Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Antalya chiptuning firması Ecutech

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Arkadaşlar Antalya'da sağlıklı bir yazılım düşünen varsa Ecutech Emrah bey ile irtibata geçebiliriz. Kendisi son derece ilgili bir arkadaş. İşini düzgün yapıyor.

Note 3 ile tapatalklandı

A.S.GÜMÜŞ

tanıyor musunuz kendisini ? kaç lira istiyor yazılım için ?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login

Bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Çok ilgili bir arkadaş. Yazılımı hazır kullanmıyor. Aracın ecusundan okuduğu dosyayı tekrar programlıyor.

Fiyat olarak 750tl yazılım. Gerçi benim hersey dahil o fiyat oldu ama. Arkadaş işi oldu. Yani egsoz işi, dpf, egr iptali ve yazılım dahil oldu.

Note 3 ile tapatalklandı

A.S.GÜMÜŞ

Teşekkür ederim bütçe ayarlayınca gireceğim bu işe, sağlam guvenilir biri lazım

07 DH 800

ozoozo

Bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Çok ilgili bir arkadaş. Yazılımı hazır kullanmıyor. Aracın ecusundan okuduğu dosyayı tekrar programlıyor.

Fiyat olarak 750tl yazılım. Gerçi benim hersey dahil o fiyat oldu ama. Arkadaş işi oldu. Yani egsoz işi, dpf, egr iptali ve yazılım dahil oldu.

Note 3 ile tapatalklandı

Harika ötesi fiyat , antalyaya mı gelelim napalım :) dpf yi söküp downpipe ıda kendisi mi yaptı ? daha doğrusu downpipe var mı veya düz boru mu ? ve yaptırdığınız arkadaş herhangi bir yerin bayiisi vs mi ?

hi_cazz

Dpf yi söken egsozcuda tanıdık. Düz boru çektik sadece. 50tl aldı sadece. Benim yazılım 700tl oldu. Toplam 750tl. Hazır yazılım kullanmıyorlar. Ilk önce aracın kendi yazılımını alıp custom map yapıyorlar. Ortağı daha önceki Gaziantep bayisi.

Note 3 ile tapatalklandı

murat_016

İstanbulda mehmet gazihan yada ecufast ankaradada booster güzel yapıyor bu işi.hayırlı olsun güle güle kullanın

OğuzCanAlantor

İstanbulda mehmet gazihan yada ecufast ankaradada booster güzel yapıyor bu işi.hayırlı olsun güle güle kullanın
Ankarada bide chiptuning vardı herhalde pedal tepkime  işlerini filan yapıyorlar.

ar.159

ben hem forumda hemde forum için çok araştırdım yapmadan önce mehmet gazihan bu işin piri sayılır fakat övgü kadar maalesef ciddi şikayetlerde var işi fazla ticarete dökmüş çok fazla bayisi var aynı yazılımı yapıştırıyorlar hatada yapıyorlar gibi yorumlar vardı ben o yhüzden özellikle bizim forumda tavsiye edilen paşaoğluna servisim aracılığıyla yaptırdım ve çok memnunum bende tavsiye ederim..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Ben yaptırdığım işlemden memnun kaldığım için buradan öneride bulunmak istedim. Yoksa dediğiniz gibi İstanbul ve Ankara'da çok firma var. Ankara'dan veya İstanbul'dan chiptuning için Antalaya'ya gitmek ne kadar mantıklı olabilir ki zaten. Hemen hepsi işlerinde çok iyiler. Küçük detaylar ve fiyatlarda oynamalar oluyor sadece. Mesela Gazihan tanınmışlığından faydalanıyor ve DPF iptali için 1000TL istiyor. Antalya'da Gazihan bayisinde yaptırsaydım eğer ordada farklı olmayacaktı. Bu arkadaşların şuan en büyük artısı fiyat. Dünden bu yana yaklaşık 200km yol yaptım. Yakıt olarak istediğim düşüş var. Performans zaten stok haliyle alakası yok. Gaz pedalına asılmak gerekmiyor.

hi_cazz

ben hem forumda hemde forum için çok araştırdım yapmadan önce mehmet gazihan bu işin piri sayılır fakat övgü kadar maalesef ciddi şikayetlerde var işi fazla ticarete dökmüş çok fazla bayisi var aynı yazılımı yapıştırıyorlar hatada yapıyorlar gibi yorumlar vardı ben o yhüzden özellikle bizim forumda tavsiye edilen paşaoğluna servisim aracılığıyla yaptırdım ve çok memnunum bende tavsiye ederim..

Dediklerine katılıyorum abi. Gazihan'ı ben uzun süredir tanıyorum. Fakat işi bayiliklere fazlaca dökmesi ve herkese model bazında hazır dosya göndermesi sıkıntı oluşturuyor. Övüldüğü kadar da yeriliyor dediğin gibi. Booster Erhan abi iyidir.

Paşaoğlu'da bilinen bir firmadır. Sağlamdır. Barbaros Bayrak iyidir. Ankara'da

murat_016

Foruma yorumu yazarken istanbulda bir tane daha var ismini unuttum demiştim siz yazmışsınız paşaoğlu :) Valla ankarada bizim mk2 hlx yada hgtlere chip olmaz diyenler vardı randıman alamazsınız diyen vardı ankarada arkadaşım boosterde hgtye yaptırdı memnunda kalmıştı.Son dönemlerde dedikleriniz doğru mehmet gazihan konusunda :)

ar.159

yakıttaki düşüş farkediliyor demişsin nasıl sende bende performanslı kullanım şahane 6.5-7.5 arası  :)uzun yol ekonomi de şahane 5.5 6  :Darası ama şehir için yoğun dur kalk trafiğinde değişen bir şey yok iyi trafik 11-14 lt :(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Lbe

Babamın aracını Mehmet Gazihan yaptı, şükür aşağı yukarı 3 yıldır bi sıkıntı çıkmadı.Küçük sıkıntılar yaşamıştık o da Mehmet Bey'in dediği kadarıyla Mercedes beyninin biraz daha kompleks olmasından kaynaklıymış ama Ankara bayiisi aracılığıyla tam babamın istediği şekilde değiştirdi yazılımı.Aracın yakıt tüketimi inanılmaz düştü, performansta bir hayli arttı.Yatpığı işin arkasında durduğu ve güzel esnaflığından dolayı da internet üzerinde övüyorum kendisini.Eğer arkasında durmasaydı ve sorun yaşasaydık aynı şekilde memnun olmadığımızı her yere yazardım.Zaten sosyal medyada kötü reklamlarının olmaması için müşteriyle çok ilgileniyorlar böyle insanlar.Yıllar önce internet sayesinde nasıl meşhur olduysa aynı şekilde şöhretinide kaybedebilir çünkü :)

Dipnot: Araç E270CDI otomatik, şehir dışı benim Giulietta'nın 4.5 yaktığı yerde 4.9 yakıyor, Ankara şehir içi de 8-8.5lt ortalaması var.

hi_cazz

yakıttaki düşüş farkediliyor demişsin nasıl sende bende performanslı kullanım şahane 6.5-7.5 arası  :)uzun yol ekonomi de şahane 5.5 6  :Darası ama şehir için yoğun dur kalk trafiğinde değişen bir şey yok iyi trafik 11-14 lt :(

Şehir içi tam ölçme şansım olmadı ama. Şehirler arası, performanslı kullanımda ki geldiğim yolun yarısında rampa tırmandım resmen. 6.7lt gibi sonuç çıktı. İşlemlerden önce olsa 7,5lt'den aşağı inmezdi. Normal bir yolda eminim 5,5-6,0l gibi değerleri rahat yakalarım. Şehir içinde ise durum şöyle ilk kalkışlarda yüklenince anlık tüketim 33-35lt gibi değerlere çok çabuk ulaşıyordu. Şimdi ise aynı yüklenmede 25lt'yi geçmiyor. Önceden 11-12lt olan ortalama şimdi ise rahat 10lt ve altına düşebilir.

Doğa Tosun

Valla havalae soğuk, bizimki de 9 civarina cikti şehiriçi ama ben uğraşınca bide aşırı trafik olmazsa 5,5 -6 arasi inebiliyor. Uzun yolda 130 kmh cruise ile 4 civarina kadar iniyoruz. Ama şu an calistirayim 5 km gideyim trafikte dur kalk yaparak, 12-13 gosterir ısınana kadar .

Barbaros Bey'in o zamanki çırağı şimdiki Booster Erhan yapmıştı, dpf sag tarafa komple duz boru + sensör yeri değişimi, yazılım ve egr toplam bin lira falan miydi neydi babam daha iyi bilir ama.
bayagi da memnunuz. Amacımız pek yakit tüketimi azalsin seklinde değildi ve Erhan Abi de biraz daha performans, tork ağırlıklı ayarladi.

Yanlız şunu söyleyeyim, eminim herkes dikkat ediyor ama; ozellikle yazilimdan sonra turbonuz daha fazla yoruluyor, ve dikkat edilmezse yipraniyor. Bu yüzden o tork keyfine kapılıp arabayi sıkıştırdıktan sonra mutlaka dinlenmesine fırsat verin. Isinmadan basmayin, dinlendirmeden kapatmayin.. 50 bin KM'dir bu basit kullanici bakim yöntemleriyle yeri geldi 22 krş yaktim, yeri geldi 320d parçaladim, servise de bakim dışında gitmedi..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Valla havalae soğuk, bizimki de 9 civarina cikti şehiriçi ama ben uğraşınca bide aşırı trafik olmazsa 5,5 -6 arasi inebiliyor. Uzun yolda 130 kmh cruise ile 4 civarina kadar iniyoruz. Ama şu an calistirayim 5 km gideyim trafikte dur kalk yaparak, 12-13 gosterir ısınana kadar .

Barbaros Bey'in o zamanki çırağı şimdiki Booster Erhan yapmıştı, dpf sag tarafa komple duz boru + sensör yeri değişimi, yazılım ve egr toplam bin lira falan miydi neydi babam daha iyi bilir ama.
bayagi da memnunuz. Amacımız pek yakit tüketimi azalsin seklinde değildi ve Erhan Abi de biraz daha performans, tork ağırlıklı ayarladi.

Yanlız şunu söyleyeyim, eminim herkes dikkat ediyor ama; ozellikle yazilimdan sonra turbonuz daha fazla yoruluyor, ve dikkat edilmezse yipraniyor. Bu yüzden o tork keyfine kapılıp arabayi sıkıştırdıktan sonra mutlaka dinlenmesine fırsat verin. Isinmadan basmayin, dinlendirmeden kapatmayin.. 50 bin KM'dir bu basit kullanici bakim yöntemleriyle yeri geldi 22 krş yaktim, yeri geldi 320d parçaladim, servise de bakim dışında gitmedi..

Doğa aynı düşüncedeyim.  Zaten benim amacında az yakın. Fakat istediğim zamanda kacsın. Her zaman gazlamam. Ara sıra ederse kafama, takılirsam yolda birine anca o şekilde.

Note 3 ile tapatalklandı

EcuTech

İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim Halit Hocam :) Antalya ve çevre illerden bu tarz uygulamar isteyen arkadşlar olursa eğer Yardımcı olmaya çalışayım. Yarın yada yarından Sonra Adana ya gideceğim dönüşüm Mersin konya üzerinden olacak o taraflarda arkadaşlarımız abilerimiz var ise eğer yardımcı olayım.

ozoozo

İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim Halit Hocam :) Antalya ve çevre illerden bu tarz uygulamar isteyen arkadşlar olursa eğer Yardımcı olmaya çalışayım. Yarın yada yarından Sonra Adana ya gideceğim dönüşüm Mersin konya üzerinden olacak o taraflarda arkadaşlarımız abilerimiz var ise eğer yardımcı olayım.

Giulietta için alabileceğimiz değerler nelerdir ?

Yazılım,Dpf iptali ve downpipe yapılacak , düz boru değil yani.

Bu işlemlerle ne gibi değerler alırız ve maliyet ne olur acaba ? Eğer ankaraya uğrama şansınızda varsa görüşmek isterim.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

EcuTech

Yazılım için uğrayabiliriz. Ancak Antalyadaki gibi haliyle orada ustam olmayacağı için. Size Downpipe için bir fiyat veremiyorum. Ancak Bir kaç tanıdığım vasıtası ile orada da downpipe işinizi çözebilirim. Aracınız Hangi Modeldir

1.4 120 HP
1.4 170 hp
1.6 JTDm 105hp ?

ozoozo

Yazılım için uğrayabiliriz. Ancak Antalyadaki gibi haliyle orada ustam olmayacağı için. Size Downpipe için bir fiyat veremiyorum. Ancak Bir kaç tanıdığım vasıtası ile orada da downpipe işinizi çözebilirim. Aracınız Hangi Modeldir

1.4 120 HP
1.4 170 hp
1.6 JTDm 105hp ?

Jtdm 105 , downpipe ı ben halletire bilirim Nevzat ustada , eğer tabiki de aynı değerde sizin tanıdığınız ve daha uygun fiyat alabileceğimiz bir yer varsa daha iyi olur.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

170'lik için alabileceğimiz değerler nelerdir ? Boost-cut sorunu nasıl çözülür ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

EcuTech

1.4 120 HP
1.4 170 hp
1.6 JTDm 105hp ?

Jtdm 105 , downpipe ı ben halletire bilirim Nevzat ustada , eğer tabiki de aynı değerde sizin tanıdığınız ve daha uygun fiyat alabileceğimiz bir yer varsa daha iyi olur.

Siz bir fiyat alın bende bir kaç tanıdık vasıtası ile fiyat alayım. Aracınız ortalama Downpipe ile birlikte 140 - 150hp Gibi bir değer çıkartır. Sizin istediğiniz doğrultusunda yazılımı biraz daha açıp yada kısabiliriz. Tamamiyle bizim elimizde yani. Paket bir yazılım değil uygulamamız.

ozoozo

1.4 120 HP
1.4 170 hp
1.6 JTDm 105hp ?

Siz bir fiyat alın bende bir kaç tanıdık vasıtası ile fiyat alayım. Aracınız ortalama Downpipe ile birlikte 140 - 150hp Gibi bir değer çıkartır. Sizin istediğiniz doğrultusunda yazılımı biraz daha açıp yada kısabiliriz. Tamamiyle bizim elimizde yani. Paket bir yazılım değil uygulamamız.

450 tl fiyat çekiyor Koç egzoz Nevzat usta , arka son susturucu iptali ve komple olursa downpipe ile birlikte 750 liraya anlaşmıştım.

EcuTech

170'lik için alabileceğimiz değerler nelerdir ? Boost-cut sorunu nasıl çözülür ?

Maalesef Şu anda bizde boost-cut sorununa herhangi bir çözüm getirebilmiş değiliz. Fazla açtığımız zaman boost-cut illaki oluyor.