Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

en anlamlı hediye :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Palio'mu abi bu ne Türk bayrağı : )

quote:

alfisti wrote:

bayrak olarak türk bayrağı olsa?

alfisti

o zaman bayrak olmasın alfa logosu olsun
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Ben aynen bunu isterim.. italyan arabasına bin logosunda haç olsun ama sweet shirtunde milliyetçi ol vatanı kurtar.. Saçma geliyor bana : )

n/a

bayrak cıkarsa ordan guzel olmaz ama zevk meselesı tabı bence boyle gayet başarılıRegister or Login" alt=""/>

alfisti

oylama yapalım ;)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Yok abi oylama filan herkes nasıl istiyorsa öyle yaptırsın.. : )

n/a

yapalımda  bayrak olmasın dıyen tek oy senınkı olucak sana ayıp olucak o zamanda :))

n/a

Yok çıkar onun yandaşları gizli güçtür kendisi forumda : )

quote:

MaD_156 wrote:

yapalımda  bayrak olmasın dıyen tek oy senınkı olucak sana ayıp olucak o zamanda :))

alfisti

:) yapalım ve görelim...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

ıkıye bolmesın bu ıs bızı bayrak ıstıyenlerle ıstemıyenler olarak Register or Login" alt=""/> 

quote:

Tolga wrote:

Yok çıkar onun yandaşları gizli güçtür kendisi forumda : )

quote:

MaD_156 wrote:

n/a

Alfistiler bölünerek çoğalır sayın Murat : ) 

Buluruz bir ortak yol sen hele bi fiyat ve teslim tarihi al gerisi kolay : )

n/a

yarın alıcam hemen verırım haber sana sayın tolga :)

alfa156TS

ya aslında bayrak konusunda bende kararsız kaldım ama bilmiyorum. galiba bayraklı.

Alfadanadam

Yav başından beri yazıcam yazamıyorum, koyu milliyetçi gibi görünmesin ama italya bayrağının ne anlamı var ki...alfa amblemi olsa daha iyi diil mi?

alfisti

:) eywallah bülent beni anladın sen , anladın...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

Alfadanadam

mümkün değilse üstüne bişiler diktiririz artık valideye :)

n/a

yaa bu kadar sınır yapılacak bısey degıll benım hosuma gıttı senın gıtmemıstır de onun orda ne anlamı var veya yok herkes ortak bı karara varır yaptırırız  buyutulucek bısey degıl yanı ufacık bı bayrak

quote:

Alfadanadam wrote:

Yav başından beri yazıcam yazamıyorum, koyu milliyetçi gibi görünmesin ama italya bayrağının ne anlamı var ki...alfa amblemi olsa daha iyi diil mi?

Onur

orda güzel bir türk bayrağı iyi gider. hele bu günlerde... giyer çıkarım alayına isyan....

Alfama binerim ülkemi severim :))

n/a

bayrak yerine güzel bir alfa logosu olsun.yalnız klasik logo değil.kangurumda satılan tişörtlerin üzerindeki logodan.çerçevesiz sadece haç ve yılan olanından.yada ön ızgara şekli olabilir.bazı baskılarda görmüştüm.

n/a

arkadaslar ben bugun arkımla konustum oda fırmasıyla konusmus toplu yapılacak dıye ındırımde yaptırmıs 40 ytl ye yaparız dedı bana tanesını bılgınıze

Tufan

bence güzel fiyat, teşekkürler murat. 

yalnız ben derim ki bunun bir yerinde minik de olsa bir alfisti turkey yazısı olsun ki standart bir şey zannedilmesin.

n/a

Eh be Tufancım bende bunu yazmak için girmiştim sen yazmışsın : ) Etek kısmına koyabiliriz.. Aşağıya sola, marka etiketi gibi..

Tufan

aklın yolu bir...

n/a

yanlız sıtedekı yazıyı kopyalayıp verırım ben ona daha buyuk bısey olamaz bu alfıstı yazısının buyugu lazım baskı ıcın nasıl yapıcaksak karar verelım o zaman ısteyenlerde soylesınler yaptırıyım ben sweth lerı

n/a

Üstteki logo yeterli olmazsa fontlarını mail atarım ben , yada sitenin download bolumune koyarım..