Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Skoda octavia ve superb ye bakmıştım giu yu alırken o sıralar octavia daha çıkmamıştı , tanıdık diye arka otoparkta mumları üzerinde duran arabayı göstermişti tanış. Araba çok oturaklı duruyordu ön farlar yanlış hatırlamıyorsam audi gibiydi sanırım a4 , 60 bin e en full ü alına biliyordu (paket olarak sanırım elegance)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

TRUPHASE

Araç bir arkadaşıma ait, kefil olabilirim. Fiyat konusunda da 77-76 lara ineceğini biliyorum. İhtiyacı olan varsa tavsiye ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

TRUPHASE

Bu araba bana 1 haftadır ''gelll,gelll'' diyor :)  Malum çocuk olunca tek kapı zor oluyor. Takas teklif ettim kabuk etmedi. Gerçi bunu içinde de sigara içilmemiş :))

senati

Bu araba bana 1 haftadır ''gelll,gelll'' diyor :)  Malum çocuk olunca tek kapı zor oluyor. Takas teklif ettim kabuk etmedi. Gerçi bunu içinde de sigara içilmemiş :))

giu qv alacagini soyluyordun ama sartlar uygun olursa kesinlikle bunu al derim.Ben de GT'yi satip C200 sport coupe mi alsam :D

TRUPHASE

giu qv alacagini soyluyordun ama sartlar uygun olursa kesinlikle bunu al derim.Ben de GT'yi satip C200 sport coupe mi alsam :D
Semih gqv  eşime alacağım biliyorsun.  Sen GT den hevesini al da hesaplı bir Z4 buluruz diye düşünüyorum. Bu arada gidelim artık şu dönerciye :)

TRUPHASE

Semih sen bir daha git gel ABD ye dönünce bunu alırız sana.

senati

Semih gqv  eşime alacağım biliyorsun.  Sen GT den hevesini al da hesaplı bir Z4 buluruz diye düşünüyorum. Bu arada gidelim artık şu dönerciye :)

ya hep atliyorum esine alacagini pardon.olsun ona da al bir Merso :D gidelim abi ben bosum zaten senden aylarldir haber bekliyorum haha :haydi:

senati

Semih sen bir daha git gel ABD ye dönünce bunu alırız sana.

cok iyi bunlar ya.benim de almak istedigim araclardan biri.o fiyatlara cikinca yelpaze de genisliyor gerci porsche bile var :D

senati

suna baksana cocuklugumdaki hayallerimin porsche'si..ahh ahh

TRUPHASE

ya hep atliyorum esine alacagini pardon.olsun ona da al bir Merso :D gidelim abi ben bosum zaten senden aylarldir haber bekliyorum haha :haydi:
Merso a180 test sürüşü yaptık ama giulietta istedi. Bildiğin qgv yi de göstermiştim zaten artık onu bekleyeceğiz.

TRUPHASE

Sen z4 e bin de ondan sonra Allah kısmet ederse porşeye de binersin. Z4 bir arkadaşımda var çok keyifli araba ama 2. elleri durgun olduğundan hesaplı düşürmek lazım.

senati

Skoda octavia ve superb ye bakmıştım giu yu alırken o sıralar octavia daha çıkmamıştı , tanıdık diye arka otoparkta mumları üzerinde duran arabayı göstermişti tanış. Araba çok oturaklı duruyordu ön farlar yanlış hatırlamıyorsam audi gibiydi sanırım a4 , 60 bin e en full ü alına biliyordu (paket olarak sanırım elegance)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Ozdemir sagol bu bilgin icin.60.000 oyle bir araba icin cok iyi bir fiyat bence.bakalim dusunuyor hala peder.

senati

Sen z4 e bin de ondan sonra Allah kısmet ederse porşeye de binersin. Z4 bir arkadaşımda var çok keyifli araba ama 2. elleri durgun olduğundan hesaplı düşürmek lazım.

Abi soyledigin gibi gidip geleyim de patlatiriz bir z4.Kardesim de 147'yi satip yeni model Golf'e gecmek istiyor seneye.En azindan bir tane Alfa kalsin diyorum ama kararli gibi o da..

TRUPHASE

Abi soyledigin gibi gidip geleyim de patlatiriz bir z4.Kardesim de 147'yi satip yeni model Golf'e gecmek istiyor seneye.En azindan bir tane Alfa kalsin diyorum ama kararli gibi o da..

Golf o kasanın en başarılı aracı bence kötü karar olmaz.

senati

Golf o kasanın en başarılı aracı bence kötü karar olmaz.

Zaten o kasada en basarili oldugu kanitlanmis bir gercek.O yuzden istiyor o da.Bakalim hayirlisi diyelim.Arkadaslar sizin de fikirlerinizi alalim 2 kisi sohbet ediyoruz gibi oldu :D

h.t

Chevrolet Avrupa pazarından çekiliyor, yaptıkları indirimin sebebi bu.

Opel servisleri ilgilenecekler, zaten yasal olarakda  sene servis ve yedek parça temin etme zorunlulukları var yasal olarak. Bu da aklınızda olsun.
Aynen 2 yıl içinde çekilecekmiş ve ysal olarak parça temin etme zorubluluğunu serviste söyledi.

Hürcan LPG'den önce servise koşup sübapları değiştirmen gerekiyor. :D
Üstündeki sübaplar sıkıntı çıkartıyor lpg taktırınca.

Eğer değer kaybı sorun değil en az 5-6 sene bineriz diyorsan 35 bini hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.Coşkun'da var, askerde olmasa ona sor diyecektim.Eray'a da sorabilirsin.Kısa bir süre önce sattı Cruze'unu.

Vallahi bugün bayiye gittim araba yok , p.tesi gelecek parti varmış ama elimi çabuk tutmam lazınm. Stiloya bugün tek kapı diye 10.500 dediler takasta dedim yaptığınız indirimin hiç bir anlamı kalmıyor benim için elden satarım diye.
Eraya sorarım olmadı bugün tekrar inceledim fena durmuyor
Lpg ile ilgili Landi Renzoyla anlaşmaşarı varmış subap problemi yaşarsam garantiden halloluyormuş. Anlaşmalı oldukları Landi Renzoya benim Stiloya lpg yi takan çok samşmi ustam geçti onada teyit ettirdim, getir takarız eskiden bilinçsizce takılanlarda sıkıntı vardı şimdi sıkıntı oranı daha düşük subaplardandedi, olsada garanti kapsamından değişiyor ben burdayım zaten rahat ol ddi , kafamda lpg ile ilgili bir sorub yok zaten ustam sağlam güvenirim.
0 olması çok cezbediyo çünkü artık kardeşimin arabalarıbdan bıktım adamı ailecek kabul ettik, 2.el araba gelmiyor , 0 alalım kafamız rahat etsin diyorduk böyle bir kampanyayıda kaçırmak istemiyoruz.

CRUZE'larda lpg nin sıkıntılı olduğunu söylüyorlar ısrarla bi araştırın bence
+1
hurcan rezıl bı arac goruntu var sadece. sakın bulasma...
lpg olmayanına bındım o bıle berbattı. servisdekılerde tavsiye etmıodu.
hatta ılk cıktıgı donemden bı kac ay sonra nette 2000 5000 km de bı suru ılan vardı.
ınsanlar yenı aldıgı aracı neden satsınkı?

Abi ne yönden rezil, bana göre malzeme kalitesi vs fena gelmedi , donanımıda iyi. Daha test sürüşüne çıkmadımda yol tutuşunada iyi diyenler var.
Ha tabiki bir Alfa olamaz ama kendi kardeşim diye dememezlik yapmayayım brnim kardeşim Alfaya binecek birisi değil. Zaten kendisi Alfa istiyor biz karşı çıkıyoruz.yoksa 35 liraya ne Alfalar  var.
Fakat kronik bir sıkıntısı varsa cruze un bilmek isterim. Tek duyduğum yaktığı gibi gitmemesi, bizede gitmeyecek araç lazım zaten , lpg ilede yakıtı çözerim gibime geliyor.

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

senati

Chevrolet Avrupa pazarından çekiliyor, yaptıkları indirimin sebebi bu.

Opel servisleri ilgilenecekler, zaten yasal olarakda  sene servis ve yedek parça temin etme zorunlulukları var yasal olarak. Bu da aklınızda olsun.
Aynen 2 yıl içinde çekilecekmiş ve ysal olarak parça temin etme zorubluluğunu serviste söyledi.

Hürcan LPG'den önce servise koşup sübapları değiştirmen gerekiyor. :D
Üstündeki sübaplar sıkıntı çıkartıyor lpg taktırınca.

Eğer değer kaybı sorun değil en az 5-6 sene bineriz diyorsan 35 bini hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.Coşkun'da var, askerde olmasa ona sor diyecektim.Eray'a da sorabilirsin.Kısa bir süre önce sattı Cruze'unu.

Vallahi bugün bayiye gittim araba yok , p.tesi gelecek parti varmış ama elimi çabuk tutmam lazınm. Stiloya bugün tek kapı diye 10.500 dediler takasta dedim yaptığınız indirimin hiç bir anlamı kalmıyor benim için elden satarım diye.
Eraya sorarım olmadı bugün tekrar inceledim fena durmuyor
Lpg ile ilgili Landi Renzoyla anlaşmaşarı varmış subap problemi yaşarsam garantiden halloluyormuş. Anlaşmalı oldukları Landi Renzoya benim Stiloya lpg yi takan çok samşmi ustam geçti onada teyit ettirdim, getir takarız eskiden bilinçsizce takılanlarda sıkıntı vardı şimdi sıkıntı oranı daha düşük subaplardandedi, olsada garanti kapsamından değişiyor ben burdayım zaten rahat ol ddi , kafamda lpg ile ilgili bir sorub yok zaten ustam sağlam güvenirim.
0 olması çok cezbediyo çünkü artık kardeşimin arabalarıbdan bıktım adamı ailecek kabul ettik, 2.el araba gelmiyor , 0 alalım kafamız rahat etsin diyorduk böyle bir kampanyayıda kaçırmak istemiyoruz.

CRUZE'larda lpg nin sıkıntılı olduğunu söylüyorlar ısrarla bi araştırın bence
+1
hurcan rezıl bı arac goruntu var sadece. sakın bulasma...
lpg olmayanına bındım o bıle berbattı. servisdekılerde tavsiye etmıodu.
hatta ılk cıktıgı donemden bı kac ay sonra nette 2000 5000 km de bı suru ılan vardı.
ınsanlar yenı aldıgı aracı neden satsınkı?

Abi ne yönden rezil, bana göre malzeme kalitesi vs fena gelmedi , donanımıda iyi. Daha test sürüşüne çıkmadımda yol tutuşunada iyi diyenler var.
Ha tabiki bir Alfa olamaz ama kendi kardeşim diye dememezlik yapmayayım brnim kardeşim Alfaya binecek birisi değil. Zaten kendisi Alfa istiyor biz karşı çıkıyoruz.yoksa 35 liraya ne Alfalar  var.
Fakat kronik bir sıkıntısı varsa cruze un bilmek isterim. Tek duyduğum yaktığı gibi gitmemesi, bizede gitmeyecek araç lazım zaten , lpg ilede yakıtı çözerim gibime geliyor.

Cruze cok guzel arac bence.Tip olarak zaten bir adim onde.Ben de bir ara dusunmustum Cruze almayi ama sonra nolduysa Alfa aldim.Cruze icin puanim 9.

senati

Yakiyor beee...

h.t

Yakiyor beee...

Aracın tipi güzel içi modern duruyor , bayilere zaten siyah/kırmızı için adımı bıraktım gri hiç düşünmüyorum , yalnız zamanım kısıtlı stilonun ilsnını hemen açmam lazım veya aracı alıp stiloyu sonra satacağız.
1400 kg mış araba , bu Gm cidden napıyor anlamıyorum. Şehir içi heralde Stilodan biraz fazla yakacak gibi.
Cuma günü kampanya başlamış cumartesi günü tüm stoklar bitmeye yakın hale gelmiş.
Satıcıya nasıl oluyor bu kadar zengin mi halk dedim tüm danışmanların dediği krediyi çekip alıyor insanlar.
Yahu ben 35 in 35 ine kredi çeksem 43-44 tl den aşağıya çıknaz araba oda eski fiyatı , ne anlamı kaldı indirimin.
Stiloyu satmazsam almam , aracın 35 binine kredi çekmek bana mantıksız geliyor.

Gouki

Yakiyor beee...

Cruze'un el freni Fatih Ürek'in koluna benziyor :D

h.t

Hahahaahahah yapma Özgün abi soğutma arabadan :D

senati

hahahah Ozgun nerden aklina geldi ya koptum

ozoozo

Fiyatı diğerlerine göre baya bir düşük , sanırım kaza vs bir şeyler olsa gerek ki bu şekilde. Plakada kapalı bir tane yanlış hatırlamıyorsam 33 plaka vardı kazalı bu omu acaba dicem ama araç İstanbulda.

Tolga033

Fiyatı diğerlerine göre baya bir düşük , sanırım kaza vs bir şeyler olsa gerek ki bu şekilde. Plakada kapalı bir tane yanlış hatırlamıyorsam 33 plaka vardı kazalı bu omu acaba dicem ama araç İstanbulda.
Ozdemir Mersin'de varmis dedigin gibi QV Giu ama bir turlu denk gelemedim gitti. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

Yakiyor beee...

Cruze'un el freni Fatih Ürek'in koluna benziyor :D

Vardi kuzende oradan biliyorum arabanin kendisininde o kadar guzel oldugu soylenemez. :D
Edit: Gerci kuzen memnundu nakite ihtiyaci olmasa satmazdi. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi