Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK : 2005 Model Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokcat7

Tüm alfaseverlere merhaba.

Mart ayında ev için yapacağımız ara ödeme nedeniyle üzülerekte olsa alfamızdan ayrılmak zorundayız. Eşimin arabası otomatik olduğu için şimdilik maalesef o kazandı  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İnşallah bu ayrılık uzun sürmez...

Aracım 2005 Model Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive (sensör paket)

Arabam şu anda 120.000 km'de. Ben 65.000 de almıştım,kilometrenin çok büyük çoğunluğu ev ve işyerim arasında otobanda yapıldı.

BRC marka LPG kitinin  montajını  67.000 km'de FS OTOGAZ da ben yaptırdım. (fatura ve garanti belgeleri mevcut. Garantisi devam ediyor.) LPG li kullanımda performansta hiçbir düşüş yaşamadım.

Bakımları aksatılmadan özenle yapıldı. En son Tiriger, varyatör, bobinler, bujiler, v kayışı, devirdaim işlemleri 29.10.2013 te yapıldı.

Bunların dışındaki bakıma ilişkin tüm faturaları, stepnesi, yedek anahtarı ve kitapçığı mevcut. 

Gelelim diğer söylenmesi gerekenlere;

-Kırmızı ışıkta frene basması gerektiğini unutan bir arkadaş yüzünden arka tampon değişti ve bagaj kapağı boyandı. Bu tamir sırasında kaportacının işgüzarlığı nedeniyle, hiç gerek yokken, küçük bir ezik bulunan sol arka çamurlukta boyandı(kazayla ilgili hem benim aracımın hem de çarpan aracın fotoları dosyasında mevcut). Bunun dışında bildiğim hiçbir kazası, değişeni veya boyalı bir parçası yok.

-Araba 0 alındıktan kısa bir süre sonra, sağ tarafından anahtar veya başka bir cisimle çizilmiş. Benden önceki 2 sahibi bu şekilde kullanmıştı, bende bu şekilde kullanmaya devam ettim.   

-Sunroof perdesinin plastik tutamağı kırıktı. Hala arıyorum ama yenisini bulamadım. Yapıştırılarak kullanılabilir.

İstediğim fiyat 26.500 TL. Mart ayına kadar da acelimiz yok, bir süre daha sahibinden'e ilan vermeyi düşünmüyorum. Alfa'yı tanıyan ve değerini bilenle makul ölçülerde anlaşmaya çalışırız.       

Yeterince açık yazmaya çalıştım. İş yoğunluğu nedeniyle öncelikle mesajla ulaşmanızı rica ederim, 18'den sonra telefonla ben dönüş yapabilirim. (ciddi olarak ilgilenenlere plaka ve şase numarasını gönderirim.)

hasakcicek

selam, bende 2004-2006 arası alfa 156 almayı düşünüyorum. Artık hayallerimi yaşamak istediğim için :) aracınızı çok beğendim. ancak maddi gücüm en fazla 21,000 e müsaade ediyor :(

gokcat7

hasan bey, o fiyata alacağınız 2004-2006 model bir 156 muhtemelen biraz başınızı ağrıtacaktır. umarım dilediğiniz gibi bir alfa sahibi olursunuz, çok keyif alacağınızdan eminim ;)

Musty

You are not allowed to view links. Register or Login
hasan bey, o fiyata alacağınız 2004-2006 model bir 156 muhtemelen biraz başınızı ağrıtacaktır. umarım dilediğiniz gibi bir alfa sahibi olursunuz, çok keyif alacağınızdan eminim ;)

Dostum bence çok iyimser konuşmuşsun biraz değil sanayiden çıkamayabilir ama tabi insanların paraya çok sıkıştığı veya artık arabasını ivedilikle satması gereken zamanlar oluyor öyle birini denk getirirse neden olmasın ticaret bu neticede :)

ahmet_hulusi

Araç hakikaten temiz ve şık, herkes siyah veya canlı tonlu gri seviyor ancak alfalar bej ve bordo renkleri de çok yakışıyor, bendekinin aynı modeli aşağı yukarı aynı fiyata satınaldım, umarım hayırlısıyla hak ettiği fiyata satabilirsiniz.

Bu arada 21.000 tl ye yıpranmış alfa alabilirsiniz o da sizi üzer, alfa diğer araçlardan ayıran özelliği diri oluşu, canlı yol performansı, gaza olan tepkisini kaybetmiş alfa alırsanız alfalardan nefret edebilirisiniz o yüzden bir kaç ay dah bekleyip para biriktirme yoluyla güzel bir 156 alabilirsiniz şuan 2004 120.000-150.000 km arası 24.000 tl civarı, umarım sizde hayırlısıyla güzel bir alfa sahibi olabilirsiniz.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

huseyinsimsek

Araç hakikaten temiz ve şık, herkes siyah veya canlı tonlu gri seviyor ancak alfalar bej ve bordo renkleri de çok yakışıyor, bendekinin aynı modeli aşağı yukarı aynı fiyata satınaldım, umarım hayırlısıyla hak ettiği fiyata satabilirsiniz.

Bu arada 21.000 tl ye yıpranmış alfa alabilirsiniz o da sizi üzer, alfa diğer araçlardan ayıran özelliği diri oluşu, canlı yol performansı, gaza olan tepkisini kaybetmiş alfa alırsanız alfalardan nefret edebilirisiniz o yüzden bir kaç ay dah bekleyip para biriktirme yoluyla güzel bir 156 alabilirsiniz şuan 2004 120.000-150.000 km arası 24.000 tl civarı, umarım sizde hayırlısıyla güzel bir alfa sahibi olabilirsiniz.

Yazdıklarınıza dikkat edilmesi çok önemli. Hangi arabayı alırsanız alın, Ahmet beyin yazdıklarını dikkate almalısınız.

Binlerce lira döküp adam edemeyeceğiniz arabalar da olur. Sonra "alfa'lar sorunluymuş yaaa" diye ağlaşırsınız. Bence emsallerinden 5bin liradan fazla aşağıdaki rakamlara satılan Alfa'lardan (özellikle alfalardan) uzak durun. Acilen nakde çevrilmeye çalışılanlar istisna tabi. Çünkü bizim araçlarımız hemen elden çıkarılabilen araçlar değiller.
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

hasakcicek

anlıyorum ve ilginiz için çok teşekkürler, birkaç satıcıyla irtibat haldeyim, ama araçların km. leri çok yüksek. neredeyse 180.000 den aşağı araç yok istediğim fiyat aralığında.

İbrahim Koç

Hsyırlı satışlar olsun. Tam istediğim renk. Nisan gibi hala satılmazsa görüşebiliriz.

gokcat7

teşekkürler ibrahim bey, hiç acelem yok satmak için, geçen hafta sonu yağ ve filtrelerini değiştirirken debimetreyide yeniledik.  :alkis:
satma fikri bile üzüyor şimdiden, bakarsınız nisan ayında görüşürüz :clover:

147BLACK

Selamlar...
Biz model yenilemek istiyoruz. Aradaki farkı kapatsak ve takas yapsak düşünür müsünüz? :)

please teach me how to dream
I long to be more than a machine