Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

Ben alfamı aldığımda daha 15,bin km vardı triger deyisimine ama bekliyemedim deyistirdim. Kafam rahat.

ar.159

bir bu özel tasarımdan kastı analamdım neresi acaba?
You are not allowed to view links. Register or Login

birde bu 350 torku anlamadım
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

max-ime

bir bu özel tasarımdan kastı analamdım neresi acaba?

birde bu 350 torku anlamadım

İçi Ti paket galiba. İlkkez görüyorum.

milano 75

:serefe:You are not allowed to view links. Register or Login
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OzgurMR

159 kategorisi altında, 1,9 JTD Distinctive'in de plus seçeneğine ayrılmasının kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacağı ile ilgili attığım maili inceleyerek uygun bulup iyileştirmeye giden You are not allowed to view links. Register or Login'a teşekkürler.

Belki efsane bir ilan paylaşmadım ama çok kısa sürede efsane bir geri dönüş oldu, bunu paylaşmak istedim.  :alfisti:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

hi_cazz

159 kategorisi altında, 1,9 JTD Distinctive'in de plus seçeneğine ayrılmasının kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacağı ile ilgili attığım maili inceleyerek uygun bulup iyileştirmeye giden You are not allowed to view links. Register or Login'a teşekkürler.

Belki efsane bir ilan paylaşmadım ama çok kısa sürede efsane bir geri dönüş oldu, bunu paylaşmak istedim.  :alfisti:

Güzel olmuş.  :alkis:  :alkis:

max-ime

İyice kafa karıştırmasın? :) 06,07 distinctivler ile sonrasındaki distinctive pluslar aynı donanıma sahip :)

OzgurMR

Bizim kafamız karışmaz, kafası karışanlar da araştırmaya girişir, foruma üye olur, sorar. Araştırmaya yöneltmiş oluruz.  8)
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

TRUPHASE

159 için ruhsatta da plus yazması lazım dikkat edin. Yoksa kredi alırken aracın fiyatı çok düşük çıkıyor.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozoozo

shadycome

tayfun

159 arayanlar,alfa bayraktaki 2008kırmızı 159 hasar kaydı yoksa mantikli gibi koltuk ısıtma,sensor paket vs fiyatta güzel.

Murad

159 arayanlar,alfa bayraktaki 2008kırmızı 159 hasar kaydı yoksa mantikli gibi koltuk ısıtma,sensor paket vs fiyatta güzel.
Araç gerçekten inanılmaz görünüyor. Tam istediğim gibi, hem 159, hem kırmızı. Çok yanlış zaman çooookkkkk :(

max-ime

Jts degilde bari mpi olsaymis.. sahibi 38binlere satamamisti.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

o paralara dizel bulursun tayfun.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tayfun

Abi ben dizel diye gördüm ya:-[ dizel için yaptım bu yorumu. Jts için zaten rakkam fazla.

Murad

Jantlar

milano 75

Jantlar

benimde çok beendiim ve 75 için acaba dediğim jantlardan biri,ama gördümki bu arabalara göre değil,bunlara speedline dan gerisi yalan.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

Jantlar

hangi makam merak ettim doğrusu :p
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Murad

Bunun bijon aralığı acaba ne olaki? Bizim 147 lere filan uyar mı?

Tolga033

17'' SS jantı değil mi bu abi. ?

Murad

17'' SS jantı değil mi bu abi. ?
Evet 17 ss te adama iş atayım diyorum acaba jantları satar mı? Ondan sordum 164 ün üzerinde olunca belki 164 lerin bijon aralığı farklıdır diye?

Tolga033

Anladım,ben yanlış anlamışım.  :-[

redromeo156

arkadaslar bu arac ıcın ızmıre gıttım sızlerınde aklınızda olsun onca yolu bosuna gıtmeyın ıstanbulda konustuk hersey bu dedı ok dedım cıktm sadece 3 parca boya var dedıler onnden cok hafıf tıklaması var ama panelde falan sıkıntı yok de arac geldı bornovada 2 saat bekeldıkten sonra sanayıye gıttmeden araca baktım kasası harıka sonra bındık sanayıye dogru gıderken aırbag lar dıkkatımı cektı acık mı bunlar dedım hayır dedı ok dedı usta araca baktı sol kapılar sökulup takılmıs motor ıcı komple boyanmıs =) sag sasede kaynak gördum ustada gördu kaput ıslemlı sag kapılar boyadan mıkronun kalınlıgından olcum yapmadı gerısını sız dusunun aklınızda olsun dıye yazıyorum arac sahıbı bana yalan söledı sızınde basınıza gelebılır
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

hi_cazz

arkadaslar bu arac ıcın ızmıre gıttım sızlerınde aklınızda olsun onca yolu bosuna gıtmeyın ıstanbulda konustuk hersey bu dedı ok dedım cıktm sadece 3 parca boya var dedıler onnden cok hafıf tıklaması var ama panelde falan sıkıntı yok de arac geldı bornovada 2 saat bekeldıkten sonra sanayıye gıttmeden araca baktım kasası harıka sonra bındık sanayıye dogru gıderken aırbag lar dıkkatımı cektı acık mı bunlar dedım hayır dedı ok dedı usta araca baktı sol kapılar sökulup takılmıs motor ıcı komple boyanmıs =) sag sasede kaynak gördum ustada gördu kaput ıslemlı sag kapılar boyadan mıkronun kalınlıgından olcum yapmadı gerısını sız dusunun aklınızda olsun dıye yazıyorum arac sahıbı bana yalan söledı sızınde basınıza gelebılır

Malesef böyle satıcılar çok var piyasada. Boşu boşuna sizin zamanınızı ve naktinizi çalmışlar.