Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gönüllü Sahiplendirme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Herkese iyi günler,
Geçtiğimiz gün elim bir kaza sonucu ipadim rahmetli oldu:) Daha fazla anısıyla beraber yaşamamak için, kırmızı smart deri kapağını ücretsiz olarak isteyen arkadaşa vericem. Kapanın elinde kalır:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

h.t

Allah rahmet eylesin rahmetliye , bende alabilirim.

fevkalbeser12

Hürcan kusura bakma kardeşim ilk Evren istemis o yüzden ona göndereceğim.  Evren sanada hayırlı olsun adresi özelden atarsın.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

h.t

Estafurullah abi ne kusuru ,tabletten dikkat etmeden yazmışım ben :)

Gouki

Ne gönlü bol adamsın sen..

Tolga033

Cok guzel hareket..: )

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese iyi günler,
Geçtiğimiz gün elim bir kaza sonucu ipadim rahmetli oldu:) Daha fazla anısıyla beraber yaşamamak için, kırmızı smart deri kapağını ücretsiz olarak isteyen arkadaşa vericem. Kapanın elinde kalır:)

Telefondaki dönüşten sonra tablette de Android'e bekliyoruz Kemal'im :)

fevkalbeser12

Herkese iyi günler,

Telefondaki dönüşten sonra tablette de Android'e bekliyoruz Kemal'im :)
Bülent abi şu an kullandığım telefon eski bi  telefon, gayet memnunum telefondan. Fakat ipad rahmetli olunca bi eksiklik oldu internet konusunda siteyi bile hanımın telefondan takip ediyorum bu G2 yi alınca hem telefon işini hemde tablet işini çözsün dedim. O yüzden tablet almam artık bununla hem tablet hem telefon niyetiyle kullanıcam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

jeremy clarkson

Alfadanadam

O zaman telefon gelir gelmez tapatalk kur mutlaka.

fevkalbeser12

Hemen gelir gelmez ilk işim o olucak:)
                         jeremy clarkson