Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Evlilik Teklifi İle ilgili Beyin Fırtınası ...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

Arkadaşlar merhabalar.  Ocak ayı içerisinde yapmayı planladığım bir evlilik teklifim var.
Bu konuda Sizlerinde değerli fikirlerinizi almak isterim.
Aklıma gelen bir kaç şey var ama hepsini harmanlayıp ortaya bir proje çıkaramadım.  :-[

1-Video hazırlama :
90 sn yi geçmeyecek şekilde bir video düzenlemek. içeriğinde Fragmanlarda oldugu gibi bir hazırlanış evresini gösterecek. Benim yüzüm görünmeden, sabah kalkarken,giyinirken, evden cıkarken, yürürken, kuyumcuya girerken, yüzüğü alırken   vs. gibi hazırlık asamasını kısa kısa anlatan bir video düşündüm.
Arka fonda müzik ve hazırlanma evrelerini anlatan kalın bir erkek sesi. Tıpkı fragmanlarda oldugu gibi.

2- Uzaktaki arkadaslarının gelme imkanı varsa mevcut mekana getirmek . gelemiyorlarsa Telefonla çekilmiş dileklerini anlatan videolarını çekip bana yollamaları  ve bu videoları  hazırlanan videonun sonuna koymam.

3-Mekan için Karaoke olan bir yere gidip orda şarkı söylerken şarkının kesilmesiyle videonun başlaması olarak düşündüm. ( sinema da geldi aklıma fakat çok yapıldı o artık diye biliyorum )

4-Benim resmin olan maskelerden bastırıp,mekandaki kalabalık arkadas grubuma dağıtıp Video bittikden sonra ışıkların yanması ve "Benımle evlenirmisin" pankartı açmak ve bazılarının elinde de "Evet" pankartları olması.

5-Ben tam yüzük kabını açarken  bir kişinin
" Duruuuuuun Bu teklif gerçekleşemez
Çünkü O yüzük Sahte :) "                  diyip gerçek yüzüğü bana vermesi.  :))
Ve yüzüğü takmamla son bulan bir organizasyon planladım.

Aklımda etkileyici 2 cümle var.Videonun sonuna mı pankarta mı koysam bilemedim ?
- 10 parmağında 10 marifet olmasına gerek yok. 1 parmağında yüzüğümüz olsun yeter.
- Evlilik Aşkı öldürür diyorlar. Benimle ölürmüsün ?

Dediğim Gibi aklıma ilk aşamada parça parça gelenler bunlar. Hepsini toparlayıp ortaya bir proje cıkaramadım.
Eksik Olduğunu düşündüğünüz   yada     "....olsa daha iyi olur"        dediğiniz şeyler varsa   yada çok farklı bir fikriniz varsa duymak isterim.
Çok teşekkürler    :alfisti:

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

TRUPHASE

Çok güzel düşünceler bunlar. Ben muhteşem fikirlerin çıkacğını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun,elektronik ses yada görüntü sistemi ile ilgili bir ihtiyaç olursa ben seve seve yardım ederim.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

A.S.GÜMÜŞ

aboo ;D zor valla durum, kendi durumumu hatırladım birden ,;D
ilk fikir benden gelsin herhangi bir konu hakkında normal ya da ciddi konuşurken aniden yapıştır teklifi koy önüne yüzüğü basit ama etkili olur organizasyon için uğraşmak zorunda da kalmazsin

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok güzel düşünceler bunlar. Ben muhteşem fikirlerin çıkacğını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun,elektronik ses yada görüntü sistemi ile ilgili bir ihtiyaç olursa ben seve seve yardım ederim.
Cok tesekkur ederim  :arkadasim:

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Kutay

ilk fikir benden gelsin herhangi bir konu hakkında normal ya da ciddi konuşurken aniden yapıştır teklifi koy önüne yüzüğü basit ama etkili olur organizasyon için uğraşmak zorunda da kalmazsin

Ben bu konularda biraz daha duyarli oldugum icin. Beklentiler yuksek olabilir.  8)

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

lyolcul

Ben bu konularda biraz daha duyarli oldugum icin. Beklentiler yuksek olabilir.  8)
bu konularda duyarlı olduğunu biliyorsa eminim ki bu tarz organizasyonlar bekliyordur :) hiç beklemediği ve aklının ucundan dahi geçmeyecek bişey bulmak lazım  ;)

Erkay KAHYA

Kutay, yol yakınken vazgeç.  :haydi:
Acemiliği benimkinde çıkardık. Şimdi ustalık dönemine mi geçeceğiz.
Hani profesyonel evlilik teklifi organizasyonu kuracaktık ne oldu?
Fikirler yağsın bir rota çizelim. Seve seve elimden geleni yaparım.  :serefe:

sbk0655

Göz göre göre bir arkadaşımın kendisini yakmasina ortak olamam, yardım edemem

Gouki

Göz göre göre bir arkadaşımın kendisini yakmasina ortak olamam, yardım edemem

Bari gel mangalı yak abi :D

sbk0655

Yilmaazzzzz mangali  yakmak lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ATA

Yardimci olmayi çok isterdim ama bana çok uzak işler bunlar :) şimdiden tebrikler.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

OzgurMR

Aynı dert bu dönem bende de var; ben de mükemmel birşeyler yapayım derken nişanlanalı 5,5 ay oldu daha evlenme teklif edemedim  :D
Ben başlangıcı zirveden yapmaya çalıştım ama olmadı. Amacım "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılıp telefonla joker hakkında evlenme teklif etmekti. Fakat olmadı, halen kabul edilmedim.  ;)
Daha sonra lunaparkı olan bir arkadaşım ve tribünden çocuklar yardımıyla lunapark temalı bir teklif düşündüm. Gece geç saatte lunapark kapalıyken arkadaşımdan birşey alacakmışım gibi bir uğrayıp daha sonra bir anda sadece dönme dolabın korkutucu birsesle çalışması, her bir kovanda meşale yanması, müzik girmesi, havai fişek patlaması ve lunaparkın tüm ışıklarının sonucu şoka sokup evlenme teklifi etmek vardı. Bu da bir boşboğaz arkadaşım yüzünden patladı.
Hali hazırda kafamdan geçen fakat soğuk iklim koşullarında yapılması biraz zor görünen sahilde balık yerken , bir teknenin yanaşması ve bir anda bizi alması ve mehtapta evlenme teklifi( daha süslemesi yapılacak)  :D
Son olarak da İzmir'de Alsancak'ta faytonlarla dolaşırken bizim arkamızda ve önümüzdeki faytonların tamamında arkadaşlarımızın olması, bir faytonda da keman ekibi ile dolaşırken (O farkında değilken) bir anda evlenme teklifi etmek.
Bu son fikir bir arkadaşımın " olum g.tü b.klu atların arkasında mı evlenme teklif ediceksin? " demesiyle beni soğuttu.  :kahve:

Yani ben de konuyu ilgiyle takip ediyorum. Öte yandan kafanıza yatıp revizelerle faydalanabileceğiniz şeyler olursa benim fikirlerim de bunlardır.  :alfisti:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Fatihob

Alıntı YapBu son fikir bir arkadaşımın " olum g.tü b.klu atların arkasında mı evlenme teklif ediceksin? " demesiyle beni soğuttu.

Ahahaa :D

Arkadaşlar kütüğe yatın hiç uğraşmayın böyle çok rahat oluyor ;) :p
..

ihsany

Beraber yurt dışına çıkıp, tarihi simgesi olan bir yerde teklif olabilir, örneğin Mostar Köprüsü  8)

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alihsans

Erkay senin çıkarmalar duruyor mu yoksa o hengamede hepsini attık mı? Sadece Erkay & Neşe yazısını değiştirmemiz yeter.  :))
Evlenmeyi değil ama böyle girişimleri her zaman desteklerim. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz Kutay. Fikirler dönsün hele.  :serefe:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

Erkay senin çıkarmalar duruyor mu yoksa o hengamede hepsini attık mı? Sadece Erkay & Neşe yazısını değiştirmemiz yeter.  :))
Evlenmeyi değil ama böyle girişimleri her zaman desteklerim. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz Kutay. Fikirler dönsün hele.  :serefe:

Yazılar tarih oldu.
5 dk. için 10 metrelik tabela yaptırdım ya.  :haydi:
Soru işareti yine Kadir olacaksa aynı organizasyonu yaparız.

Murad

Ben birlikte kız kulesinde yemek yedikten sonra, elimizde şaraplarla kuleye çıkmıştık ve güneşin batışına karşı yüzüğü çıkartmış ve teklifimi yapmıştım. Bence teklifi özel kılan sunumudur. Tabi ki söylediğin sürprizler çok hoş olacaktır ama o kadar çok şey denendi ki bununla ilgili, yapacağın şey çok başka bir şey olmalı. Birde tabi bu tip büyük sürpriz organizasyonlarında bir şeyin ters gitmesiyle bütün sürprizi sarpa sarması durumu da var :) Çok dikkat etmek lazım. İstersen gidelim kapısının önüne çekelim Alfaları, her bir arabanın üzerine bir harf gelecek şekilde ''Benilmle evlenir misin?'' yazalım. hatta araçların üstü kapalı olsun o baktığında açalım aynı anda. Tabi o sırada kız arkadaşın yüksek bir yerden bakıyor olmalı.

Erkay KAHYA

Ben birlikte kız kulesinde yemek yedikten sonra, elimizde şaraplarla kuleye çıkmıştık ve güneşin batışına karşı yüzüğü çıkartmış ve teklifimi yapmıştım. Bence teklifi özel kılan sunumudur. Tabi ki söylediğin sürprizler çok hoş olacaktır ama o kadar çok şey denendi ki bununla ilgili, yapacağın şey çok başka bir şey olmalı. Birde tabi bu tip büyük sürpriz organizasyonlarında bir şeyin ters gitmesiyle bütün sürprizi sarpa sarması durumu da var :) Çok dikkat etmek lazım. İstersen gidelim kapısının önüne çekelim Alfaları, her bir arabanın üzerine bir harf gelecek şekilde ''Benilmle evlenir misin?'' yazalım. hatta araçların üstü kapalı olsun o baktığında açalım aynı anda. Tabi o sırada kız arkadaşın yüksek bir yerden bakıyor olmalı.

;)

erdem1904

Kutay bırak bu işleri bak Erkay dinlemedi çıtayı yükseltti.. Şimdi sürekli romantik erkeği oynuyor... Her hafta sürpriz yapmak zorunda kalıyor... Öz olun odun olun :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

walla benim fikrim senin fikrinin güzel olduğu yönünde gayet iyi düşünmüşün bede 5 yıl önce video ile yahpmıştım ama benimki fon müziği şiir ve fotolardan ibaretti o zamanın teklonojisi o kadardı bende :)
yalnız videoda hani holywood fragman tarzını benimsemen güzel ama senin gününü anlatmaktansa işte yine hollywood tarzında ikinizi yani
bir kadın ve ona sırılsıklama aşık bir adam
şeklinde bir video daha güzel olabilir fikrimce
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

TRSemih

italyan erkekleri romantik, turk erkekleri ormantik olur kutay. Beni ornek al, ben teklif etmedim. Cevabini bildigim bir sorayi niye sorayim dmi :D

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

master

Kutay bırak bu işleri bak Erkay dinlemedi çıtayı yükseltti.. Şimdi sürekli romantik erkeği oynuyor... Her hafta sürpriz yapmak zorunda kalıyor... Öz olun odun olun :D

Abi sen bu işi çözmüşsün :) En güzeli odunluk. Vallahi ben binbir sürpriz yaptım, en son 1 ay hazırlandığım doğum günü sürprizi nişanlımın az arkadaşının katılması sebebi ile elimde patladı :) O günden bugüne odunum, çok da mutluyum. Sürpriz yok, kafa rahat :)

Sevgili Kutay, sürpriz diyorsan benim bugüne kadar gördüğüm en iyi evlilik teklifi aşağıdaki videoda:

Ancak nişanlın bunu izledi ise o zaman orjinalliği kalmaz o ayrı :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

erdem1904

:D En temizi Önder  :serefe: Bayanların mantık değişik çalışıyor.. Hayatı burnundan getirirler yok sürpriz yok romantizm diye :) Bak olay budur çocuk en doğrusunu yapmış :D

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Jakomo

Yapma etme eyleme !!!! Ama yok abi ben yakacağım kendimi diyorsan her ne kadar istanbulda' da olsam seve seve yardımcı oluruz (kayra ile birlikte)
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB