Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfistilere özel kupa bardak 10tl

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koramiral

alfistilere özel baskılı elimde 3-4 tane kaldı 10 tl den adrese kargolayabilirim .

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login

alfistilere özel baskılı

You are not allowed to view links. Register or Login

İlan yayın sürecinde , var mı ayrıntılı fotoları falan.

Forumda yapılacak vardı bir tane kupa bardak projesi ancak 120913 aydır daha başlayamadık malesef , eğer ayrıntılı fotolar varsa bakayım ben alabilirim.

koramiral

ilan yayına başlamıştır inceleyebilirsiniz ayrıca atkı kaşkol mont tshort şapka ne isterseniz tasarımı isteyin yapıp gönderelim

Gouki

Konuyu ikinci el bölümüne taşıyalım madem. Keşke önce bir sorsaydınız.

ozoozo

pm gönderiyorum nasıl bir şey olacağına dair.

fatihmehmet

Ilandaki kupalara talip çıkacağını sanmıyorum. Forumda konusu mevcut oradaki beğenilen modellerden ornek çıkarabilirseniz alım fazla olur.

Kolay gelsin.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ihsanakdas

Arkadaşlar benzer bir proje yapıyorlar ancak henüz hayata geçiremediler. Çabanız ve ilginiz gerçekten çok güzel ancak forumda aynı organizasyon yapılırken bir ikincisi çok hoş görünmüyor. biz bir aileyiz ve aile içerisinde bir kopukluk bir ikilik varmış gibi algılanabilir. Böylesi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına projeyi hayata geçirmeden forumda paylaşmak dostlarımızın fikrini almak sanırım en doğrusu olacaktır. Volkan bey bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın iyiniyetinize yönelik en ufak bir şüphem yok. Benimkisi nacizane sadece beni bağlayan düşüncelerimdir.