Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaliper Kapağı İçin Sticker

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Arkadaşlar,
Bugün kaliper kapağı aldım haftaya taktıracağım. Kaliper kapaklarının üzerine yapıştırmak için Alfa romeo sticker yaptırmak üzere birkaç reklamcıya uğradım ama kimse oralı olmadı. Sanırım 4 tane sticker için kimse uğraşmak istemiyor. Elinde mevcutta bu tip bir sticker olan var mı? Yada temini açısından nerelerde bulabilirim bilgisi olan var mı? Ya da aramızda bunu yapabilecek bir reklamcı yada bu işlerden anlayan biri var mı?
Beyaz da olur sedefli gümüş gri de olur.

cario

You are not allowed to view links. Register or Login

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Murad

Bi sticker için Ebay çok meşakkatli :)

blackgear

Kaliperler çok ısınıyor. Hali ile herhangi bir sticker folyosu işinizi görmeyecektir. Sıcak-soğuk-ıslak-kuru şartları göze alındığında, herhangi bir yerde yaptıracağınız herhangi bir sticker, size ancak geçici çözüm sağlayacaktır.

Bu göre alındığında e.bay mantıklı çözüm olabilir ;)

Murad

Kaliperler çok ısınıyor. Hali ile herhangi bir sticker folyosu işinizi görmeyecektir. Sıcak-soğuk-ıslak-kuru şartları göze alındığında, herhangi bir yerde yaptıracağınız herhangi bir sticker, size ancak geçici çözüm sağlayacaktır.

Bu göre alındığında e.bay mantıklı çözüm olabilir ;)
Ya tabi orası öyle de haftaya bakıma gidince taktırıcam. Ayrıca o ne zaman gelir belli değil. Kapakları aldım ve bekleme konusunda pek sabırlı değilimdir. :)

ATA

Ben seneler once reklamcida yaptirmistim, öyle özellikli bir şeyde değildi. Hala sapasağlam duruyorlar.
Ama burda toplu yaptirirsak bende alabilirim.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

FarukDuru

Toplu alınacaksa eğer bende alırım.
Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...

sifyan

Geçen sene reklamcılarda yaptırdım. Silikon bazlı olduğundan dolayı ısındıkça yapışıyorlar. Yaz mevsiminde uygulayıp iyice yapıştıktan sonra çıkması baya zor. Yağmur, çamur basınçlı su hatta fırçalamama rağmen harflerde eksilme olmadı. İmkanınız var ise reklamcıya yaptırın zemini beyaz renkte boyayıp yapıştırın kırmızıya boyayıp yapışkanları çıkartabilirsiniz. Sitede yazı tipi mevcut. Reklamcı yapacaktır.

Murad

Yukarıda da dediğim gibi birkaç reklamcıya uğradım küçük iş diye oralı olmadılar. Varsa tanıdık bildik ona yaptıralım parası pulu da önemli değil yeter ki işe yarasın işimizi görsün.

Murad

Geçen sene reklamcılarda yaptırdım. Silikon bazlı olduğundan dolayı ısındıkça yapışıyorlar. Yaz mevsiminde uygulayıp iyice yapıştıktan sonra çıkması baya zor. Yağmur, çamur basınçlı su hatta fırçalamama rağmen harflerde eksilme olmadı. İmkanınız var ise reklamcıya yaptırın zemini beyaz renkte boyayıp yapıştırın kırmızıya boyayıp yapışkanları çıkartabilirsiniz. Sitede yazı tipi mevcut. Reklamcı yapacaktır.
Ben kaliperlere değil de aldığım kaliper kapaklarına yapıştırıp onları takacağım kaliperlerin üzerine.

sifyan

2 adet Alfa Romeo yazısı 2 adet de yılan mevcut beyaz renkte
işine yararsa ölçülerini yazayım gönderirim.

senati

Tolga Bey'in tavsiyesi uzerine buradan almistim 10 lira gibi bir rakama...Kaliperleri boyattim ama yapistirmak daha kismet olmadi :D

münin deresi sokak no:28 sahrayıcedit mahallesi
gonca reklam

Murad

2 adet Alfa Romeo yazısı 2 adet de yılan mevcut beyaz renkte
işine yararsa ölçülerini yazayım gönderirim.

Eğer Alfa romeo yazısı sizin kaliperlere uyguladığınız ile aynı ise muhtemelen uyacaktır. Eğer boştaysa ve size lazım değilse çok işime yarar. Fakat size ilerde lazım olacak birşeyse hiç sorun yok ben bir reklamcıya  yaptırmak için uğraşacağım.

Murad

Tolga Bey'in tavsiyesi uzerine buradan almistim 10 lira gibi bir rakama...Kaliperleri boyattim ama yapistirmak daha kismet olmadi :D

gonca reklam
Teşekkür ederim Semih'cim.

senati

gonca reklam
Teşekkür ederim Semih'cim.

Rica ederim ne demek.

ozkan1983

merhabalar,
geçtiğimiz ay kaliper kapağı alıp reklamcıya yazdırdım sıcaktan soğuktan etkilenmedi.yıkamacıya oraya su tutmamasını istiyorum yetiyor.birazdan fotosunu çekip yüklerim begenirseniz buradan çıkartıp adresinize gönderebilirim...

Murad

merhabalar,
geçtiğimiz ay kaliper kapağı alıp reklamcıya yazdırdım sıcaktan soğuktan etkilenmedi.yıkamacıya oraya su tutmamasını istiyorum yetiyor.birazdan fotosunu çekip yüklerim begenirseniz buradan çıkartıp adresinize gönderebilirim...
Teşekkürler resimleri bekliyorum. Açıkçası yaptıracağım yeri bende buldum ama ölçüleri ve ürünün adı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Elemanlara anlatamıyorum. Sticker deyince etiket gibi anlaşılıyor. Bunun bir adı var mı ya düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor. Bir de yazıyı dijital ortamda bize getirin diyorlar. Ya kardeşim diyorum gir internete alfa romeo sticker yaz çıkıyor diyorum yok illa sen usb belleğe at getir diyorlar. Acaba ben mi anlatamıyorum yoksa karşımdakiler teknik terimle anlatamadığım için mi anlamıyorlar bilemedim :) Yardımcı olursanız sevinirim.

ozkan1983

ugrasmak istemiyorlar ondan yokuşa sürüyorlar yazı stilinin ismini bilmiyorum reklamcının bilgisayarının karsısına geçip en yakın olanını seçtim

sifyan

You are not allowed to view links. Register or Login Burada mevcut hafıza kartı ile götürün yeterli işi bilen reklamcı çıkartır.

Murad

Ohhh işte aradığım buydu çok çok teşekkür ederim. Sanırım bana yazı karakterini getirin dedikleri şey buydu. Bu işi yarın bitireceğim :)

burakaltun

Bastiririm ben sorun degil ne istiyosaniz adetleri ver resimleri gonderin. Çok fazla baskı işi yapıyoruz tek seferde çıkarsa hepsini bastiririm seyrantepede maliyeti neysede onu veririz aman aman bise tutmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murad

Burak selam yukarıda ekli resimlerde yapılacak olan 3 aşağı 5 yukarı mevcut.
Yazı karakteri de burada You are not allowed to view links. Register or Login
Ben yarın bir yerle görüşeceğim. Eğer yapamazlarsa sana haber veririm. Yardımın için teşekkür ederim.

FarukDuru

Ben bugün ebaydan sipariş verdim.
Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...

Murad

Ben bugün yada yarın çözüyorum işi fazladan yaptıracağım ihtiyacı olan arkadaşların işine yaraması açısından.

burakaltun

Tamam haber verin banada sorun olursa yaptiririm ben

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi