Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Bu aracı Doğa ya sor Hurcan,  bildiğim kadarı ile o baya niyetlenmisti  bu araca.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login

Aracı İstanbul'da bir Alfa ustasından 2011 ağustos ayında aldım, 7700 tl masraf, 2300 tl'yede lpg taktırdım.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Tolga033

plaka akar  8)
:yukari-ok:

Doğa Tosun

Bi arkadaşım şu aracı düşünüyormuşta bilgisi olan var mı bu araç hakkında?
Jantları neden ss değil dikkatimi çekmedi değil , 03 lerde böyle mi çıkıyordu :s

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Hürcan Abi, Serkan Abi'nin dediği gibi ben çok düşündüm bunu. Zender bodykit'li ve o senenin fuar aracıymış. Distribütör bu jantlarla istemiş sebebi de fuara bodykit'siz çıkan selespeed'lerle aynı jantlara sahip olmamasını istedikleri içinmiş. Ön ve arka tamponu boyalı, boyasında bazı ufak kusurlar var arka tamponda ve tavanın arkaya giden köşelerinde çatlamalar var üst direklerde de var biraz. Onun dışında motor ve selespeed'e adam 10 üzerinden 9 diyemez kimse diyor. bir hayli iddalı kondisyon konusunda. Kendisi 3.sahibi, ilk iki sahibi akraba olan iki bayan. ikincisi öğretmen, fazla kullanmamış. Lpg'sini bu adam taktı, şu an sanırım LPG'li ortalama 3.ayında araba. LPG'si garantili ve sorunsuzmuş. İçi siyah deri, döşemesinde fazla yıpranma yok, sigara kokusu falan hiç yoktu zaten. O zamanlar yani bi 2 ay önce falan, tek kusuru işte bazı yerlerindeki boya çatlakları falan.

en önemlisi, satıcısı şu an arabanın üstünde orjinal Zender BodyKit olduğunu bilmiyor.

fiyatta 22.500'e verecekti bana. ben de ara sıra bakıyorum satılmış mı acaba diye ama ilanda aylardır en ufak bir değişiklik yok.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

FB10ur

Hile hurda yoksa gerçekten alınıp saklanır...

Bir airbag vakası

tolga_ozhan

Binmeye vakit bulunmamış ama 4 çıkış egzoz yapılmış :)

ATA

Binmeye vakit bulunmamış ama 4 çıkış egzoz yapılmış :)

Koltuklarda sonradan kaplanmiş.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

h.t

Jantları neden ss değil dikkatimi çekmedi değil , 03 lerde böyle mi çıkıyordu :s

Hürcan Abi, Serkan Abi'nin dediği gibi ben çok düşündüm bunu. Zender bodykit'li ve o senenin fuar aracıymış. Distribütör bu jantlarla istemiş sebebi de fuara bodykit'siz çıkan selespeed'lerle aynı jantlara sahip olmamasını istedikleri içinmiş. Ön ve arka tamponu boyalı, boyasında bazı ufak kusurlar var arka tamponda ve tavanın arkaya giden köşelerinde çatlamalar var üst direklerde de var biraz. Onun dışında motor ve selespeed'e adam 10 üzerinden 9 diyemez kimse diyor. bir hayli iddalı kondisyon konusunda. Kendisi 3.sahibi, ilk iki sahibi akraba olan iki bayan. ikincisi öğretmen, fazla kullanmamış. Lpg'sini bu adam taktı, şu an sanırım LPG'li ortalama 3.ayında araba. LPG'si garantili ve sorunsuzmuş. İçi siyah deri, döşemesinde fazla yıpranma yok, sigara kokusu falan hiç yoktu zaten. O zamanlar yani bi 2 ay önce falan, tek kusuru işte bazı yerlerindeki boya çatlakları falan.

en önemlisi, satıcısı şu an arabanın üstünde orjinal Zender BodyKit olduğunu bilmiyor.

fiyatta 22.500'e verecekti bana. ben de ara sıra bakıyorum satılmış mı acaba diye ama ilanda aylardır en ufak bir değişiklik yok.

Eyvallah kardeşim çok sağol.
10 üzerinden 9 diyemez derken , sen araca baktırdın mı , ekspertiz yaptırmışmıydın?
Bakalım arkadaşta arabadan hiç anlamaz tutturdu bu diye , oğlum git 1.6 al diyorum yok diyo buna takmış kafayı :D
Bi gelişme olursa yazarım yine yüzde 90 alacak gibi aracı, teşekkür ederim tekrardan  :)

Gouki

Bu arabayı 2005 yılında Üstün Oto hazırlamıştı. Orjinal Gta tamponları ve jantı, Magnex egzoz falan vardı. Hatırladığım kadarıyla Bose da var bu 147'de. Ancak ne olduysa tamponları gitmiş.

Doğa Tosun

Eyvallah kardeşim çok sağol.
10 üzerinden 9 diyemez derken , sen araca baktırdın mı , ekspertiz yaptırmışmıydın?
Bakalım arkadaşta arabadan hiç anlamaz tutturdu bu diye , oğlum git 1.6 al diyorum yok diyo buna takmış kafayı :D
Bi gelişme olursa yazarım yine yüzde 90 alacak gibi aracı, teşekkür ederim tekrardan  :)
ben baktırmadım abi baktıracaktım vazgeçtim. 10 üzerinden 9 diyemez derken; motor şanzıman 10 üzerinden 10 alır kesin diyor :)
rica ederim abi, hayırlı olsun. canlı hali fotoğraflardan daha güzel  :yukari-ok:

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRUPHASE

:S :o :S :o :S :o :S :o

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

TRUPHASE

1550hp olsa ne olur ki...

tayfun

Aracı İstanbul'da bir Alfa ustasından 2011 ağustos ayında aldım, 7700 tl masraf, 2300 tl'yede lpg taktırdım.
bu araç forumdan  onur beyin. Ss ile alakalı ciddi sıkıntılar yaşadı ve ciddi paralar harcadı.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ku2

İstenen paralara bak...
Hey yavrum hey...
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Kubilay

Dünyanın en pahalı çöpü.

berkaykcr

Dünyanın en pahalı çöpü.

Bayide 68 bin :)
Smoke Giulietta

ozoozo

Dünyanın en pahalı çöpü.

+500 :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

TRUPHASE

Dünyanın en pahalı çöpü.
Mahindra alsan daha iyi, en azından kendine özgü bir çizgisi var.

Murad

Dünyanın en pahalı çöpü.
Gerçekten gerek dış gerekse iç tasarımıyla hayatımda gördüğüm en itici araç.
Kullanmadığım için sürüşüne yorum yapamayacağım ama aracı nerede görsem her seferinde içimden ne çirkin araba diyorum.
İbiza ile aynı olmuş resmen. Hatta bizim sokağın köşesinde bir tane beyaz var. Bu arada beyaz renkte bu kadar dejenere edilir mi anlamadım ki. Hiç başka rengini göremez olduk Seatların, herkes beyazını alıyor. Farklı rengini görünce farklı bir marka gibi geliyor insana :D

Kubilay

Kullanışı da leş, direksiyon geri bildirimsizlikten kırılıyor.Araç Golf'ün Çin çakması gibi.Eskisi de zaten 147 çakmasıydı.İnsanlar bu paraları sokakta mı buluyor hakikaten anlamak zor.Şu arabaya bu parayı verirken insanın içi titrer.

147'ime bir kez daha bağlandım, kalite olarak şunu çok af edersiniz donunda sallar.Sürüş keyfini saymıyorum bile.

Doğa Tosun

şaka maka bana az daha kampanyadan 52'ye 1.4 TSI 140 hp  manuel, FR paket alıyoduk..
bence kırmızı ve FR olunca tipi o kadar fena değil :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

fevkalbeser12

Leon konusunda pek katılmıyorum size. Bence özellikle kırmızısı çok güzel. Performansı gayet tatminkar ve ekonomik. Sürüşüde keyifli. Golften daha mantıklı bi araç bana göre.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Fiyatı gerçekten gereksiz pahalı ancak günümüzde yada ülkemizde hangi araç ucuz ki ? Yada ederi o şekilde. Leon Fr + led plus + kırmızı + 18 jant + cam tavan

Bu kombinasyonda bir araç arkadaşımda var o aşırı ucuza aldı 35 emi 40 amı ne aldı :D O babaannesinin %80 kusurunu kullanarak vergiden indirim aldı vs :) konuya gelecek olursak bu kombinasyonda araç gerçekten çok şık duruyor özellikle led plus çok değiştiriyor arabayı ve gidişi gerçekten güzel FR ın.. Üstelik yakıt tüketimide çok iyi Ümitköyden Başkent üniye gidip geliyor 6.5-7.5 arası yakıt tüketimi var.

Diğer bir arkadaşım bom boş FR aldı araç gerçekten çok kötü duruyor ama gaza bastığında gidiyor yani keyif veriyor fakat bir led plussız Leon bir hiç diyebiliriz. Bu ilandaki araçtada ledler vs var şimdi hakkını yemeyelim güzel duruyor ha parası eder mi ? Ben olsam almam çünkü benim gözümde hep seat olarak kaldı. Yalnız bahsettiğim gibi dolu bir kasa harbiden güzel duruyor , eski kasasıda bir kaç oynamayla çok tatlı oluyordu ancak aynı scirocco gibi ne kadar apaçi varsa el attı , arkaya ve öne cupra tampon hoop caddeye :)

Edit : Eski kasa bana göre çok dandik yada ne deniyorsa işte :) antepte bir arkadaşımda vardı arabaya ses sistemi yaptırdı üzerinden 2-3 ay geçti arabada müziksiz yol almak imkansızdı çünkü heryerinden ama heryerinden ses geliyordu ve bildiğiniz sinir bozuyordu nasıl giu da trim seslerine katlanamıyorsa insanlar onun 10 katıydı nerdeyse , arabanın içinde kuş vardı bildiğiniz. Bu yorumlarıda bizzat kendisi yapıyordu sonrada sattı zaten.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

fevkalbeser12

Bu arada ufak bi bilgi, seat leonun led farının tekinin yetkili servis fiyatı 3000 tl.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kubilay

Artık piyasada geldiğimiz noktada tüm turbo benzinlilerin performansı tatminkar zaten, yakıtları da öyle.Sürüş keyfi deyince her şeyden direksiyonu başarısız, fren dozlaması hissiz.Motor konusuna girmeyeceğim, turbo konusunda herkes farklı düşünüyor.Siz nesinden keyif aldınız bilmiyorum  :)