Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Bende anladım ki ,2 teker üstünde 300km/h ile gitmek gerçekten cesaret.  :)) :alkis:

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende anladım ki ,2 teker üstünde 300km/h ile gitmek gerçekten cesaret.  :)) :alkis:
Bana deseler ki şu motorla 300 km ile motoru bir kez böyle yatır motoru sana hediye edicez valla yapamam :)
Tırsarım :)

ihsany

Bana deseler ki şu motorla 300 km ile motoru bir kez böyle yatır motoru sana hediye edicez valla yapamam :)

Bir arkadaşımın spor arabasıyla otobanda 250 ye çıkmıştık, sonrasında korkup yavaşlamıştık..  :o
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Murad

Bir arkadaşımın spor arabasıyla otobanda 250 ye çıkmıştık, sonrasında korkup yavaşlamıştık..  :o
Arabayla bile korkutucu oluyor ki motorla nasıl olur düşünmesi bile çok kötü. Bende arabayla 240-250 leri gördüm söförlüğüme güvenmeme rağmen korkmuştum. O durumda hayatım film şeridi gibi gözlerimin önüne geliyor.
''Hız felakettir.''

ar.159

apaçi işi olmasa güzel aslında bizimkilerde birşeyler yapmaya başladılar artık hoşuma gitti
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdem1904

Büyük cesaret

Çok korkutucu. Tekrar anladım ki motorla işim olmaz :)

Çok korkutucu. Tekrar anladım ki beni anca motor paklar :D

Ankara Çevreyolu  ;) Ben fiesta ile geçiyorum bunları   :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

depeche101

ihsany

<iframe width="420" height="315" src="You are not allowed to view links. Register or Login" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login 156 sportwagon değil mi?

Gouki

Tolga033

4C'nin videoda adam ne güzel gazlıyor öyle. :alkis:

blackgear

Sportwagon değil abi sanki Tufan abi :)

:alkis: :alkis: :D Hakikaten Tufan abi... Kırmızı kaliperler kapaklarından tanıdım, hala takmamış :p :D

Murad

Hhahahaha akşam akşam ne güldüm bu nasıl bir komedi ya :)

Gouki

max-ime

Bunlar 2 manyak birader. Para böyle birşey mi, yoksa bunlarda mı var arıza çözemedim:)

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Satılık dizel giu , alınık cla üzerine 40 bin lira verilir.  :alkis:  :alkis:

blackgear

Leyla ile Mecnun' u geçer mi diye bir yandan tırsarak bir yandan da keyifle izliyorum.

A.S.GÜMÜŞ

Mükemmel bir fikir

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

Murad

Leyla ile Mecnun' u geçer mi diye bir yandan tırsarak bir yandan da keyifle izliyorum.
İlk 3 bölümde lan oğlum noluyo bu çok kötü leyla ile mecnunu arayacağız mumla derken son 2 bölümdür toparladılar. Ancak bence Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Atay, Cihan Ercan, Burak Aksak ve Onur Ünlü toparlıyorlar diziyi. Performans olarak öndeler. Serkan Keskin ve Osman Sonant biraz daha vites yükseltmeli diye düşünüyorum. Bu arada diziye yeni katılan abla (Sera Tokdemir) Çok güzel arkadaş ya, böyle bir tatlılık olamaz :)
Umarım hanım buralara girip kontrol etmiyordur yoksa bana salondaki çekyat yolları görünür :)