Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hüzünlü bir E200 :))

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AtknCmn

Bir gün gece vardiyama gitmek için arabama binip evden çıktım ve şehir içinden gitmeye başladım. Kırmızı ışıkta bir 2004 E200 ile yan yana geldik. Adam arabanın içinden 164ümü büyük bi titzlikle inceledi ve camı açıp "bu araba kaç motor?" diye sordu. Bende 2.0 V6 Turbo dedim. Adam gülümsedi camını kapattı ve ışıklarda yanımdan hızlıca bir kalkış yaparak gitti. Ama unuttuğu bişey vardı. Ben gaza basmadım ve 250 metre ileride bir ışık daha vardı :)) Diğer ışıkta tekrar yan yana geldik ve adam bana arabanın içinden pis pis gülümsüyordu bende bunu görünce umursamıyormuş gibi davrandım ve klimanın düğmeleriyle oynar gibi yapıp aşağıdan gazı kapatıp benzine geçtim :D ışıklardan sonra yolun devamı şehrin dışında kalıyordu ve arabalar çok seyrek o yöne gidiyordu hatta o yolda yaya görmek bile düşük bir ihtimaldi :D yeşil yandığında birden yerimden fırladım ve basabildiğim kadar bastım hatırladığım tek şey Mercedes in şöförünün o şaşkın yüz ifadesiydi. :D ve o gün dedimki Alfa Romeo gerçektende makina değil :D

Başka bir anımda ise,
Yine kırmızı ışıkta durdum ve kavgalı olduğum bir arkadaşımın arkamda babasının 2010 model Range rover ı ile durduğunu fark ettim. (Biraz zenginde babası :D ) İçimden ilk geçen şey "Ben basarım basmasına ama bu araba bana toz yutturur" düşüncesiydi o yüzden ışık yanar yanmaz sağ şeride geçip gazı yapıştırdım. Ama aldığım sonuca bende inanamadım. Range Rover bana yetişmek yerine tam aksine benden git gide uzaklaşmaya başladı! :D

Arabayı ilk aldığım gün...
Alfa Romeo 164! Heybetli bir isim ve zaptedilmesi güç bir performans! 2 litre ve 6 silindirlik devasa bir motor, sıradışı mühendislik... Arkadaşımla telefonda konuşurken arabayı görmek ve denemek istediğini söyledi. bende bunu kabul ettim tabii. :D çünki bende neler yapabileceğini merak ediyordum. Bozüyük-Eskişehir arasındaki duble yolda trafiğin azalmasını fırsat kollayıp gaza basmaya başladım. 1,2,3,4 derken ibreye hiç bakmadan yoldan gözümü ayırmadan yoluma devam ediyordum ki, Arkadaşım titreyen ve kekeleyen bir ses tonu ile; "Aa aaa Atakan şşşey ibre şuan 220 civarlarında" dediği anda inanamayıp birde baktımki herçektende öyle :D Nasıl olur!! Daha 4. viteste araba Yok artık! dedim kendi kendime ve hemen ayağımı gazdan çektim. arakdaşımı evine bıraktığım sırada çocuk arabadan inince sırtının tamamen ıslak olduğunu fark edip "Sırtına ne oldu?" diye sordum. Oda "hayatımda ilk defa uçağa bindim" diyerek eve girdi. Ben tabi yerlerdeyim :))

Biliyorum şimdi trafiğe açık alanda hız yaptığım için kızabilirsiniz ama bu konuda bir açıklamada bulunmak istiyorum. bu oalyları yaşadığım yerler genellikle şehir içinden şehirler arası yollara çıkışlarındaki son kavşaklarda oldu. Yani yaya olmayan ve fazla trafik olamyan yerlerde yaptım. Kendimi asla riske atmadan :)

Samet89

İlk defa uçaga bindim:) arkadaşın espiri yetenegi güzelmiş:) paylasımın için teşekkürler ama yinede sen trafige acık alanlarda bu tarz seylerden uzak dur hatta bu kadar hızlı gitme insan olmasa bile baska bir canlıya zarar verebiliriz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi