Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Bu jantlarda çok güzel.  :(
You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Fiyatlara gel  :D  :haydi:
Güzel ülkemizin müthiş vergi sistemi..  :D

tugrul

Henüz ilan girmedim ama 2014 itibarı ile zaten satmayı düşündüğüm 2.5 için bilginiz olsun, aracı 22.5 dan satacağım, takas düşünmüyorum, vergisini ödeyeceğim bunun dışında bir borç masraf vs önemli bir sıkıntı yok, 170.000 km olmak üzere, motor yapılalı 7000 km geçti, buji, triger, devir daim, aklınıza gelebilecek bir çok önemli masraflar yapılmış durumda, diskler balatalar amortisörler zaten yeni, alıcının yapacağı keyfe keder harcamalar olacaktır sadece. En yakın zamanda yapılacak masraf yağ değişimi onun içinde en az 5000 km daha yolu var.

Aciliyetim yok, fiyatta düşme söz konusu olmayacak, görmek isteyen olursa önceden haberleşmek kaydı ile Bostancı yada Maslak sanayide cumartesi günleri aracı gösterebilirim, araç üzerinde benim taktırdığım ancak motor yapıldığından beridir kullanmadığım lpg sistemi de (atiker) mevcut.
Aklınızda bulunsun :)

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

wolkanku

Henüz ilan girmedim ama 2014 itibarı ile zaten satmayı düşündüğüm 2.5 için bilginiz olsun, aracı 22.5 dan satacağım, takas düşünmüyorum, vergisini ödeyeceğim bunun dışında bir borç masraf vs önemli bir sıkıntı yok, 170.000 km olmak üzere, motor yapılalı 7000 km geçti, buji, triger, devir daim, aklınıza gelebilecek bir çok önemli masraflar yapılmış durumda, diskler balatalar amortisörler zaten yeni, alıcının yapacağı keyfe keder harcamalar olacaktır sadece. En yakın zamanda yapılacak masraf yağ değişimi onun içinde en az 5000 km daha yolu var.

Aciliyetim yok, fiyatta düşme söz konusu olmayacak, görmek isteyen olursa önceden haberleşmek kaydı ile Bostancı yada Maslak sanayide cumartesi günleri aracı gösterebilirim, araç üzerinde benim taktırdığım ancak motor yapıldığından beridir kullanmadığım lpg sistemi de (atiker) mevcut.
Aklınızda bulunsun :)

param olsa alsam ya :(
hayırlı satışlar tuğrul abi. yerine yine güzel bir alfa gelir inşallah.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

blackgear

Chip vardır Abi.
Emin değilim ama eğer teslim almadan birmot'a falan yaptırdıysa orjinali böyle çıktı diyor olabilir.

Özel seri diyor ya..
Bir kısmı ithal edilirken böylemi geldi..??
Bilemedim :)

Dostlar bu gün bir arkadaşım için (Trabzondan) bu araca baktık, hatta anlaştık, arkadaş kaporayı verdi, 8-9 Ocak gibi aracı alıyoruz inşallah :D

İlandan sonra araç 2000 km daha yapmış, şu an 46.000 de. Tüm bakımları Birmot ve Akota kayıtlı.

Ve evet, araç özel seriymiş. Hatta satıcı ve alıcı TR de tek olduğunu belirtiyorlar :) Vitesin altında sport tuşu var. Bilmiyorum belki dinamik modun demo çalışması gibi birşeydir. Normalde araç 150 hp. Fakat bu butona basınca 170 hp' ye kadar çıkabiliyormuş. Özellikle dikkat ettim, sonradan takılan bir buton değil. Ruhsata bakmak aklıma gelmedi lakin vikide gördüğüm kadarı ile 1.9 125 kW (170 HP) olan modeli de mevcut.

Güzel ve narin kullanılmış, ama kullanıcı uzun süredir kullanmadığı için biraz kirliydi. Güzel bir iç temizlikten sonra tertemiz olur ümidindeyiz.

Alana da satana da hayırlı olsun diyorum :) 3-6 ayda bir arkadaş Ankara' da olacak, fırsat buldukça buluşmalarımıza da gelecek. Yakında siteye de üye olur zaten.

İlgili aracın linki:

tolga_ozhan

Chip vardır Abi.
Emin değilim ama eğer teslim almadan birmot'a falan yaptırdıysa orjinali böyle çıktı diyor olabilir.

Özel seri diyor ya..
Bir kısmı ithal edilirken böylemi geldi..??
Bilemedim :)

Dostlar bu gün bir arkadaşım için (Trabzondan) bu araca baktık, hatta anlaştık, arkadaş kaporayı verdi, 8-9 Ocak gibi aracı alıyoruz inşallah :D

İlandan sonra araç 2000 km daha yapmış, şu an 46.000 de. Tüm bakımları Birmot ve Akota kayıtlı.

Ve evet, araç özel seriymiş. Hatta satıcı ve alıcı TR de tek olduğunu belirtiyorlar :) Vitesin altında sport tuşu var. Bilmiyorum belki dinamik modun demo çalışması gibi birşeydir. Normalde araç 150 hp. Fakat bu butona basınca 170 hp' ye kadar çıkabiliyormuş. Özellikle dikkat ettim, sonradan takılan bir buton değil. Ruhsata bakmak aklıma gelmedi lakin vikide gördüğüm kadarı ile 1.9 125 kW (170 HP) olan modeli de mevcut.

Güzel ve narin kullanılmış, ama kullanıcı uzun süredir kullanmadığı için biraz kirliydi. Güzel bir iç temizlikten sonra tertemiz olur ümidindeyiz.

Alana da satana da hayırlı olsun diyorum :) 3-6 ayda bir arkadaş Ankara' da olacak, fırsat buldukça buluşmalarımıza da gelecek. Yakında siteye de üye olur zaten.

İlgili aracın linki:

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat nedir.

blackgear

55' e anlaştık Tolga. :)

tolga_ozhan

Uzun süre binmek, tadını çıkarmak lazım.
Renk falan 10 numara.
Ankara'da denk gelirsek dizel GT nasıl oluyormuş bakalım, bir tur anahtarları değiştiriz artık.

blackgear

Renk falan 10 numara.
Ankara'da denk gelirsek dizel GT nasıl oluyormuş bakalım, bir tur anahtarları değiştiriz artık.

Aynen aga, binmek için aldı arkadaşta zaten :)

ihsany

Renk falan 10 numara.

Aynen aga, binmek için aldı arkadaşta zaten :)

Çok güzel GT  :nazar:  İlk kez 2009 unu gördüm bu arada
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ozoozo

Kadir abi bizim bir arkadaşa düşünüyorduk suzukisini satıp :) şimdi gösterdim yıkıldı :D harikaydı gerçekten , kazasız belasız.. :nazar:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

blackgear

amin Özdemirim :) GT ile aram çok iyi olmamasına karşın, benim bile içim cız etti :D

Ama motor traktör gibi :D Ben rölantideyken içinde oturabildim, rölantide içeri çok ses almıyor. Yani standart motor sesi var. Ama dışarıdan bildiğin tar tar tar tar traktör :D Giderken nasıl hiç bilmiyorum.

8-9 gibi alacak Tolga, müsait olursan gel, birlikte test edip ıslatalım ;) :D

miracozdag

amin Özdemirim :) GT ile aram çok iyi olmamasına karşın, benim bile içim cız etti :D

Ama motor traktör gibi :D Ben rölantideyken içinde oturabildim, rölantide içeri çok ses almıyor. Yani standart motor sesi var. Ama dışarıdan bildiğin tar tar tar tar traktör :D Giderken nasıl hiç bilmiyorum.

8-9 gibi alacak Tolga, müsait olursan gel, birlikte test edip ıslatalım ;) :D
İçeriden de bildiğin traktör :)

Gouki

Z plaka değil mi abi bu?

blackgear

Z plaka değil mi abi bu?

Aynen dostum, Z 2755 miydi neydi öyle bir şeydi. Yenimahalle' de araç.

ar.159

bu özel seri 350 tork muhabbeti nedir..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

myavuz

Sahibinden subaru forester ilanlarını takip ediyordum, İlanın açıklama kısmını okumanızı tavsiye ederim.

Gran Turismo Veloce

Gouki

lyolcul

Sahibinden subaru forester ilanlarını takip ediyordum, İlanın açıklama kısmını okumanızı tavsiye ederim.

bu ilanı Türk Dil Kurumu na şikayet etmeli :)

tapatalk

Oğuz

" SU GACANDAN " yazısını gördüm, Angaralı kesin dedim, yanılmadım. Sözüm meclisten dışarı.  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Murad

Emniyet kemeri tokalarına geeeellll  :D

TRUPHASE

Ben de ilan verip yazacağım '' You are not allowed to view links. Register or Login un en temiz 156 sı''

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

redromeo156

tanıyan varmı bu aracı ?
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

OğuzCanAlantor