Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 PE 170-156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hukukcu43

yaklaşık 3 aydır benimle olan izmirden aldıgım 156 aracımın seksi fotoları :))

Musty

Beyaz Yakışıyor Gerçekten.. :nazar:

Onur ÖZTÜRK

Maşallah... Beyaz bir başka gerçekten. Hele içi kırmızıysa var ya!!!  :S
                                                                                                                           Stile Italiano

hukukcu43

evet malesef aracımın iki eksigi var denilebilir biri deri koltuk digeri sunrof ancak aracımın boyasız ve degişensiz olması ve düşük kilometre olması beni yeterince mutlu etmekte :haydi:  üstelik 2004 model  :)

ozoozo

Hoşgeldiniz , maşallah beyaz gerçekten farklı duruyor , bir kaç ufak dokunuşla çok daha güzel olacaktır :) Antepte olduğunuzu söylemişsiniz 25 ocakta mini bir buluşma yapalım dedik , eğer müsait olursanız sizi de aramızda görmek isteriz.  :serefe:

hukukcu43

o gün müsait olabilmem halinde katılmayı çok isterim :alkis: hem ben de alfa hakkında konuşacak birilerini bulmuş olurum  :yukari-ok: tekrar yazışalım ve konuşalım..hoşbulduk bu arada

Gouki

Gürkan bey aramıza hoşgeldiniz.

ByAKINCI

Hoşgeldiniz.Maşallah  :nazar: İyi günlerde kullanın.
Keyifli Forumlar...
147 Blackline Red

FB10ur

Hoşgeldiniz kazasız belasız kullanmanız dileğiyle 156 beyaz rengiyle harika duruyor  :nazar:

Tolga033

:alfisti: Hoşgeldiniz.Maşallah beyaz 156'da gerçekten başka duruyor.   :nazar:

Taner27

Gürkan bey hoşgeldiniz, plaka 27 olacak mı :D , kazasız belasız kullanın, aracınızı bi defa gördüm bu arabanın beyazı çok hoşuma gidiyor, yakında ya beyaz ya kaplama >:D
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

tayfun

hoşgeldiniz. renk mk2 de nadir olan bir renk. oyuzden çok şanslısınız. jant+yay+ camlara film ile alfanız bambaşka bir karaktere bürünecektir. hayırlı olsun.

milano 75

hoşgeldiniz,renk farkı :yukari-ok:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

meslektaşım hoşgeldin
keyifli sürüşler ve forumlar dilerim..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hukukcu43

herkese çok teşekkürler..forumu kullanmayı henüz tam anlamıyla ögrenemesem de buraya üye olurken böylesine  bir ortam olacağını tahmin etmemiştim doğrusu.yaklaşımınız için tekrar teşekkürler.

ar.159 meslektaşım teşekkürler.

taner27 umarım bir gün görüşme imkanımız olur :) ama plakayı 27 yapmayacağım sanırım :)

tayfun bey inanın söylediklerinizi aklımdan geçirmiyor degilim :)

herkese keyifli forumlar.

Erkay KAHYA

Beyaz  :yukari-ok:
Aracınız güzel görünüyor.  :nazar: (Tavsiye, Ön farların temizlenmesi gerek sanki resimlerde soluk duruyor.)
Keyifli forumlar.  :alfisti:

hukukcu43

You are not allowed to view links. Register or Login
Beyaz  :yukari-ok:
Aracınız güzel görünüyor.  :nazar: (Tavsiye, Ön farların temizlenmesi gerek sanki resimlerde soluk duruyor.)
Keyifli forumlar.  :alfisti:

erkay bey bahsettiginiz  far temizliğini kim yapar nerede yaptırabilirim bilgi verebilir misiniz?

Erkay KAHYA

Ön farlar resimlerde mat görünüyor. Gerçeğini bilemiyorum.
Güneşin etkisiyle plastik malzeme rengini bozuyor ve mat bir görüntü oluşuyor.
Sanayide plastik işleriyle uğraşan kişiler veya bazı oto elektrikçiler yapar.
Farları söküp, far camlarını çıkartıp, zımparalama gibi bir işlemle tekrar parlak ve şeffaf haline getirebilirsiniz.
Hem ışıtma oranı da artar.
Yaklaşık maliyet 100 TL civarıdır.

iceberg156

Hoşgeldiniz  :alfisti:
156 için nadir bir o kadar da güzel olan renklerinden biri :nazar:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Alfadanadam

Maaşallah, Beyaz özellikle başka yakışıyor.
Boyası kendinden mi öyle bilemiyorum ama sanki biraz ilgi istiyor gibi. Yani rengi biraz kirli beyaz gibi duruyor.

hukukcu43

You are not allowed to view links. Register or Login
Maaşallah, Beyaz özellikle başka yakışıyor.
Boyası kendinden mi öyle bilemiyorum ama sanki biraz ilgi istiyor gibi. Yani rengi biraz kirli beyaz gibi duruyor.

araç satış belgelerinde rengi "carrera beyazı" olarak geçiyor..görüntü dediginiz gibi kirli beyaz gibi ama tam olarak öyle de degil  :)  beyaz da degil .. :p

TRUPHASE

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]