Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur selam, mesaj düzenlemesinin belirli bir zaman sınırlaması var.
anladım cevap için teşekkürler.
GTV 2.0 TS Phase 2

Tolga033

İleti düzenlemek için süre ne kadar tam olarak abiler. ?

Gouki

10 dakika kardeşim. Ege'nin bizlere hediyesi :D

Tolga033

10 dakika kardeşim. Ege'nin bizlere hediyesi :D
Eyvallah abi.
Ama süre kısıtlı olarak daha güzel olmuş bence.  :alkis:

Tolga033

Özgün abi konu başlıklarının hemen yanında bulunan iletimizin olup olmadığını belirten simgeler geri gelsin istiyorum.  :D

Bu ağır oldu Tolga :) Temayla ilgili bir durum ama bakacağım senin için. Hiç farketmemiştim.
Şu ne oldu abi gittikçe önemini anlamaya başlıyorum.  >:D

Gouki

Tolga033

Bak buda ağır oldu.
Hayırlısı o zaman.  :))

Kubilay

Eğer var da ben göremediysem kusura bakmayın.

Konuları favorilerimize alabilsek harika olur.Bazı konular gerçekten önemli, özellikle üyelerin başına gelen sorunlar ve çözüm yöntemleri ile ilgili konular.Başlık aklımızda kalmadığı ve sayfada geri düştüğü için bulamıyoruz.

erdem1904

Özgün eski düzende aktif olan konuları okusam bile devamında 1 hafta önceki aktif konuları görmemizi sağlayan seçenekler vardı. Bu özellikle teknik konularda başlığı hatırlamama durumunda geriye dönmede çok işe yarıyordu... Tam ifade edemedim derdimi ama sen anlamışsındır :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kibitzer

Avatarı olmayan arkadaşlara standart bir avatar atanmış durumda. Mümkünse bu kaldırılabilir mi? Çoğu zaman arkadaşların isimlerine dahi bakmadan avatardan tanıyoruz ama karışıyor avatar belirlememiş olanlar :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

A.S.GÜMÜŞ

Özgun kardeşim tapatalk ile bağlanamaz oldum, şimdi aslında şöyle bir durum var, tarayıcıdan bağlandığımda ilk seferde şifre kabul etmiyor yanlış şifre diyor 2. Sefer kabul ediyor giriş yapıyorum , tapatalkta ise ne kadar denersem deneyeyim şifre yanlış diyor tapatalk sürüm 4.4.5 pro yardimci olabilir misin ?

07 DH 800

Tolga033

Abi tapatalk'ın önbelleğini boşaltmayı dene o da olmadı kaldır baştan kur(denemediysen tabi :) ).Tarayıcı da ise evet sıkıntı var kayıtlı şifre gelmiyor ikinci girişte geliyor.Tabi tarayıcıda sıkıntı yoksa. :S

Gouki

Serhat abi Tolga'nın söylediği gibi önce Tapatalk uygulamasının önbelleğini, verilerini temizleyip bir deneyebilirsen sevinirim.

Tarayıcıda şifre alanı otomatik kayıt olmuyor evet, ben kapattım. Eğer vakti zamanında otomatik olarak kayıt ettiyseniz o şifre geliyordur ikinci ekranda.

A.S.GÜMÜŞ

Olmadı önbelleği sıfırladım kaldırdım kurdum ama yine de bağlanamadım şifre yanlış uyarısı veriyor, şifreyi değiştireyim dedim onu da bulamadım kaldım öyle :)

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

Şifreyi değiştirdim yine olmadı, bizim siteye e posta adresi ile giriş yapmak mümkün mü ?

07 DH 800

Gouki

Değil abi malesef. Bana özelden şifreni gönderebilir misin?

A.S.GÜMÜŞ

Test

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

ozoozo

bu ileti düzenleme zamanı keşke uzasa sanırım tapatalk ta fotolarda sıkıntı var , tapatalk üzerinde attığımız fotoğraflar çıkmıyor haliyle küçük simge gibi duruyor , düzenleyemeyincede  foto patlıyor :D

Tolga033

bu ileti düzenleme zamanı keşke uzasa sanırım tapatalk ta fotolarda sıkıntı var , tapatalk üzerinde attığımız fotoğraflar çıkmıyor haliyle küçük simge gibi duruyor , düzenleyemeyincede  foto patlıyor :D
Sanırım tapatalk'ta sorun var Özdemir,çünkü direk tapatalk'a yükleyince fotoğraflar görünmüyor ama bu foruma yükle yapınca resimler görünüyor.İlginç.  :S

admin

Tapatalk' tan fotoğraf yüklemede bir sıkıntı yok gibi, yüklenebiliyor!
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Tolga033

Tapatalk' tan fotoğraf yüklemede bir sıkıntı yok gibi, yüklenebiliyor!
Yanlış bilmiyorsan tapatalk'tan fotoğraf yüklerken 2 seçenek var,1'inde sıkıntı var sanırım.

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

berkaykcr

Tapatalktan fotoğraf yükleniyor ama PC den gözükmüyor :)
Smoke Giulietta

A.S.GÜMÜŞ

Özgün senin tapatalk sürümü nedir sanirim bundan kaynaklaniyor bende 4.4,5 pro var yine giremedim
son denemem

07 DH 800

Gouki