Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GQV almak için satılık Honda Civic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Bu nasıl güzel bir haber Kemalim sabah sabah yüzümde güller açtırdın valla :)

Hayırlısıyla en kısa sürede  satılır sende Kavuşursun alfaya :)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

dr_eros

You are not allowed to view links. Register or Login
Honda'lar birbir gidiyor, hayır olsun :))

Hayırlı olsun şimdiden, yakıtı önemsemediğine göre gözü bayağı bir karartmışşın hocam  :alkis:

@dr_eros Doktor bir foto falan koyuver Allah aşkına, özledik keratayı ya!

Haftaya bir yıkatayım son halini koyarım. Gerçi görsel bir değişiklik yapmıyorum. Senden aldığım hali gayet istediğim gibiydi.  :)

Muayene işini nasıl hallettin, xenonları sökmek gerekti mi? Ya da çift egzozu teke düşürmek gerekti mi?

Sayın Fevkalbeser12 kusura bakma konuyu kirletiyoruz ama doktoru yakalamışken sorayım dedim :))

Xenonlar bir kez patladığı için balast ve ampulleri yenilemiştim ama bir türlü istediğim verimi alamadım. O yüzden muayeneden önce Bosch Plus 90 ampul taktım. Egzozu da çift çıkışın bağlantısını kestirdiğim için sorun olmadı. Yakın zamanda  iyi bir işçilikle tam Y biçiminde çift çıkışa geçmeyi düşünüyorum.

fevkalbeser12

Arkadaşlar şimdilik bu durum rafa kalktı hayırlı bi sebepten ötürü inşallah sizide yakında haberdar edicem durumdan. Konu kilitlenebilir.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tolga_ozhan

Hayırlısı olsun. Bekliyoruz haberleri.