bhndekiler orjinal alfa romeo yazılı,, sticker değill,, ama trde nerde satılıyo bilmiyomm alınıp yapılır ama,,,

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Orjinal derken yazılar boya ile mi yapılmış yani.

Kabartmalı, sticker değil yanii, presli yada işlemeli,, kutay dan aldım ben kendi kullandığı kaliperler

Sticker'ın malzemesi farklı olabilir ama üzerine yapıştırılmış bir sticker gibi duruyor sizin paylaştığınz resimlerde.

blackeyekenan

Bhndekiler orjinal alfa romeo yazılı,, sticker değill,, ama trde nerde satılıyo bilmiyomm alınıp yapılır ama,,,

Kabartmalı, sticker değil yanii, presli yada işlemeli,, kutay dan aldım ben kendi kullandığı kaliperler

Sticker'ın malzemesi farklı olabilir ama üzerine yapıştırılmış bir sticker gibi duruyor sizin paylaştığınz resimlerde.
Valla olabilir de , ama sticker olsa cabuk yıpranırr, ebayd da baktım hep brembo lu var yazısız olanlarda var, ancak alfa rome aratınca 2 tane bulmuştum pressli sağlam yani özrllikle bugun takarken tekrar baktımm, yalnız kendim de ugrasstım bitürlü slikon kurumadı tamda oturmuyor kalipere ellerim hala çekomastikli,,, zor iş valla inşşlh düşmezzz otoyıkamacılar zarar vermez umarımmm yıkarlen unutursam söylemyeii

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

Murad

Valla olabilir de , ama sticker olsa cabuk yıpranırr, ebayd da baktım hep brembo lu var yazısız olanlarda var, ancak alfa rome aratınca 2 tane bulmuştum pressli sağlam yani özrllikle bugun takarken tekrar baktımm, yalnız kendim de ugrasstım bitürlü slikon kurumadı tamda oturmuyor kalipere ellerim hala çekomastikli,,, zor iş valla inşşlh düşmezzz otoyıkamacılar zarar vermez umarımmm yıkarlen unutursam söylemyeii

Peki slikon haricinde takılmıyor mu? Vidalanarak ta takılabiliyor diye duydum.

milano 75

dyson(siyah cam silikonu)sağlam tutar,olmadı patex hızlı yapıştırıcı,nalburlda 8-9 tl bişi,ben benzin deposundaki sızıntıyı kapattım onunla
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Kaliperlere vidalanabilir. Tabi 30-40 liralık plastik için fren tertibatına delik açmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Murad

Kaliperlere vidalanabilir. Tabi 30-40 liralık plastik için fren tertibatına delik açmak ne kadar mantıklı tartışılır.
Gayet mantıksız :)

Gouki

ar.159

Bende bugün paspas aldım.

hopaaaa hocam nerden buldun bunları ya bende bugun paspas aldım ama kauçuk tüm uğraşlara rağmen bulamayınca yine halı aldım. bunlar şahaneymiş hele krem 159 a göre varsa tadından yenmez..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Gouki

Mito için bunlar, aksesuar kataloğundaki paspaslar.

Murad

Bende geçen hafta tekzene gitmiştim. Harika halı tip paspaslar vardı 50 tl civarı. Bende onalrdan almayı düşünüyorum. Plastik paspasla hiç yıldızım barışmadı.

max-ime

Güzel bir işçilikle Teleflex lpg taktırdım :)

KAKIRMAN

Bismillah deyip teybe aux çıkışı projemi gerçekleştirdim. Sonuç 10 numara yani tüm fonksiyonlar aktif oldu. 150 TL'ye maloldu aparatlar.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

blackeyekenan

Kara oglana su tuttum petrolde,, az sonra plakalıgı cıkartacam rengi solmuş,, plakayı direkt kaportaya monte etsem nasıl olur,,,

blackeyekenan

Cantları da boyatsam mı diyorum,, gun metal rengi bu araçta nasıl duruur tavsiye edermisiniz, yorumları alayım,,
2 numara benim karaoglan,,1 numaradaki 159 jant rengi benim 156 da nasıl durur tavsiyenize ihtiyacım var,, araca koyu düşermii nedersiniz,,,

mahoretti

max-ime

Siyah, füme biraz boğar gibi derim ben.

milano 75

renk tonunu tutturursanız,parlak gunmetal güzel olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

zephry

Bence boyatma, şu anki hali gayet hoş duruyor...

dr_eros

Çakma xenonları söküp yerine bosch plus 90 taktırdım. Bu xenon denen meret orjinal olmayınca olmuyormuş.

fatihmehmet

Yag bakımı ve filtreler değişti. Sırada bujiler var  :yukari-ok:
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

KAKIRMAN

Bence boyatma, şu anki hali gayet hoş duruyor...
Aynen...

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

blackeyekenan

Ok abeylet renk aynı kalacekkk  ,

ByAKINCI

Kapı içlerine ilk deneme alfa romeo yazıları yazıldı ve AlfaNet :clover: takıldı ve aktif edildi  :haydi: Hafta sonu bıcı bıcısını yaptık.Bir iki kare sizinle paylaşmak istedim. :alfisti:

İşte AlfaNet trafikte her daim yayında arkadaşlar şifresi: AlfaRomeo147  :haydi:
147 Blackline Red

Murad

Kapı içlerine ilk deneme alfa romeo yazıları yazıldı ve AlfaNet :clover: takıldı ve aktif edildi  :haydi: Hafta sonu bıcı bıcısını yaptık.Bir iki kare sizinle paylaşmak istedim. :alfisti:

İşte AlfaNet trafikte her daim yayında arkadaşlar şifresi: AlfaRomeo147  :haydi:

Süper. İyi günlerde kullan.

ByAKINCI

Süper. İyi günlerde kullan.

Teşekkürler Murat Bey  :)
147 Blackline Red