Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

oto paspaslarımızın korunması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakup41

selamlar mutlu yıllar size bir şey hakkında danışmak için yazdım bu şekilde paspaslarımızı korumak için kağıt yaptırmak istiyorum üzerinde alfa romeo logosu olsa kafi kağıt çok kaliteli olmayabilir ama logo renkli olursa süper olabilir yardımlarınızı bekliyorum eğer isteyen olursa ortaklaşa yaptırabiliriz sanırım maliyeti düşürebiliriz hazır olarak aradım nette bulamadım ama eğer bilen varsa bu şekilde alfa romeo baskılı onuda satın alabilirm

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login

selamlar mutlu yıllar size bir şey hakkında danışmak için yazdım bu şekilde paspaslarımızı korumak için kağıt yaptırmak istiyorum üzerinde alfa romeo logosu olsa kafi kağıt çok kaliteli olmayabilir ama logo renkli olursa süper olabilir yardımlarınızı bekliyorum eğer isteyen olursa ortaklaşa yaptırabiliriz sanırım maliyeti düşürebiliriz hazır olarak aradım nette bulamadım ama eğer bilen varsa bu şekilde alfa romeo baskılı onuda satın alabilirm
yetkili seervislerde var ben gittiğimde biraz fazla aşırıyorum :D yağmurda hemen bagajdan çıkarıp sererim
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ATA

Bu kağıtları bir türlü sevemedim, ya hiç serdirmem yada sermişlersede hemen çöpe atarım. Adi üstünde paspas, zaten bu sebeple kullanilmiyor mu? :))

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Bu kağıtları bir türlü sevemedim, ya hiç serdirmem yada sermişlersede hemen çöpe atarım. Adi üstünde paspas, zaten bu sebeple kullanilmiyor mu? :))

Benim nefret ettiğim bile söylenebilir araba yıkanmışsa teslim almadan önce bende mukakkak çıkarttırırım.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

hi_cazz

bende sevemedim bunları malesef. O yüzden yaz-kış farklı paspas kullanıyorum. Yazın halı paspaslar, kışın kauçuk paspaslar.

ozoozo

Bana da görünüş olarak aracın modernliğini götürecekmiş gibi geliyor , yani basit görünüyor göze. Fakat şuan üzerinde aldığım paspaslar var karda,kışta çamurla basınca içim açıyor ama dediğiniz gibi adı üstünde paspas diyorum napalım diyip basıyorum  :)) ama baharda boyutlarını vs ayarlatıp özel bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum , sanırım Mehmet ali abi yaptırmıştı 159 u için.

Alfadanadam

Ben hepsiburada'dan aldım, cuk oturuyor.

easy_rider

Moto Guzzi
156 t.s. 2.0