Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

Siyahti Ozgun'cum. Buaracin yapilisini gun gun bilirim. Hey gidi gunler heyy :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login

ne olur bakın :)
gideri var,emek verince değişik şeyler oluyo,tr de bu widwbody olayına giren pek yok ama yurtdışında millet deli gibi uğraşıyo bu işlerle,son 2 ayda yüzlerce video izledim nette ,ama kesinlikle garaj şart kendiniz yapacaksanız.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

Bence araba orjinal e36 olarak kalsa daha iyi olurdu :)
Ayni sekilde bir 5 kasa vardi, e60 gibi görünen e39..

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Fatihob

Adamlar arka kapıların nasıl açılacağını bulamamışlar, o zaman coupedir demişler :D
..

hi_cazz

Adamlar arka kapıların nasıl açılacağını bulamamışlar, o zaman coupedir demişler :D

Haklılar abi. Alfanın ahmaklığı :D :D

Note 3 ile tapatalklandı

sifyan

Bilmiyorum önceden verildimi ama gece gece baya sinir bozucu oldu.  :duvar: :duvar: :duvar:

"İBOLAYZER" var arabada

Lbe

Bunu yapan usta kör olmuş..

Murad

Gouki

Geçenlerde İstanbul'dan 39.500'e satılan QV :) Açıklamalar çok tatlı supercharger falan.

Murad

Plakayı çözemedim. Plaka özel bağış yapılarak alınmıştır diyor.  :S

erdem1904

FAtih Kamış  :)  plaka fak soy isim kamış ... Çok manidar ...  :) Emniyete en az 3000 Tl  bağışlamıştır...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

1500'e veriyorlar Can, Efe gibi çok iddialı değilse. Tanıdık varsa zaten bedava. Mesela Giz plakası tanıdıkla bedavaya alındı.

Murad

fak deyince bende acaba fuck mı çağrıştırmak istemiş diye düşündüm  :)

hi_cazz

Bende Faruk K diyecektim. Fakat ben plakanın özelliğini anlayamadım. Kendisine özel olabilir ama alacak olana???

Note 3 ile tapatalklandı

TRUPHASE

Adam 52 ye satamadı belki 57 olur demiş. Amsterdam da bir hafta gezdim böyle bir kafa yapıcı bulamadım.

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozoozo

Plakayı çözemedim. Plaka özel bağış yapılarak alınmıştır diyor.  :S

Yani FAK istemiş vermemişler , para vererek almış.

Emniyetimiz sağolsun en ufak bir talepte bağış yaparsanız olur diye tepki verdiği için.

Bana özdemirin demir'i gel sana D harfi verelim ama bağış ücreti var dedi , ne kadar dedim 500 tl :) :D dalga mı geçiyorsun abi  sıradan ver deyip çıktım.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Murad

hehehe Özdemirin D si iyiymiş :D

ozoozo

Antep yeni geçti sayılır 3 harfe yani 1 sene olacak , şuan plakalar karaborsa gibi en son ASK taydı millet kapışıyordu :D ne kadar bağışlıyorlardır acaba.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Doğa Tosun

Yazin araba alinca kabul ederse Özgün Abi'nin üstüne alicam plaka DOA olsun diye :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Murad

Ateşşşşşşş.
Bu arabayı kullanmak nasıl bir keyiftir acaba?

tayfun

Ateşşşşşşş.
bu 159 harbiden ateş cunki yılda 5 kere ilana giriyor:) vergi,yakıt derken alan pisman olup hemen ilan veriyor. Gri başka bi 3.2 vardı. 180 küsur bin km de. Yakita hiç acimamis çatır çatır keyfini çıkarmışlar:)

Emre Sezen

onu satanlar bunu da satıyor  8)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Murad

Ateşşşşşşş.
bu 159 harbiden ateş cunki yılda 5 kere ilana giriyor:) vergi,yakıt derken alan pisman olup hemen ilan veriyor. Gri başka bi 3.2 vardı. 180 küsur bin km de. Yakita hiç acimamis çatır çatır keyfini çıkarmışlar:)

Vergiler biraz daha insani ve benzinin litresi de 4 liranın altında olsa tadından yenmez. Bu arabayla yolda giderken sanırım sürekli  ereksiyon yaşar insan :)))

Emre Sezen

Ateşşşşşşş.

Vergiler biraz daha insani ve benzinin litresi de 4 liranın altında olsa tadından yenmez. Bu arabayla yolda giderken sanırım sürekli  ereksiyon yaşar insan :)))

gm üretimi 3.2 olduğu için ve kasanın ağırlığını hesaba kattığımızda aslında pek öyle inanılmaz sonuçlar çıkacağını düşünmüyorum. bir kaç kıyaslama sitesinde arese 3.2 (en son gt için kullanılan ) ile bu motoru kıyaslayınca fark epey açılıyor.

hatta merak ettim kendi arabamın değerleri ile karşılaştırdım. stock haldeki 2.0 v6 ile kafa kafaya neredeyse, tamam turbo etken,ama hacim farkı da yadsınamaz sanırım.

aşağı yukarı performansı tahmin edebiliyorum bu kıyastan sonra. bi buluşma esnasında merak eden alfistalar, benim ihtiyar üzerinden, kullanımı tecrübe edebilirler , bi 3.2 olmasada vereceği performansı görmek açısından en azından. :serefe:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

hi_cazz

Mikron değerinde boya atılır.

Kardeşim zaten bunu yapan ustalar var. Fakat adam akıllı bir kaporta cıva götürürseniz elinde boya ölçer olmadan inceleyip aracın boyandığı yeri bulacaktır. Orjinal boya işi mikrona bakmaz. Örneğin birçok otelde 110-350 mikron aralığında boyaya rastlayabilirsiniz. Önemli olan ustası bakınca anlaşılmayacak  kadar iyi işçilik yapmak.

Note 3 ile tapatalklandı