Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

166 v6 TB ICS sistemi ses problemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HAKAN-K

Herkese selamlar

Alfamı alalı 10 ay oldu ufak tefek birçok problemini çözdük ve daha keyifli hale geldi ancak çözemediğim ve canımı sıkan tek problem kaldı oda ICS sisteminin araç çalıştıktan sonra sesi kesmesi ve araç seyir halinde iken sesin gidip gelmesi.
Bu olay gerçekleşirken klima ve diğer kontrollerde sıkıntı olmuyor gayet düzgün çalışıyor ama müzik dinlemek işkence ses gidip geliyor . Akü ölçüldü değerler normal çıkıyor

Birde tespitim var yaz aylarında olmayan sorun havaların soğumasıyla kendini daha çok belli etti .

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Alfadanadam

Yağmur yağıyor oşsa biryerelere su giriyor sidiyeceğim ama yağmur yok memlekette.

Ama gene de bir ihtimal araba yıkanırken su giriyor, havalar sıcak olmadığı için de kıruyamıyor olabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HAKAN-K

O ihtimal benimde aklıma geldi ama araç çalışmıyorken sıkıntı yok gayet düzgün çalışıyor ne zaman marş basıp aracı çalıştırıyorum o an ses gidiyor

Alfadanadam

Peki kontak açıkken de aynı şey olıyor mu? sadece çalışırken mi sorun var?

HAKAN-K

Kontak açıkken sorun yok sadece araç çalışır haldeyken ses kesiliyor

Alfadanadam

Kontak açık ike çalışır halde enerjisinde değişim olan tek şey alternatör. Ama o da sebep olur mu bilemiyorum...

HAKAN-K

Bir ihtimal olarak oda aklımda aslında ama sağıklı çalışıp çalışmadığını anlayabilir miyiz acaba

Alfadanadam

Elektrikçiler akü üzerinden şarj etme durumunu ölçebilirler diye düşünüyorum. Eğer aşırı şarj gibi bir durum varsa bence anlarlar.