Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'li Dostlar geçmiş olsun

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

: )) hayır anılcım daha sağlam savunma hazırladım : )

Bu mailde adamlar Türkiye yıkılacak'a getiriyorlar lafı.. Biz hafif hafif sallandık 1 kaç gün okadar : )

anIL(34an623)

işte gerçek  cesuryürekRegister or Login" alt=""/>  zaten adamın cesur olduğu 2.5 alfa almasından belli. vergisi, benzin, sürati falan. bir sürü korkutucu özelliği varRegister or Login" alt=""/>

quote:

Tolga wrote:

Bu mailde adamlar Türkiye yıkılacak'a getiriyorlar lafı.. Biz hafif hafif sallandık 1 kaç gün okadar : )

Onur

kamp yaparken gece yarısı olan ve benim yüksek miktarda adrenalin salgılamama neden olan yeraltından gelen gümbürtüyü duyunda ben görim sizi :))

n/a

: ) vergisi öyle valla ..  ama sürat ve benzinden hiiç şikayetci değilim anılcım : )

quote:

anIL(34an623) wrote:

işte gerçek  cesuryürekRegister or Login"/>  zaten adamın cesur olduğu 2.5 alfa almasından belli. vergisi, benzin, sürati falan. bir sürü korkutucu özelliği varRegister or Login"/>

quote:

Tolga wrote:

anIL(34an623)

tolga lpg mi taktırdın yoksa? Register or Login" alt=""/> 

quote:

Tolga wrote:

: ) vergisi öyle valla ..  ama sürat ve benzinden hiiç şikayetci değilim anılcım : )

quote:

anIL(34an623) wrote:

işte gerçek  cesuryürekRegister or Login"/>  zaten adamın cesur olduğu 2.5 alfa almasından belli. vergisi, benzin, sürati falan. bir sürü korkutucu özelliği varRegister or Login"/>

quote:

Tolga wrote: