Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo’dan Şubat Ayına Özel 14 Araçlık Fırsat İndirimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

11 tane Giulietta ve 3 tane MiTo için Şubat ayına özel indirim uygulanmış.
2013 model araçların fiyatları ciddi artmış yalnız.   :o

You are not allowed to view links. Register or Login

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Satalım mı napalım abi :D dizeller niye yazmıyor acaba ? Neyse artsın artsın fiyatlar ucuza alınmasın şu araba :P

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

alihsans

Satalım mı napalım abi :D dizeller niye yazmıyor acaba ? Neyse artsın artsın fiyatlar ucuza alınmasın şu araba :P

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Eldeki benzinli beyazları eritiyorlar herhalde.  :p
11 Giulietta'nın 10'u beyaz.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Şu collezione pack , 1.4 170 fena :) fiyatıda sanırım iyi.

alihsans

Benim de gözüme çarptı o. Benimkinden fazlası koyu renk arka camlar ve Blue-Me. İndirimli fiyatı gayet iyi. Sunroof eksiği var tabii.  :p

ozoozo

Benim de gözüme çarptı o. Benimkinden fazlası koyu renk arka camlar ve Blue-Me. İndirimli fiyatı gayet iyi. Sunroof eksiği var tabii.  :p

Sunroof olsun 2 kuruş fazla olsun abi , başlarda çok takılmazdım sunroof a ama şimdi gözüme çok batıyor harbiden güzel duruyor :) 1-1.5 ay sonra full açık akar  :rock:

admin

Kısa bir süre sonra 2014 modeller gelmeye başlayacağı için, elde kalan 2013 modelleri satarak stokları eritmeyi amaçlamaktalar.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Ormanci

Vay anasını, ne küçük ne de kompakt sınıf otomobil sıfır alınır bu saatten sonra...

Küçükler 40tan başlıyor, adam gibi bişey almaya çalışsan, donanımlarla 50'ye geliyor.
Kompakt 60-70'lerden başlıyor, doldurdun mu 80'lere fırlıyor.

Yahu ben 80-90bin TL verdikten sonra 5 yaşında E, 2-3 yaşında C serisi alıyorum.
Şaka gibi...

blackgear

Yine bana bunu söylediğim için forumdan kızan çıkacaktır lakin;

Arkadaş, bu kadar para verip aldığım araba, Punto yada Bravo kalitesinde!... Evet, tasarım olarak başka, her zaman Alfa öyleydi zaten, farklı bir şekli, ayrı bir havası var. Ama arkadaş, şunun işçilik kalitesini de değiştirin. Sadece tasarım o kadar fark ettirmez.

Yol tutuş diyoruz, bugün bir çok araç zaten Alfa ile yarışır seviyede. Alfa' ya bakıyorsun, iç trim grubu o yol tutuş gücüne dayanamıyor. Ön düzen inanılmaz hassas. Sen 60-70 bin para vereceksin, araba 50.000km olmadan sağından solundan ses gelecek. Madem bu parayı alabilecek kapasitede bir araba yapıyorsun, arkadaş, yap biraz daha pahalı, ama daha sağlam bir model. Almayan da almasın, zaten Alfa hiçbir zaman herkese göre bir araba yada marka olmadı ki...

Bu gün cebimde 100 tane 0km Gui alacak param olsa, yine dönüp bakmam neredeyse... Daha önce de söylemiştim, bence jüliyettaları stajyer tasarımcı ve mühendisler yapmış :)) O vites topuz kapağının altındaki tırnak mekanizması nedir Allah aşkına!...

Gouki

Kadir abi malzeme kalitesi düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.

Giu, Mito'da ön takım problemi kesinlikle 147/156 gibi değil. Böyle tasarım hataları her modelde olabilir. Giu'da vites topuzunun altındaki tırnaklar, 156'da sunroof tahliyeleri.

alihsans

Dostum haklısın da sana naçizane bir sorum olacak.
Cebinde 75 bin TL paran olsa hangi sıfır aracı tercih ederdin?
İnan para bize de batmıyordu ama Giulietta'da karar kıldık. :D
Sıfır araçların fiyatları acayip yüksek.  Hangi markaya gidersen git 30-40-50 binden başlayan baz fiyatlı modelleri var. Otomatik vites, deri koltuk, sunroof, beygir dedin mi o fiyatların üzerine 20-25 daha ekleniyor ki çoğu modelde bu seçenekler yok bile. :(

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ozoozo

Hem güncel fiyatlar çok arttı günümüz kuruna göre hemde piyasada gerçekten 0 araba alacağınız zaman parasının ederi inanın ki yok.

Aranıza taze katılmış birisi olarak yani ilk alfam olarak neden giu seçtim ?

Seçeneklerim arasında full bir octavia , golf , 1.16i boşun bir tık üzeri , bomboş bir mercedes A kasa,scirocco var idi.

Şimdi kıyasa gelelim Octavia gerçekten çok oturaklı tabiri caizse tank gibi bir arabaydı ancak hem 60 bin lira hemde bana gelmeyeceğini(sedan) vazgeçtim, aslında temel sebebi Skoda olması idi. Her ne kadar çok kaliteli vs dense de benim için gözümde Skoda dan öteye gitmedi.

Golf 7 , abi Allah aşkına yıllardır golften bıkmadık mı ? Kaşı değişti,gözü değişti golf yine golf. İsterse gırtlak dolu bir golf olsun full+full benim gözümde hep golf olarak kaldı. Bana göre golf sadece kaliteli(tartışılır),az yakan şehir içi binek arabası , başka hiç bir gösterişi,al benisi yok. Bunlar bana göre neden "0" Giu ya para vermemin sebepleri. Golf hiç bir zaman kendisine baktıran bir araba olmadı. Kaldı ki çevremizde,internette yığınla sorun okuyoruz ve şunu da çok iyi biliyoruz ki 2. eli "0" ından daha pahalıya satılan bir araba bu :). Objektif bir yorum yapacak olursak  hangimiz yolda golf gördüğünüz de dönüp bakıyorsunuz ? Ben bu konuda objektif olduğumu düşünüyorum , eski aracım Ford focus tu bildiğimiz nfs focusu :) Arkası telli modifiye ile patlama yapan , o zamanlardan beri golf dende polodan da hiç bir tad almam.

BMW 1.16i ye gelecek olursak bana göre M paket olmazsa BMW sadece premium bir araç. Çünkü inanın ki M paket olmayan BMW kendisine ne baktırıyor , ne dikkat çekiyor. Sadece oo bmw diyip geçiyorsunuz. Kaldı ki BMW de küllüğe bile euro bazında opsiyon koyan bir BORUSAN vardı karşımda. 70 bin liraya nasıl bir BMW alabilirdim 0 ? Bence adı sırf "BMW" diye bir 116 alabilirdim evet ancak ne gerek var ? Sırf marka diye ona para veremezdim , eğer ki M paket bmw ile kıyaslayacak olursak baş üstüne , ancak M paket ve dolu bir 1.16i nin fiyatlarına bir bakmayı tavsiye ederim :). Evet BMW nin bazı tarafları giu dan gerçekten üstün olabilir belki keyifli olabilir ancak 1.16 kullananların(bizzat çocukluk arkadaşım M paket 116i si var ve şuan aynı okuldayız) direksiyon olsun vs memnun değil. Ama adam arkadan çekişten başka araba kullanmam diyor bunun keyfi başka hiç bir şeyde yok diyor ve gitti aldı 90 küsür milyara. Belki Malzeme kalitesi güzel olabilir,belki işçilik harika olabilir ancak hepsinin kendine göre sorunları var. Bomboşun bir tık üzeri BMW yede o kadar para vermek bana mantıksız geldi.

Gelelim A kasaya , açalım bakalım mercedesin fiyat listesine A kasalar ne kadardan satılıyor :) Yahu yok linea,yok fiat,yok bravo yok punto diyoruz ama bir bakın Mercedesin dizel i ne ayak ? Adamlar bildiğimiz 1.5 kangoo motoru kullanmış , arkadaşım da var yine.. Araba traktör gibi çalışıyor ve performansı hiç tatmin kar değil. Eğer ki A200 AMG dersek ağzımı açmam. Hadi diyelim ben az yakacağım dedik yine dizel mercedes A aldık, o araba AMG olmadığı sürece yine benim gözümde Golf ten farkı yok. Eğer ki denk gelirseniz bir boş dizel Mercedeslere bakın veya benzinli fark etmez , arabanın hiç bir gösterişi hiç bir al benisi yok. AMG paket almaya kalkarsanız da fiyatlar malum :)

Gelelim sciroccoya bugün elinizi atsanız sciroccoya çarpıyor , son susturucuyu iptal eden gazlıyor. Benim gözüme bu kadar basit görünen bir araba daha görmedim. Kalitesizliğinden,malzemesinden vs değil. Piyasada aşırı derece de fazla scirocco var ve hepsini malum biliyorsunuz bir tane doğru düzgün kullanan yok..İstisnalar kaideyi bozmuyor :) ayıptır söylemesi eski kasa seat leon a dönmüş bir scirocco dan bahsediyoruz haliyle ne kadar kaliteli,ne kadar iyi olursa olsun piyasa da bu kadar çok scirocco varken direk kaçtım.

Ee Kadir abicim ne kaldı ki geriye ? Ben "0" araba alacağım ne alayım :) Astra ? , a3 ? , c30 , d40 , golf , a kasa , bmw 116i ?

Bu koşullarda benim aldığım paraya deri koltuk hariç , full bir giulietta aldım. Cam tavanıymış,sunroofuymuş vs vs..

Gelelim Giulietta ya yol tutuşu bmw ile kıyaslanan bir arabadan bahsediyoruz , Arabanızı park ettiğiniz de dönüp tekrar baktıran bir Giulietta. Bir çok kişinin yahu süper arabada işte alfa korkutuyor diyip uzanamadığı bir giulietta. Yolda geçerken dikiz aynasından baktığınızda kafasını çeviripte insanların baktığı bir giulietta. Bu böyle sıralanır gider :) Şimdi bu yukarıda saydıklarımı yaptıracak , yukarıda ki markaların hangi paketlerini size kaça mâl olur onu hesaplamak lazım :)

Gelsin yahu trim,mrim sesleri volumu 2 ye getiririm biter,gider.. Kaldı ki bir direksiyon daki tuş fiat a benzedi diye ben arabamı fiata benzetmiyorum :) Hatta benzese ne olur , o bir fiat değil , o sıradan bir araba değil o Alfa Romeo Giulietta. Herkesin gördüğünde , özellikle sanayide insanların gelipte incelediği , piyasada çok olmayan ve bir o kadar da kendi sınıfında en çok dikkat çeken bir araba. Ben arabamı çalıştırıyorum gazlıyorum,geziyorum,evime geliyorum arabamda uyumuyorum,yatmıyorum varsın sesler gelsin çokta dert değil ki bende bu seslere dair çok çok az bir şey var. İşçilikte bence kişiden kişiye göre değişiyor , ilk defa binen arkadaşlarım , arabayla haşır neşirler, yahu işçilikte iyi diyor , kimisi biniyor biraz daha iyi olsa iyi olur diyor.

Ee ben daha ne isterim ki :) bastığımda giden bir arabam oldu , az çok yapmak istediğim her şeyi yaptım. Bir tek 18" jantlarım kaldı daha sonra ne ben bu arabayı bırakırım , inşallah nede o beni bırakmaz :) Kazasız belasız binerim , eminim ki bundan sonra alacağım arabamda yine bir Alfa olacaktır ama bu defa güçlü ve benzinli olacak :)

blackgear

Aman dostlar :) lütfen beni yanlış anlamayın, bu para verilir mi, bu araba alınır mı falan demiyorum :))

Hatta yalan yok, içim gitmiyor (hele QV ise) desem yalan olur. Grid 2 istatistiklerimde de en yüksek oranda kullandığım araç zaten :))

Ki dışarıdan da görülen, her şeyi ile şiir gibi bir araba.

Ama benimki yine belirtiyorum, iç eleştiri. Böyle olmamalıydı. Daha iyi olabilirdi. Eğer daha iyi olmasının önündeki engel fiyatlar ise, diyorum ki, daha pahalı olsaydı, ama bir üst kalitede olsaydı.

Bahsettiğim olay da kesinlikle ortak parça muhabbeti değil. Neticede aynı farbrikadan çıkan araçlar, ortak görevde ayrı parça, ekstra maliyet demek. De be kardeşim, koca dashboard ve üzerindeki üfleci yahu. Ortak parça değil, ne Bravo' da ne Punto' da var bildiğim kadarı ile. Ama malzeme seçimi hatalı. Böyle olduğu için bir sıcak soğuk gördüğünde çekme genleşme farklarından dolayı tırnaklar gevşiyor. İşin kötüsü, bunun bir tasarım hatası olduğunun bilincinde de değil servisler. Kullanıcı hatası diyip gönderiyorlar. Vites topuzu hakeza. Tavan kaynak dikişinden su alan araçlar vardı, garajlardan ırak!... Bu üzüyor beni...

Bu arada, sadece iç trim değil, eski bir Alfa kullanıcısı olarak, Mito ve Guilietta serilerinde Fiat, eski müşterilerinin yanına yenilerini katmayı hedefledi. Bunu da başardı. Bu duruma memnun olan bir çok kullanıcı olmasına rağmen, üzdükleri müşteriler de oldu. Kusura bakmasın kimse ama, Alfa Romeo, Fiat stratejileri ile asla ve asla bir BMW yada Wospağa olamaz gibi duruyor benim gözümde.

Hoş olsa ne olmasa ne, benimki de anca laf neticede :)) Cebimde değil 100, yarım tane Jüli alacak para yok, karı boşuyoz habire işte :)) Kedi - ciğer ilişkisi :p :))

kahramanseb

Merhaba Alfa tutkunlari..
Firsat araclarindan 1-2adet stoklarda halen mevcut.
İlgilenen olur ise Birmot Beylikduzu Alfa Romeo & Lancia & Jeep satis sorumlusuyum.
Seve seve yardimci olurum.
seblak@birmot.com.tr ve ya 02128662424'ten bana ulasabilirsiniz.
Alfa asktir, sevgiyle kalin. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi