Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

merhaba alfistiler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mika

herkese merhaba ben ibrahim kamu personeliyim. öncelikle şunu belirtmeliyim ben BMW tutkunu bir adamım 321lik e36 m3 e bile sahip oldum fakat malum benzin fiyatları evlilik çocuk vs. sebeplerden dolayı 3 sene fiesta tdci ye binmek zorunda kaldım ama artık 4 kapılı spor sedan bir araba almanın zamanı geldi diye düşünüyordum ki şu 159 jtdm tasarımı ile beni çekti ve kendimi burada buldum. 35-36 civarı 159 aramaya başladım. bu fiyatlara temiz bir 159 bulabilir miyim bilmiyorum ama hayırlısı bakalım. 

OzgurMR

Öncelikle hoşgeldiniz, ben de aylardır kafamdaki donanımda, renkte bir 159 arıyorum. Ancak o fiyat aralığında JTD almanız zor, temizini almanız ise imkansız.
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

ismet

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Kibitzer

Hoşgeldiniz  :)

Bahsettiğiniz fiyatlara bulacağınız 159 dizel problemli/pert bir araç olacaktır muhtemelen.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

mika

hoşbulduk arkadaşlar internetteki fiyatlara bakılınca bitik bir 159 alabiliyoruz bu paraya anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz

Alfadanadam

Hoşgeldiniz. Fiyat-araç ilişkisi fazlasıyla kısmet işi bence. O paraya temizini kesinlikle bulamazsınız diyemem ben ama o fiyatlardaki namzetlerin büyük çoğunluğu masraflıdır diye bir genelleme yapabiliriz.

Doğa Tosun

Hoşgeldiniz.
BMW'de nasil bilmiyorum ama, Alfa'da ucuza kacmanin sonu pahaliya mâl olur malesef.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Arkadaşlara katılıyorum. ucuz ve problemli bir 159 alıp Alfa markasından soğumanız kaçınılmazdır.

Note 3 ile tapatalklandı

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlara katılıyorum. ucuz ve problemli bir 159 alıp Alfa markasından soğumanız kaçınılmazdır.

Note 3 ile tapatalklandı
+1

tolga_ozhan

Ben ucuz araba ya da 159 kesinlikle alınmaz diyenlerden değilim. Satıcının ve Dünya'nın binbir türlü hali var.
Ucuz araba ayrı birşey problemli araba ayrı birşey. Başka marka da olsa kendi kötü durumdaki aracını piyasadaki emsallerine göre bulunmaz hint kumaşı sanıp, abartı fiyatlar isteyenleri de çokça gördüm.