Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık - Satılık - Takaslık Cep Telefonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

Yok mu iphone 4 isteyen ya da Nexus 4 satan? :kahve:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Alfadanadam

İsmet

World kartım var. Hepsiburada'da 500 lira üzerine 75 world puan veriyor. Puan eksiğine nakit istediğin telefonu adresine göndertebilirim.

ismet

Bülent Abi hepsiburada nexus 4 için 1000 lira istiyor ve world card için de 100 lira hediye veriyor:

You are not allowed to view links. Register or Login

Ama ben 5 aylık garantili bir cihazı 700e buldum gibi, akşam onla görüşeceğim. Çok teşekkür ederim, teklif on numara ancak bütçemi aşıyor maalesef :(

Alfadanadam

700+100+100 şeklinde ödersin İsmet'im ayıpsın.

ismet

Çok sağol Bülent Abicim valla on numara teklif :arkadasim: Normalde telefona o kadar para vermeyeyim diyorum ama bir yandan da teklif çok cezbedici. Ben hanımla bir konuşup sana dönüş yapayım olur mu? Şimdi kendi başıma iş yaparsam zehir eder bana o telefonu :))

Tekrar teşekkürler..

Alfadanadam

Evli adamın halinden evli adam anlarmış :)

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Evli adamın halinden evli adam anlarmış :)

:))

alihsans

Gel benim kullanmadığım Nokia 1600'ı sana vereyim de kurtul şu dertten.
Telefonda ne ararsan yok ama şarjı bir hafta gidiyor.   :haydi:
Böyle bir teklife hayır diyebileceğini sanmıyorum.  :))

Detaylı bilgi için You are not allowed to view links. Register or Login

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Normalde böyle bir telefon kullanıyordum, gayet de memnundum ama sonra bir gün bir arkadaş girdi aklıma, giriş o giriş.. Bir de internetten maillere bakamayınca ve servis saatinin değiştiğini öğrenince, mal gibi soğukta servis beklemiş ve iş yerine dolmuşla gitmek zorunda kalmıştım. O yüzden interneti olan bir telefon lazım birazcık :))

Aslında iphone 4 çok ideal, tek derdi Android olmaması. Herhangi bir dosya indirmek, incelemek filan işkence. Ayrıca ios 7 ile yavaşladı alet...

ismet

Bülent abi teklif için teker teşekkür ederim ama veto yedim sıfır telefon için:( ikinci el 650 dedi biri onla görüşüyorum şu an. Bu arada iPhone hala satılık, dün sahibindende ilana koydum (#148957176), aynı gün 10-15 kişi aradı :) 450 teklif ettiler kabul etmedim ama forumdan birine 450ye verebilirim. :alfisti:

ismet

mesajı editlemek isterken alıntılayıp tekrar göndermişim. ilginç... cep telefonundan yazdığım mesajlarımı editleyemiyorum sanırım...

fevkalbeser12

Bende telefonu bugün aldım şimdilik acayip hoşuma gitti kesinlikle parasını hak eden bi telefon kamerası falan müthiş. Tavsiye ediyorum:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

G2 f/p olarak en iyi telefonlardan birisi. Güle güle kullan Kemal :nazar:

sbk0655

Senden öğreniyorum.G2 dünyasına hoşgeldin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismet

Arkadaşlar telefonum satılmıştır. Burada nexus 4 satmak isteyen olduğunu sanmıyorum, o yüzden konu kilitlenirse sevinirim. Telefonlarla ilgili bilgi paylaşımı yapılacaksa ona özgü özel bir konu açarız.

Selamlar