Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık OMP Marka Kule Gergisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

Arkadaşlar malum giu için gergi projem vardı. Gergi odur budur bagajımda gezmekte. Taktırmak için vaktim olmuyor. Dahası vazgeçmemin sebebi de kulelere delik açılması olayı. Her ne kadar karşı olmasam bile bu iş kafama yatmadı. Ben yaparım ben deldiririm diyen arkadaşlar varsa gergiyi satabilirim. Şu vesile ile satılacak olursa istediğim fiyat 150 tl'dir.

Bu gergi giuya nasıl olacak diye sorularınız olacaktır. Lakin gerginin sağ ve sol ayakları bizim giuya tam denk gelmekte. Tek yapılacak olan sağ ve sol kulelere 2 şer delik açılması olayı.
NOT: Gergi Fiat stilo içindir. Ve de aynı delme işlemi stilo için de geçerlidir.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

İlhan abi hayırlı satışlar.

Kule gergisi kullananlar bakarsa sevinirim ;

Arabayı germe durumu veya daha sert yapma durumu var mı ? Sizce şehir içi kullanım için gerekli mi ? İyimidir. Birde benim kafamıda kurcalayan delik açılması ve kaza durumunda atıyorum sadece sağ taraf gidecekse solunda darbe alması ? Bunlar hakkında bilgisi olan varsa , ben ciddi alıcıyım.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
İlhan abi hayırlı satışlar.

Kule gergisi kullananlar bakarsa sevinirim ;

Arabayı germe durumu veya daha sert yapma durumu var mı ? Sizce şehir içi kullanım için gerekli mi ? İyimidir. Birde benim kafamıda kurcalayan delik açılması ve kaza durumunda atıyorum sadece sağ taraf gidecekse solunda darbe alması ? Bunlar hakkında bilgisi olan varsa , ben ciddi alıcıyım.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Ben sertlik değişimini farketmedim, eibach yaylar da sağ olsun gayet yumuşak araba. Şehir içi şehir dışı limitlerde gitmiyorsan zaten pek farkedebileceğini sanmıyorum etkisini. Kaza durumunda diğer tarafı da zorlar ama nasıl bir zorlama,hasar olur bilemem.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tolga_ozhan

Arabanın sürüş dinamiklerini pozitif yönde etkiliyor. İmkanım olduğu sürece her aldığım arabaya yapacağım modifikasyonlar arasındadır kule gergisi.

ozoozo

Bu kulelerin delinmesi olayı sıkıntılıymış , haliyle zaten limitlerde çok kullanmıyoruz keşke delme vs olmasaydı direk atlardım. Giu ya göre tasarlıyorlar neden tam fit yapmıyorlar anlamadım. Oğuz da mesela alfisti shoptan aldı onda da delindi , yok mu bunun delinmeyeni. Çünkü deldikten sonra herhangi bir gergi de takılır amaç , misyon aynı. Doğru değil mi ?

Oğuz

Aslinda gayet guzel yapmislar, giuda fazladan bir delik daha var ama cok arkada kaliyor, kaynak noktasina uzak kalir kirilma ihtimali artar diye dusunuyorum, salliyo da olabilirim :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI