Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Şasi No dan aracın özelliklerini sorgulama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğulcan Yücel

Iyi akşamlar daha önce bu konunun olduğunu hatırlıyorum ancak ne kadar arasam da bulamadım o nedenle yeni konu açma gereği duydum. Geçen gün sanayideki alfa ustası bu araç progression dedi. Ustaya ruhsatta collezione yazdığını söyledim. Bizde iki tip 147 olur ya progression ya da distinctive dedi. Aracımın deri döşemelerinin sonradan kaplandığını jantların sonradan takılabikceğini falan söyledi. İçime kuşku düştü tabi benimde. Sanayide bir döşemeciye gittim . Bu döşemeler orjinal değil dedi. Kafalıkların altındaki etiketleri gösterdim bunları ben de yapıştırırım dedi yolladı beni. Şimdi merakım benim aracımın fabrika çıkışlı donanımı nedir ? Şase Nodan öğrenebilir miyiz ?

zephry

You are not allowed to view links. Register or Login

eperden şasi no ile donanımları görebilirsiniz....

Lbe

Giulietta sahibi kullanıcılar ePER Polonya'yı kullanabilirler.

Deniz

bu şasi no ile aracın teknik özelliklerine nasıl ulaşırım ?
daha doğrusu mito 1.4 tb ile 1.4 qv nasıl ayırt ederim ?
bir araç için kolları sıvadık fakat trafik sigortasında 150hp kaskosunda 170hp yazıyor aklım karıştı :S
mito qv olduğunu nasıl anlarım aracın ?
emsallerine bakıyorum yağmur sensörü falan yazmışlar nekadar doğru bilinmez ama
alacağım araç bu

Oğuz

bu şasi no ile aracın teknik özelliklerine nasıl ulaşırım ?
daha doğrusu mito 1.4 tb ile 1.4 qv nasıl ayırt ederim ?
bir araç için kolları sıvadık fakat trafik sigortasında 150hp kaskosunda 170hp yazıyor aklım karıştı :S
mito qv olduğunu nasıl anlarım aracın ?
emsallerine bakıyorum yağmur sensörü falan yazmışlar nekadar doğru bilinmez ama
alacağım araç bu

Motor kapağında multiair yazıyorsa qv'dir.

Edit : Eper'e şasi noyu girerek de ulaşabilirsiniz.

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ar.159

şimdi benim arabaya baktım baya bir farklar varmış motor da 3 ayrı versiyon var  low medium hight diyor v5 diyor neler varmış ya benimki v5 hight versiyon çıktı ne oldu hakkında bilgisi olan var mı?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

şimdi benim arabaya baktım baya bir farklar varmış motor da 3 ayrı versiyon var  low medium hight diyor v5 diyor neler varmış ya benimki v5 hight versiyon çıktı ne oldu hakkında bilgisi olan var mı?

Abi motorla alakası yok. Bende o programın türkçesi kurulu var. V5 donanım olarak yüksek olanı diyor. Donanımı söylüyor yani. Low olanı progression, medium olanı distinctive high olanı dist. Plus. Olması lazım. M92 ise 1.9 JTDm 16v 110kw(150bhp) E4 demek oluyor. Emin ol bu şekilde.

Bir parça ararken parçanın neyle alakalı olduğuna göre senin aracına uygun olanı bu kodlarla bulabiliyorsun.

Mesela aktarımla ilgil bir parçaya bakacaksın diyelim senin parçanın karşısında m92 + E007 olması lazım. Olay bu. Ya da döşemeyle ilgili bişey arıyosun Alfanın senin için belirlediği renk kodunda parçayı seçmen lazım.

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

Okey sağolasın o proda fiyatta çıkıyor mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Okey sağolasın o proda fiyatta çıkıyor mu?

euro olarak görebilirsin fakat üzerine KDV eklemek gerekiyor galiba. Mesela ben istavroz dişlisine bakınca türkiye fiyatına ulaşmak için %18 ekliyorum.

ar.159

Ok bana bir link gönderebilir misin varsa?

34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Ok bana bir link gönderebilir misin varsa?

Ben torrent ile indirmiştim. O yüzden link yok malesef. Fakat googleda eper v73 download ya da torrent diye aratırsan bulursun abi.