Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo’dan Yılbaşı Hediyesi!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

easy_rider

Not defteri ve kalem hediyeli kampanya hakkında bilgi için,

You are not allowed to view links. Register or Login
Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

A.S.GÜMÜŞ

nasıl ve nereye gonderilecek o kısmı anlamadım facebook ta açık adres mi paylaşılır ?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

hi_cazz

nasıl ve nereye gonderilecek o kısmı anlamadım facebook ta açık adres mi paylaşılır ?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfa Romeo Türkiye hesabina özel mesaj ile gönderiyoruz. Açıkçası olarak paylasmiyoruz yani.

Note 3 ile tapatalklandı

Fiction

Herkese  hediye demiş bakalım gerçekten herkese göndereceklermi. Şimdi yapıcam işlemi.
GTV 2.0 TS Phase 2

Sercan Keklik

Yine AR Türkiye En iyi markayız ayagına, gönül verenlerini MAL yerine koymaya devam etti.. Karşılığında dandik bir Not defteri ile Marka BAŞARISI ünvanını kazanmak adına, marka severleri KULLANIP ATTI. Diyeceğimiz bir yıl daha..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozoozo

Herkese  hediye demiş bakalım gerçekten herkese göndereceklermi. Şimdi yapıcam işlemi.

Hocam yaptıkları ne ki sanki bir defter bir kalem 1 milyon tane bastırsa ne olur , dokunur mu :) rezillikten başka bir şey değil , aynen katılıyorum kullanıcılarını mal yerine koyması durumuna.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Fiction

Hocam yaptıkları ne ki sanki bir defter bir kalem 1 milyon tane bastırsa ne olur , dokunur mu :) rezillikten başka bir şey değil , aynen katılıyorum kullanıcılarını mal yerine koyması durumuna.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Yani çok iyi bişey verse 5-10 kişiye falan olurdu. Kaliteli bi defter ve kalemse hoş bi jest olur çekilişsiz kurasız vs olucağı için. Benim 5 dk mı aldı bakalım dedikleri gibi göndericeklermi. bu tarz şeylerde herkese diyorlar ama sonra elimizdeki ürün tükendi diyorlar göndermiyorlar.
GTV 2.0 TS Phase 2

Murad

Arkadaşlar,
Bir çoğumuz bir şekilde ticaretin içindeyiz. Kimimiz kendi işini yapıyor, kimimiz farklı şirketlerde çalışıyor.
Yani allah aşkına ne bekliyorsunuz. Araba mı hediye etmeliler. Ya da bir zarfın içinde herkese 1000 er TL lik hediye çeki mi göndermeliler. Yapmayın ne olur eyvallah kullanıcılarını yönlendiriyor deyip kızmakta haklısınız ama bu not defteri kalemi bir çok marka hiç yapmıyor bile. Kaldı ki hiçbir şey vermese de yapmalıyız da ben sadece bu kızgınlığı anlayamadım. Sonuçta bu Alfa romeo firması yada Fiat her neyse, dünyada şuan eski yeni milyonlarca hadi dünyayı geçtim Türkiye de on binlerce aracı olan global bir marka. Bu tip şeyler küçük gelebilir ancak adetlerle orantıladığınızda hiçte küçük meblalar tutmuyor. He yaptırdıkları ürünün kalitesini bilemem ama bende Global bir markanın Türkiye distribütöründe Satış yöneticiliği yapıyorum, Bu yılbaşı bizimle direkt yada endirekt olarak çalışan bayilerimizi memnun etmemizin şirketimize maliyeti 42.000 tl (Yılbaşı ajanda, kalem, bloknot promosyon ürünleri) ve biz sadece 1000 adet yaptırdık. bunun 10.000 adet olduğunu düşündüğünüz de 420.000 TL oluyor.  :)

ozoozo

Meseleyi yanlış anlamayalım lütfen :) eğer babasının hayırına hediye etse baş üstüne hiç birimiz araba istemez :) ama tutmuş sıralamada 1. Olmak için oy almak için kullanıcılarını kullanıyor sorun bu :) deseki yeni yılda showroomlarımıza gelip kalem ve defterinizi almayı unutmayın tamam. Süper bir şey der geçeriz ama burda kullanıcıları kullanıyor ve bunun karşılığı bu değil anlatılmak istenen bu.

ozoozo

Birde verilen sadece basit bir defter ve kalem :) yapma abi şimdi bu adamlar 20.000 tane bastırdıysa 1 trilyon para mı (yuvarladım 800 milyar civarı)verdi :)

Murad

Meseleyi yanlış anlamayalım lütfen :) eğer babasının hayırına hediye etse baş üstüne hiç birimiz araba istemez :) ama tutmuş sıralamada 1. Olmak için oy almak için kullanıcılarını kullanıyor sorun bu :) deseki yeni yılda showroomlarımıza gelip kalem ve defterinizi almayı unutmayın tamam. Süper bir şey der geçeriz ama burda kullanıcıları kullanıyor ve bunun karşılığı bu değil anlatılmak istenen bu.

Kardeşim bu konuda zaten problem yok hemfikiriz. Fakat sonuçta bizde Alfa romeo kullanıcıları olarak zaten destek olmalıyız bence söylemelerine bile gerek kalmadan. Onlarda kendilerince işte oy vermenin cazibesini arttırmaya çalışmışlar. Bir pazarlama aktivitesi. Sonuç olarak zaten ülkemizde güçsüz olan bir marka Alfa romeo'muz. Bu ülkede Alfa romeoları yollarda görmeye devam etmek istiyorsak her anlamda destek vermeliyiz. Ki biz Alfa kullanıcılarını da diğer marka kullanıcılarından ayıran en önemli özellik markaya bağlılığımız değil mi?

Murad

Birde verilen sadece basit bir defter ve kalem :) yapma abi şimdi bu adamlar 20.000 tane bastırdıysa 1 trilyon para mı (yuvarladım 800 milyar civarı)verdi :)

Yok kardeşim dedim ya mesajda da, ben bilemiyorum verdiklerinin kalitesini iyimidir kötü mü? Sadece kendi çalıştığım şirketten örnek verdim. :)

Gouki

Formu fazla dolduran olursa valla batar AR Türkiye :D

ozoozo

Kardeşim bu konuda zaten problem yok hemfikiriz. Fakat sonuçta bizde Alfa romeo kullanıcıları olarak zaten destek olmalıyız bence söylemelerine bile gerek kalmadan. Onlarda kendilerince işte oy vermenin cazibesini arttırmaya çalışmışlar. Bir pazarlama aktivitesi. Sonuç olarak zaten ülkemizde güçsüz olan bir marka Alfa romeo'muz. Bu ülkede Alfa romeoları yollarda görmeye devam etmek istiyorsak her anlamda destek vermeliyiz. Ki biz Alfa kullanıcılarını da diğer marka kullanıcılarından ayıran en önemli özellik markaya bağlılığımız değil mi?

Abicim tamam haklısın fakat ne yapıyorlar da benden,senden destek bekliyorlar ? Arkadaşıma diyorum giu al "olum 2 tane model var la" diyor :) kalkmışlar birde oylamaya giriyorlar isterse dünyanın en prestijli yarışmasında 1. Olsun ne çare.. Sen model üretme, 2014 de suv ve giulia gelcek dediler 2015 oldu 2016 oluyor sonra pazarlama,reklam vs diyoruz buda dışarıdan bakan adam için 2 modeli var diyip kestirip atmasına neden oluyor , haliyle beleş arabada verse ne çare. Aslında bizde boşa bu muhabbeti döndürüyoruz ama olsun forum işte :) ben alfa sahibi olduğum için çok ama çok mutluyum fakat buda bir gerçek malesef.

Murad

Formu fazla dolduran olursa valla batar AR Türkiye :D
Romeo kırılabilir diye söylemeyecektim ama zaten firma gariban arkadaşlar :)
Görüyorsunuz işte radyo ve digital dallarında oylanıyor. Tv ye reklam veremiyorlar, Yok yok para yok.  :D
Anlayın işte verin desteği :)

Tolga033

Gönderdim gitti.
Ben zaten bu hediye mevzusundan önce oylarımı vermiştim.
Merak ediyorum bende gönderecekler mi mesaj atan herkese.  :)

Sercan Keklik

Arkadaşlar,
Bir çoğumuz bir şekilde ticaretin içindeyiz. Kimimiz kendi işini yapıyor, kimimiz farklı şirketlerde çalışıyor.
Yani allah aşkına ne bekliyorsunuz. Araba mı hediye etmeliler. Ya da bir zarfın içinde herkese 1000 er TL lik hediye çeki mi göndermeliler. Yapmayın ne olur eyvallah kullanıcılarını yönlendiriyor deyip kızmakta haklısınız ama bu not defteri kalemi bir çok marka hiç yapmıyor bile. Kaldı ki hiçbir şey vermese de yapmalıyız da ben sadece bu kızgınlığı anlayamadım. Sonuçta bu Alfa romeo firması yada Fiat her neyse, dünyada şuan eski yeni milyonlarca hadi dünyayı geçtim Türkiye de on binlerce aracı olan global bir marka. Bu tip şeyler küçük gelebilir ancak adetlerle orantıladığınızda hiçte küçük meblalar tutmuyor. He yaptırdıkları ürünün kalitesini bilemem ama bende Global bir markanın Türkiye distribütöründe Satış yöneticiliği yapıyorum, Bu yılbaşı bizimle direkt yada endirekt olarak çalışan bayilerimizi memnun etmemizin şirketimize maliyeti 42.000 tl (Yılbaşı ajanda, kalem, bloknot promosyon ürünleri) ve biz sadece 1000 adet yaptırdık. bunun 10.000 adet olduğunu düşündüğünüz de 420.000 TL oluyor.  :)

Muray bey çıkışınızı haklı buldum zira 1998 den beri ben AR camiasının içindeyim. Bu adamların ne yöneticileri ne müdürleri kaldıkı aynı masada çayımızıda içtik çorbamızıda, balıgımızıda yedik. Eskiden her AR kullanıcısın evine Takvimler Biletler hediyeler özel müşterilere sepetler gönderilirdi. Şu an hiç biri yok. Nedeni niye sorguladınız mı? Para mı yok? Olmaz olurmu fazlası var.. En cok model Giu yi sattılar hepimiz yollarda bütün modellerden çok Giu görüyoruz. Zira Konunun temelini bilmediginiz için bir çıkışta bulunmuşsunuz. AR Türkiye son 4 yıldır insanları REKLAM amaçlı kullanmaktan öteye gitmiyor. Insanlar ise BELEŞ diye destege devam. Kimseye beleşçi demiorum yalnış anlaşılmasın ama bu tür konulara destek verildiği sürece bu adamlar nerde yanlış yaptıklarını anlıyamazlar. Bu arada maliyetler hakkında bir yanlşınız var o fiyatlara yaptırıyorsanız %5 eksigine hemen istediginiz kadar yaptırsam %100 kar ederek size satmış olurum. Kalite farkı derseniz oda basit %50 kar ile calısmıs olurum. EŞE, DOSTA yaptırarakta degil.

Uzun lafın kısası; AR Türkiye Moto GP, Test sürüşü, Alfisti Turkey Piknigi nde neden Sizce 2013 yılında üyelerine sınırsız HAKLAR tanımadı? Bir oturup düşünülsün. 15 kişi gelsin gerisini boşverin dendi? FF6 yı izlemeye gittik. Istınye parkta Salon kapatıldı. Neden diger üyeler kullanıcılar gelemedi? Piknikte eskiden fiyat 20 TL ise 10 TL sini AR karşılıyordu. Bizde üyelerimize bu şekilde iletip 10 TL ye - 20 TL ye (Rakamlar temsili) güzel bir gün geçirmelerini saglamakla birlikte, Müzik tesisatları (2013 pikniginde bir sevgili Alfisti Ugur bey Getirdi. Tekrardan teşekkürler ugur abi.) Eskiden cocuklar için palyaço oyun parkurlar, test araçları gelirken bu sene ne yoktu? ve ne tepki aldılar çok iyi bilir arkadaşlar :)

Eskiden bana şaraplı, rakılı whiskeyli paketler gelirken su an gelmiş gelmemiş hiç bir önemi yok. Çünkü Zaten alkol kullanmıyorum. Moto GP de 15 Biletlede kimseye haber verilmeden gizli saklı işte çevirilip gidilebilirdi zira BİZ, SİZLER İÇİN, ÜYELERİMİZ İÇİN, ALFİSTİLER İÇİN, BU MARKAYA GÖNÜL VERENLER için bir şeyler yapmaya çalıştık şu vakte kadar. Bu vakitten sonrada bundan ötesi OLAMAZ diye düşünüyorum. (Kurucu kadro adına Cogul konuştum, çünkü birbirimizi çok eskiden beri ETLE, TIRNAK gibi tanıdığımız için kişiliğimizden asla Çıkarlarımız için vazgeçmedik.)

Bu not defterleri herkese 2014 yılbaşı hediyesi olarak gönderilmesinin maliyeti inan ki AR Türkiye için çok düşük bir rakam. Zira Ne gerek var? 10.000 Kullanıcı varsa kimle ugraşıcaklar? Böyle insanları kullanıp ISPATLI, Resim vs isteyip GARANTİ ye alış iş yapmak varken ;)

Kısacası çıkışlarım belki serttir, ama asla YERSIZ degil.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Murad

Sercan kardeşim,
işi birebir diyaloğa çevirmek istemiyorum mutlaka kendince bilgilerin vardır.
O ben sana yaptırayım, %100 kar ile sana satayım, filan işlerine girmene üzüldüm açıkçası. Ne işle uğraştığını bilmiyorum ancak her şeyin bir bedeli var. Bunu da çok iyi bildiğine eminim.Bugün bir ajanda kalem takımını 3 liraya da yaptırırsın 2000 liraya da. Bu ürünün marka = kalite orantısına göre değişir. Kimseden bir açıklama beklemeden düşüncemi yazdım. Fark edersen yazdığım mesajı da sana ithafen yazmadım. Forumda özellikle kimseyle karşılıklı tartışmamaya dikkat ediyorum keza bu yapı olarak hoşlandığım bir durum değil. Lütfen genel olarak söylenen şeyleri kimse direkt olarak üzerine almasın. Çünkü bu bir süre sonra içinden çıkılmaz bir sarmala dönüşüyor. ''çıkışlarım serttir ama yersiz değildir.'' cümleni de direkt olarak bana söylemediğini düşünerek ona hiç cevap vermiyorum bile. Sonuçta burası bir forum ve burada ne ast üst var, nede kıdem kademe var öyle değil mi?
Yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bol şans.

Sercan Keklik

Sercan kardeşim,
işi birebir diyaloğa çevirmek istemiyorum mutlaka kendince bilgilerin vardır.
O ben sana yaptırayım, %100 kar ile sana satayım, filan işlerine girmene üzüldüm açıkçası. Ne işle uğraştığını bilmiyorum ancak her şeyin bir bedeli var. Bunu da çok iyi bildiğine eminim.Bugün bir ajanda kalem takımını 3 liraya da yaptırırsın 2000 liraya da. Bu ürünün marka = kalite orantısına göre değişir. Kimseden bir açıklama beklemeden düşüncemi yazdım. Fark edersen yazdığım mesajı da sana ithafen yazmadım. Forumda özellikle kimseyle karşılıklı tartışmamaya dikkat ediyorum keza bu yapı olarak hoşlandığım bir durum değil. Lütfen genel olarak söylenen şeyleri kimse direkt olarak üzerine almasın. Çünkü bu bir süre sonra içinden çıkılmaz bir sarmala dönüşüyor. ''çıkışlarım serttir ama yersiz değildir.'' cümleni de direkt olarak bana söylemediğini düşünerek ona hiç cevap vermiyorum bile. Sonuçta burası bir forum ve burada ne ast üst var, nede kıdem kademe var öyle değil mi?
Yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bol şans.

est. size bir çıkış söz konusu degil. AR Türkiyeye bir çıkışım var ki sebeplerini camiamızın altında en azından 2 yıldan beri olan arkadaşlar çok net bilirler. yukarıdada belirttim. Biz BENCİ kişilikli insanlar olsaydık şu an bu durumda böyle bir site zaten olmazdı. Varımızı Yogumuzu, İmkanlarımızı, Gecemizi Gündümüzü Bu siteye, Burdaki arkadaşlara, Dostlara vererek buralara geldik. Bu saaten sonra da böyle olacaktır. (Yine cogul konustum. Zira yukarıda sebebini belirtmiştim.)

Kısacası bir ADALETTEN bahsediyorum ki, Zamanında Daha düşük bütçelerle, Ekonomik krizlere ragmen yapılan bir işin şu an yapılmaması Beni ve arkadaşlarımızın cogunu üzmekte. Bu tür şeylere imkan verildikçe adamlar başarılı olduğunu düşünüyor neticede bir geri dönüş hikayesi oluyor adamlara. Malum Türk halkı beleşse ses çıkartma mantığında ülkenin durumu zaten belli fazla konuşmanın manası yok :) (Bu işinde sonu siyasete gider forum kurallarına aykırı.)

Tekrar söylüyorum sizi kırıp üzülecek bir konu oldu ise affola. Zira istediğim şey ADALETLİ davranış biçimi. Herkese eşit. Adamın 145 i var buna göndermeyelim. Giu si olana gönderelim değil. Ufak bir not defterini geçin zamanında bütün kullanıcılara sadece bir KALEM gönderen bir firma burası. Şu an ise EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ bize gönderin İNANALIM :) öyle gönderelim. Çok komik degil mi sizce de? Koskoca firmanın yazdığı şeye bak.. Ben size güvenmiyorum gösterin diyo resmen :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Gouki

Teraziye tıklamayanlara göndermiyorlarmış Sercan'ım niye kızıyorsun :D Keşke bu muhabbete hiç girmeden talep edenlere direk gönderselerdi de bu hale düşmeselerdi.

Murad

Tekrar söylüyorum sizi kırıp üzülecek bir konu oldu ise affola. Zira istediğim şey ADALETLİ davranış biçimi. Herkese eşit. Adamın 145 i var buna göndermeyelim. Giu si olana gönderelim değil. Ufak bir not defterini geçin zamanında bütün kullanıcılara sadece bir KALEM gönderen bir firma burası. Şu an ise EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ bize gönderin İNANALIM :) öyle gönderelim. Çok komik degil mi sizce de? Koskoca firmanın yazdığı şeye bak.. Ben size güvenmiyorum gösterin diyo resmen :)

Bu son yazdığına tamamen katılıyorum ama firmaların pazarlama stratejileri zaman içinde değişiklik göstere bilir. Belki bunu da denediklerinde yanlış olduğunu görecekler. Bu arada herhangi bir kırgınlık yok, olmazda. Sonuçta burada ortak bir payda için bulunuyoruz. Herkes birbirinden öyle yada böyle yeni bir şeyler öğrenip yeni tecrübeler ediniyor.
Senin de verdiğin bilgilerden ben de birçok şey öğrenmiş oldum. Forumların asıl amacı da budur zaten, bilgi paylaşımı.
Kendine çok iyi bak. Selamlar.

asklepios

Gittim Citroen ile Kia'ya oy verdim...  :D  Allahın gerizekalıları >:(

Sen kimsin ulan, kıytırık bi defter-kalem için ekran görüntüsü alacakmışım da, gönderecekmişim...hadi anam,başka kapıya

Sercan Keklik

Gittim Citroen ile Kia'ya oy verdim... >:(

Ekran görüntüsü alıp alfaya gönderseydın abı :)) ben sana burdan AR model araç gönderirdim :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

asklepios

Valla Sercancım,ilk aklıma gelen oydu da,üşendim  :)

ozoozo

Linke şimdi tıkladım , eziyetten başka bir şey değil yahu yok onun ss sini al , yok bunun ss sini al gerçekten uğraşmaya değmez , birde yorumları okudum adamın birisi "yahu müşterinize güvenmiyormusunuz herkese yollasanız ne olacak zaten alfa-türkiyeyi beğenmiş adam sayfa olarak" yazmış :) biriside "kardeşim adamlar beleş kalem dağıtıyor daha ne" yazmış durum bu :D söylenecek söz yok.  :rock: