Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Motor Numarası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drksimsek

Arkadaşlar bugün aracın muayenesinde istasyon motor numarasını bulamadı motor koruma muhafazasını söktür gel dedi ben de mengerleri aradım usta motor numarasının nerde olduğunu bilmiyormuş bir kaç defa sordu oradaki yetkili sonra bana zincirlikuyunun numarasını verdiler orasıda cevap veremedi daha sonra çağrı merkezi yol yardım dan bir ustanın numarasını verdi sonunda bulduk motor noyu bilginiz olsun sonra sizler de uğraşmayın diye yazıyorum 1. olarak egzoz manifoldunda yazıyormuş 2. olarak ise motor ile şanzıman arasında üst taraf da yazıyormuş.
Bilginize..

KAKIRMAN

Allah Allah. Peki yolcu bölümünde paspasın altında bir kapak var onu kaldırdığınızda karşınıza bir numara çıkar ona baktırmadınız mı?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Allah Allah. Peki yolcu bölümünde paspasın altında bir kapak var onu kaldırdığınızda karşınıza bir numara çıkar ona baktırmadınız mı?

İlhan Abi o şasi numarasıdır. ZAR ile başlayan.

Musty

mengerlerdeki ustalarda maşallah araçlarımızı avuçlarının içi gibi bilmekteler  :asagi-ok:

Alfadanadam

Motor ile şanzıman arası, alfaların klasik motor numarası yazılı yeridir. Nasıl bilmezler !!!!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Baskan

Benim muayenede radyatör panelindeki saç levhaya baktı birde yolcu koltuğu altındaki kapağa baktı tamam dedi..
Hiç sorun yaşamadım, size ilgisiz ve bilgisiz muayene elemanı denk gelmiş olmalı..