Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

en anlamlı hediye :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

ok tolga onde arkada alfa yazıları etek kısmınamı alfıstı yazısı bayrak ıptal yanı boylemı olucak kac kısı ıstıyor bunu tam olarak nasıl ayarlıyıcaz tolga

n/a

Aynen öyle ama o bayrak yerine güzel bir alfa logosu koyma imkanı varsa koyalım.. Klasik olmayanlardan,

yada belli belirsiz alfa ızgarasıda koyabiliriz..

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

n/a

yada böyle bişi...

n/a

tolga You are not allowed to view links. Register or Login">muratdalga@hotmail.com msn adresım ordan konusalım ıstersen bendede bı kac degısık logo var ordan atıtım sana msn kullanıyorsan tabı :)

n/a

tabii..

Alfadanadam

Tolgacım üstteki siyah 147 ızgarası harika olur bence....hatta ön göğsü komple kaplasın :)

master

Alfa logosu ve Alfistiturkey yazısı olursa iyi olur sanki. Bir de Alfa Romeo yazabilir bence. Ama bunun dizaynını iyi yapmak lazım yoksa çok karmaşık görünebilir :)

Her nasıl olursa olsun ben de bir tane istiyorum. Listeye yazın beni de :)

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

tolga yapıcak onun dızanynını master guzel bısey olucak merak etme :)

n/a

Evet dostlar yazılanların özeti olarak Murat'la da msn de konuştuk ve şöyle bir design çıktı ortaya.. Beğenirseniz 2. aşama siparişlere geçeceğiz yeni başlıkta : )

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0"/>

alfistiturkey yazısı siyah zemin üzerine kırmızı yada beyaz olacak ve daha aşağıda yer alacak o biraz temsili durdu orada : )

Edited by - Tolga on 27/10/2005  19:42:52

n/a

elıne saglık tolga guzel olmus yaww :)

n/a

evet güzel olmuş.başka varmı.?

n/a

Bakıyım abi netten uygun logo bulabilirsem ekliyeyim 1 kaç model..

n/a

Yada böyle birşey..

n/a

v şeklindeki ızgara şekli olabilir.bulursan birde mehmet bey'in dizayn ettiği siyah 156 nın yan tarafındaki logo olabilir.

n/a

ben yazıncaya kadar bulmuşsun tolga.çok hızlısın:))

n/a

Bu zaten benimde aklımda olan bir dizanydı... ama alfa romeo yazısı olmadan sadece bu ızgara olursa daha iyi olur diye düşünüyordum.. Böylede fena olmadı ama sanırım.. Birde Sweet'leri bir görüp baskı kalitelerine bakıp ona göre yapmak var aslında ama .... 

n/a

tek logoda güzel olur yazısız.

Onur

bencede orda sadece ızgara olsa daha iyi olur...

n/a

Yalnız o logonun büyüğünü bulamadım.. Görüntü sizi yanıltmasın..  yaklaşık 6-7 cm büyüklüğünde bir ızgara resmi o.. Bayrağın yerini alacak şekilde düşünün..

n/a

evet bende ona baktımda buyugunu bulsan bıle tabela gıbı oluro tolga yaa guzel olmazz bence ılkı cok guzel ve kıbar bencee sık duruyoo

n/a

Murat sanırım göğsümüzde haç taşımayalım yaklaşımı var yazılmasada..  O yüzden biz o ilk seçeneği eleyelim bunun üzerine yoğunlaşalım.. : ))

master

Arkada Alfa Romeo logosu önde Alfa Romeo yazısı veya tam tersi nasıl olur ? Önde Alfa Romeo yazısı , arkada da sadece logo olabilir.

Veya arkada/önde alfistiturkey ve öbür tarafta Alfa romeo yazar yine ön taraftaki yazının altında da logo olur vs vs. Uzar gider böyle :)

Tolga Abi ilk yolladığın da çok iyiydi bence.

Edited by - master on 28/10/2005  00:14:42
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Öndercim dediklerinde çok iyi.. ama farkındamısın her fikirde işin içinden çıkılmaz bir hale dönüşüyor olay : )

İlk partinin bir siparişini verelim.. Bir bakalım baskısına , kumaşın kalitesine.. Gerisi gelir daha neler yaparız.. Bu acemilik olsun, orta halli birşey yaptıralım.. yaratıcı fikirleri diğerlerine saklayalım.. Olmaz mı : )

Tufan

katılıyorum, elimizde birşey bulunsun, 2. denemede daha iyisini yaparız. Ben nasıl olursa olsun bir tane istiyorum.

master

Tabii ki Tolga Abi :) Ben de istiyorum bi tane.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS