Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

EN YENİ ÜYE VE MİTO QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRUPHASE

Herkese selam;

Bildiğiniz gibi eşim için bir araç arıyordum ve en sonunda mito qv aldım. Aracın satışı pazartesi gününe kaldı ama ben bekleyemedim. Pazartesi teslim alınca resimlerini paylaşacağı. Araç 2011 model 35.000'de ve beyaz renktedir. Sunroof ve blue&me dışında başka aksesuarı yoktur.  Ön tamponunun kenarı dışında boya da yoktur. Araç için modifiye önerilerini şimdiden alabilirim. Bu arada şoför tarafı cam açma düğmelerinin boyaları çıkmaya başlamış bununla ilgili çözüm var mı?
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Tolga033

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.  :nazar:
O düğmeleri çok mu hor kullanmışlar .Yoksa 3 senede boyalarının çıkmaya başlaması normal mi.  :S

Gouki

Abi çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Yay şart :)

TRUPHASE

Cam açma düğmelerinin soyulmasını mito sahiplerine sormak lazım. Yay konusunu düşüneceğim ama ilk önce arka tamponu değiştirmeyi düşünüyorum. İyi dilekler için herkese teşekkür ederim.

Gouki

Benimkine baktım ama bir soyulma belirtisi yok abi.

tugrul

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

TRUPHASE

Teşekkürler Tuğrul. Özgün senin araç kaç km de?

Gouki

TRUPHASE

Benimki de 35 binde ama biraz soyulmuş. Acaba başka soyulan var mı? Ebay den 2. el baktım onlarda da soyulma var biraz.

huseyinsimsek

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese selam;

Bildiğiniz gibi eşim için bir araç arıyordum ve en sonunda mito qv aldım. Aracın satışı pazartesi gününe kaldı ama ben bekleyemedim. Pazartesi teslim alınca resimlerini paylaşacağı. Araç 2011 model 35.000'de ve beyaz renktedir. Sunroof ve blue&me dışında başka aksesuarı yoktur.  Ön tamponunun kenarı dışında boya da yoktur. Araç için modifiye önerilerini şimdiden alabilirim. Bu arada şoför tarafı cam açma düğmelerinin boyaları çıkmaya başlamış bununla ilgili çözüm var mı?

Eşiniz için aldığınıza emin misiniz :) modifiye önerileri istemenizden yola çıkarak soruyorum :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

TRUPHASE

Herkese selam;

Eşiniz için aldığınıza emin misiniz :) modifiye önerileri istemenizden yola çıkarak soruyorum :))

Sus çaktırma  :D :D yıkatmaya ben götürürüm diye anlaştık.

huseyinsimsek

Çaktırmam ama bi şartla. Siz de çaktırmayacaksınız. Ben de eşime Mito arıyorum. Tabi GT'yi satar satmaz :))

156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

Fatihob

Hayırlı olsun. 45binde 2010 model benimki ama soyulma veya benzeri bişi yok bendede.

İlk olarak Özgün'ün dediği gibi yay, sonra diffizör değiştirilebilir.
..

ByAKINCI

Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah...
Keyifli Forumlar...
147 Blackline Red

frantic

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

senati

hayirli Ugurlu olsun :duvar: :duvar: :duvar: cok merak ettigim bir arac mito qv..Ilk firsatta test surusune cikalim abi :D

Murad

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.

Alfadanadam

Çok güzel haber. Güle güle kazasız belasız kullanır inşallah :)

ihsany

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler :)  :nazar:  :clover:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

TRUPHASE

Eveeet arabayı teslim aldık detaylı resimler yakında.

quadrifoglio

hayirli ugurlu olsun abi..muthis gorunuyor, kazasiz surusler  :nazar: :alfisti:

Erkay KAHYA

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.  :nazar:

Gouki

İlk izlenimini çok merak ediyorum :)

TRUPHASE

Özgün,aslında aracı işlerimden dolayı fazla kullanmaya fırsatım olmadı. Havanın durumu ile ilgili de pek keyif alacağımı düşünmedim. Fakat bu kadar spor bir süspansiyona sahip olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bu kadar sert bir süspansiyon yapısına rağmen araçtan bir gram trim sesi gelmemesi de çok sevindirici. Motor sesi üst devirlerde çok iyi tasarlanmış buna karşı rölantide çalışırken de kendine has bir spor ses çıkarıyor. Koltukları yeterli derecede rahat, standart ses sistemi tatminkar ama blue&me olayını sağlıklı çalıştıramadım onunla uğraşacağım. Aracın gidişine gelirsek, öncelikle turbo etkisi beni çok şaşırttı çünkü bütün devirlerde gücünü koruyor kesinlikle boşluk yaptığı hiç bir devir yok. Vitesler biraz kemikli geçiyor gibi geldi ama 2.el olduğundan debriyaj sorunu olabilir. Aslında sıfır debriyaj gibi kavraması da iyi geldi bana. Aracın bütün viteslerinde üstün bir ataklığı var 2-3 nasıl gidiyorsa 4-5-6 da öyle gidiyor araç.Aynı motor verilerine sahip giulietta dan şaşırtıcı biçimde çok daha iyi hızlanıyor. Bu kadar kıvrak ve küçük bir aracın hakimiyeti de zor zannediliyor ama şaşırtıcı bir biçimde yola tutunuyor. Islak ve kaygan yolda gazlamama rağmen hiç korkutmadı. Aracın fiyatıyla orantılı bir kalitesi var ayrıca spor bir araç olduğundan konfor aramak da doğru değil. Bu coilover olayının ne olduğunu henüz çözemedim çözen varsa beni de bilgilendirirse sevinirim.

Sonuç; beklenenden çok daha iyi hızlanma ve yol tutuş, 1.4 motor için inanılmaz bir motor ve egzost sesi artı olarak söylenebilir. Bu aracın bu kadar gitmesine sebep de yaktığı benzin olduğunu mutlaka hatırlamak gerekiyor. İç konforu biraz daha iyi olsaymış diyeceğim ama o zaman da bu fiyatlara almak zor olurdu.Bu model bir araçta elektrikli katlanmayan ayna da komik olmuş. Emniyet kemerini yakalamak da Boğazda sazan balığı yakalamaktan daha zor.

Güneşli ve güzel bir günde bol bol kullanıp resim ve detay paylaşacağım.