Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Etkisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eminpar

Sabah geç kaldım ; servisi kaçırdım . Normalde üzülmem lazım. Araba ile gitmek için bahane oldu ( benzine gelen zamlardan sonra psikolojik sebepler gerekli :) ) Araba ile şirkete giderken bir güzel müziğimi dinledim (motor sesi + hızlı ve öfkeli soundtrack ) Şirkette herşey yolunda gitti çünkü ultra enerji modumdayım adrenalin dolmuş damarlara.  Öğlen olsun da azcık gazlama bahanesi bulsam modunda işleri ultra performanslı hallettim hiç bu kadar iyi çalışmadım. Öğlen Pendik marinaya gittim. Giderken büyük bir keyifle arkadaşlara benim aracı tanıttım. Azıcık atraksiyon yaşarken "Ah ah biz Passat aldık kacırdık bunu " diye hayıflanmayı aldık mı Ohhh keyfimizden geçilmez. Güneşli bir gün de marina yemeğimiz yedik. Dönerken azıcık gazladık. İşten çıktım kardeşi almaya yetişmek için yardırdım :)) Hazır enerji yerinde iken 4 aydır erteledigim 3 isimi hallettim. Kardeşimi aldım yemek yedikten sonra kardeşe arabayı sen kullan dedim. " Ok ama benzini dert etme " dedi. Birde devirli sürüş zevki yaşadık. Arabayı park ederken İncirli caddesinde iki hatun komple kesti :)) Dedim eee yeter bu kadar Alfa etkisi... Eve geldim bir iki bira yudumlarken form u okudum... Keyfim yerine geldi. Sonuç : Cuma günü trafikten hayıflanıp aman gün bitsin demek yerine keyif aldığım bir gün geçirdim . Hemde bol adrenalinli :) İyiki Alfa almışım iyi ki varsınız be beyler. Siz ve Alfa sayesinde sıkıcı geçecek bir günüm süper geçti. Bir adam aracından başka ne ister...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musty

maşallah,yolunuz açık keyfiniz daim olsun  :yukari-ok:

egeozal1

Emin abim keşke bizde atraksiyonlu bi cuma yaşasak. Kuş pisliklerini temizlemekten başka hiç birşey yapmıyorum benzini protesto etme amaçlı :p

OğuzCanAlantor

Epey keyifli bir gün olmuş :) İnsanın severek bindiği araç insanı çok etkiliyor bende yeni aldığım aracımla sürekli km yapasım var ama eski chevroletimede lanet ederek biniyordum.

Gouki

Asıl sen iyiki varsın Emin.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

Ne güzel bir gün olmuş..
Her daim böyle anılar,güzel şeyler olsun kazasız belasız..   :serefe:

eminpar

You are not allowed to view links. Register or Login
maşallah,yolunuz açık keyfiniz daim olsun  :yukari-ok:
Çok tesekkur ederim :) hep beraber inşallah

eminpar

Emin abim keşke bizde atraksiyonlu bi cuma yaşasak. Kuş pisliklerini temizlemekten başka hiç birşey yapmıyorum benzini protesto etme amaçlı :p
Egem vallaha kuş pisliği zor iş. Kırmızıya daha çok pisliyor kuş milleti :) Benzin ise hepsinden zor hafta sonu evde bioyakıt üretmeyi araştıracağım artık :))

eminpar

Epey keyifli bir gün olmuş :) İnsanın severek bindiği araç insanı çok etkiliyor bende yeni aldığım aracımla sürekli km yapasım var ama eski chevroletimede lanet ederek biniyordum.
:))

eminpar

Asıl sen iyiki varsın Emin.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok teşekkür ederim üstad . Çok güzel bir sitemiz var ve senin gibi çok iyi arkadaşlarımız oldu :)

eminpar

Ne güzel bir gün olmuş..
Her daim böyle anılar,güzel şeyler olsun kazasız belasız..   :serefe:
Çok sağolsun hep beraber inşallah :)

ByAKINCI

Keyifli bir gün geçirmişsin Allah daim etsin. Alfa sahibi olduğumdan bu yana aracımı kullanmak için hep bir bahane bulup biniyorum :)  farklı bir his gerçekten.  :haydi:
147 Blackline Red

mahoretti

en kötü günün böyle geçsin. :alfisti:

Samet89

Çok kıskandım :) en kötü günün böle olsun dilerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi