Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu renk neyse hastasıyım.
aynen 159 için tanıdığım üç renkten biri siyah beyaz bilmem ne grisi 159 da da gri bolluğu var..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

38 plaka 159 a bayıldım , maşallah  :nazar: o ön taraf vs çok harika duruyor , marşpiyeller yine öyle sadece o jantı yakıştıramadım. (Alfaya alfa jantından ziyade sadece o jantı yakıştıramadım , belki başka bir şey olsa yakışırdı)

Doğa Tosun

ben de beğendim. sadece ön tampon biraz abartı geldi, kar küreyecekmiş gibi izlenim uyandırdı. ama yinede, gerçekten hiç fena değil
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

vossen'ler gun metal yada piano black olsa, çok hoş olurmuş..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRUPHASE

vossen'ler gun metal yada piano black olsa, çok hoş olurmuş..

Passat gerçekten parasını hakeden bir araç. VW ruhsuzluğunun arkasında kaybolmuş görünse bile sürücüsünü her konuda memnun ediyor. Kronik rahatsızlıkları var tabi ama bizim 159 gibi değil.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

TRUPHASE

Bu kasaya ne yapsan yakışıyor.

TRUPHASE

Muhteşem.

tolga_ozhan

Sanırım bu arkadaş Spider'ı artık satmak istiyor.
Makul fiyatlara yaklaşmaya başlamış. Yanılmıyorsam geçen haziran başından beri ilanda araç.

Arabadan hiç anlamayan biri sizce bu aracı alıp kullanabilir mi?

Arabadan anlamayan bir adam Spider alırsa artık arabalardan anlamaya başlıyor heralde derim :)

Şaka bir yana, idamesi çok zor olmayan bir araç. Kaporta aksamı dışında parça fiyatları çok pahalı değil. İstanbul'da bulunan birisi için servis sıkıntısıda pek olmaz.
Cabrio seven bir alfisti için makul fiyatlı, doyumsuz zevk aracı olur.

Gouki

Muhteşem.

Bizde vardı bu kasa Uğur abi. Babam bahçenin sürgülü demir kapısınına dalmıştı. Kapı yıkılmıştı ama tampon çizilmemişti bile. Bundan inip w204 C serisi daha sonra Cla'ya binince değeri daha iyi anlaşılıyor.

OğuzCanAlantor

Bu aracın satış politikası değişmezse 1-2 yıl daha ilanda görürüz herhalde.

asklepios

Muhteşem.

Bizde vardı bu kasa Uğur abi. Babam bahçenin sürgülü demir kapısınına dalmıştı. Kapı yıkılmıştı ama tampon çizilmemişti bile. Bundan inip w204 C serisi daha sonra Cla'ya binince değeri daha iyi anlaşılıyor.

Özgün, baban da giderek çıtayı düşürmüş,CLA'da sonra Smart almasın :)

evrenalpar

Sanırım bu arkadaş Spider'ı artık satmak istiyor.
Makul fiyatlara yaklaşmaya başlamış. Yanılmıyorsam geçen haziran başından beri ilanda araç.

Arabadan hiç anlamayan biri sizce bu aracı alıp kullanabilir mi?

Arabadan anlamayan bir adam Spider alırsa artık arabalardan anlamaya başlıyor heralde derim :)

Şaka bir yana, idamesi çok zor olmayan bir araç. Kaporta aksamı dışında parça fiyatları çok pahalı değil. İstanbul'da bulunan birisi için servis sıkıntısıda pek olmaz.
Cabrio seven bir alfisti için makul fiyatlı, doyumsuz zevk aracı olur.

İş arkadaşım gösterince çok beğendi, cabrio cabrio diye tutturdu bu ara ama dediğim gibi arabadan hiç mi hiç anlamaz. Açıkçası güzelim spider da elinde patlasın istemiyorum.  :S
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

tolga_ozhan

Yok yok alfisti olsun alan lütfen.
Bende kıyamadım şimdi :)

Çok yakar, sorunlu, parçası pahalı, piyası yok. Golf alsın golf, golf :)

Fiction

Bence bu tarz araçlar 2 gün önce haberdar olup alıncak araçlar değil. Ben 5 yıl gtv/156/147 hakkında ne varsa okudum izledim vs.  Gtv yi aldım sağnak yağmur yağdı inip baktım acaba araba su aldımı diye birşey yok. Yani demek istediğim insan olabilcek potansiyel sorunları bilip böyle bi arabayı alırsa sorun çıkarmazsa bendeki gibi mutlu oluyor, çıkarırsa da bilincinde olmuş olur ama hiç bilmeden alırsa sonra problem çıkınca üzülür.

Gerçi bazende 'fazla bilmek' olumsuz sonuç doğuruyor. Benim araçta airbag ışığı yanıyordu alırken önemsememiştim çünkü alfaowner'da hep okuyordum işte soket çıkmıştır pc ye bağlanınca düzelir yazıyordu hep, bende yapılır kolayca diye düşünmüştüm fakat arabadan airbag beyni çıkmayınca baya bi süpriz olmuştu benim için :D
GTV 2.0 TS Phase 2

TRUPHASE

Muhteşem.

Özgün, baban da giderek çıtayı düşürmüş,CLA'da sonra Smart almasın :)

Özgün babana E alalım satalım cla yı. Cla yı ofaş yapmış diyorlar :) Biliyorsun ben glk yı sırf malzeme kalitesinin düşüklüğünden satmıştım. Hatta mercedes slogan çıkarttı '' biz daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu diye'' ama yapmışlar daha kötüsünü :))

TRUPHASE

Bu koltukları hangi deri ile yapıyorlarsa eskimiyor arkadaş.

sariertan

Bu deri koltuk durumu kullanıma bağlı aslında. Benim aracıma binen kişilerde -ABİ SENMİ YAPTIRDIN DERİ KAPLAMA yı diyorlar. Hiç sonradan yapılmış gibimi duruyor dediğimde -EVET ORJİNAL DURUYOR AMA BU YAŞDA NASIL BU KADAR TEMİZ diyorlar. Tabi şöför koltuğu en çok etkilenen koltuk. Ama o bile oldukça iyi durumda. En başta dediğim gibi deri koltuğun yıpranmasu kullanıma bağlı diye düşünüyorum.

Anıl

166'ların derisi 156'dan farklı mıdır bilemiyorum ama gerçekten sağlamlar,yaşına ve km'si ne rağmen yırtılmış olanı görmedim,genelde çatlama yapıyorlar,özellikle kapı panelinde olanlar! Deri olayına girmişken,geçen bir şirket aracı geldi Gelly Emgrand,ne mantıksa şirket aracı olarak almışlar. Araç 2 yaşında 30bin'de inanın araçta deri namına birşey yoktu,heryer yırtık,arka da oturan arkadaşımın eline avuç kadar deri parçası geldi :D Deriler bildiğiniz kağıt gibi yırtılıyor. Sahibine sordum,deriler yırtılmış,parçalanıyor ne olacak diye,garantiden komple değişecekmiş. Birde 14 senelik 166 döşemesine bak taş gibi duruyor.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sariertan

Ucuza deri döşeme yapan firmaların dediği gibi. İtalyan derisidir. Adama bu kötü bir deri diyorum, adam ise o İtalyan derisi sen deriden anlıyormusun diyor. Bu şekilde bir kaç yer ile karşılaştım. Biride çıkıp kardeşim 50tl lik deri bu kadar olur demiyor. Yok Alman yok İtalyan ........ vay be kardeşim ne kadar ucuzmuş bu deriler. Bu arada İtalyan derisi ne demekse =))) İtalya'nın nesinden yapılıyor acaba =))

Bana soranlara 166 derisi için manda derisi diyorum =)))

TRUPHASE

Deri dayanıklılığı kalitesine bağlı mutlaka. Giu larda 6 ayda pert oluyor, görünen köy...

sariertan

Deri dayanıklılığı kalitesine bağlı mutlaka. Giu larda 6 ayda pert oluyor, görünen köy...

O halde özellikle 166 lardaki deri ne derisi merak ettim. İleride deri döşeme yaptıracaksam o deriden yaptırmak isterim. Yok böyle bir sağlamlık.

sariertan

Bu araç alınırmı dersiniz??

Edit : Yanlış bir ileti olmuştu değiştirdim.

TRUPHASE

Aracın koltuklarına bakınca 100 binde zannedersin.

Kubilay

Deride ortalama kaliteyi yakalayabilirseniz gerisi tamamen bakıma kalıyor.10 yıl sağlam kalması için çok üst düzey kalitede deriye gerek yok aslında.Eğer kapalı garajınız varsa, derinin çok soğumasını ve çok ısınmasını engelleyebiliyorsanız, bakımını da yapıyor ve insancıl şartlarda kullanıyorsanız ortalama bir derinin ömrü baya uzun olabiliyor.

sbk0655

Gtv isteyen?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi