Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Milano servis sms database

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Arkadaslar selam,

Yaklasik 2 aydir site uyelerinin alfasi olan olmayan, milano ya gitmis gitmemis bir cok insanin telefonuna sms yolu ile taciz i beni rahatsiz ettigi icin kendilerine ulastim. Kesinlikle database almadiklarini, musterilerine gonderdiklerini iletselerde, facebook gruplarinda bir cok kisiyi rahatsiz eden bu durum icin servisle gorustum. Tek tek arayip iptal edilmesini, servise girmemis bir arac sahibine mail atilmasinin asla soz konusu olmayacaklarini iletselerde benim ve yaklasik gozlemledigim 30 kisinin numarasi  sms yolu ile surekli rahatsiz edilmekte.

Benim gibi her reklam sms inden cildiran arkadaslar var ise servise basvurup iptalini saglayabilirler.

Sevgiler
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

Ben onları niye arayacakmışım. İznim olmadan gönderilen SMS için kanuni mercilere şikayette bulunmayı düşünüyorum. Yok böyle hakları.

Ayrıca nerden buldukları konusunda da garip durumlar var.
Şöyle ki, kadınlar gününde Kadınlar günü kutlama mesajı alan bir tek ben isem eğer bu bilgiyi merkezden almışlar bunlar. Zira benim arabanın "hanımın adına" olduğunu yetkili servisten başka bilen yok !

agucba

Bana geliyor. Milano' nun yolunu bilmem, gitmişliğim yok.
Ya buradan birisi telefon numaralarını ahlaksız bir servis etti ya da buraya üyeler ve kendileri aldı telefon numaralarını.
Alisti Turkey'i hala daha kendi çıkarları için kullanmak isteyenler "lütfen" bundan vazgeçsinler artık.
Benim eğer bir ihtiyacım olursa kendim giderim zaten.
Bu arada ben kadın değilim ama bana benim de kadınlar günümü kutladılar.
Umarım başka SMS göndermezler!

///////////////

Sercan Keklik

Abi ya forumdan tek tek alindi yada bi sak sak ci tek tek verdi ki, siteye uye olup alfasi olmayan insanlara gitmis.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

agucba

Bu arada bana Ege Alfa Romeo'dan da mesaj geliyor.
Bence üye adında servis kelimesi gecen veya servislerle bağlantısı olan üyelikleri askıya almak gerek!

///////////////

redromeo156

bende arayıp ıptal edılmesını söledım bakalım bı kac güne kadar tekrardan gelmez ıns
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

engin uzun

Yalnız değilsiniz kanada bu aralar sıkça geliyor. Kadınlar gününde de geldi :-) muhtemelen benimkini birmottan aldılar diycem neden versinler.  Cozemedim
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Jaaaa!

Bu konu benide çok rahatsız etti açıkcası yerli yersiz sürekli gereksiz konularda sms alıyorum..
M.byrkc

ozoozo

Forumda numarası yazanların bir çoğuna gittiyse eğer forum içinden biri üfürüyor sanırım numaraları. Benim numaram yazmıyor haliyle mesaj gelmedi.

Bana da geliyor diyenlere şimdi baktım hepsi istanbul ve telefon numaraları profilde yazan insanlar.  :S

Alfadanadam

Benimki Zonguldak :)

O değil de, buraya üye olup küçük yada büyük bir fayda görmüş bir üyenin insanların kişisel bilgilerini menfaat için gittiği servise vermesi utanç verici.

Senelerce yöneticilik yaptım, istesem tek hamlede tüm database'den çekebilirdim ama ne gittiğim servis böyle bir şeye tenezzül etti ne de ben vermeye tenezzül ettim.

Yazıklar olsun...

Jaaaa!

You are not allowed to view links. Register or Login

O değil de, buraya üye olup küçük yada büyük bir fayda görmüş bir üyenin insanların kişisel bilgilerini menfaat için gittiği servise vermesi utanç verici.

Senelerce yöneticilik yaptım, istesem tek hamlede tüm database'den çekebilirdim ama ne gittiğim servis böyle bir şeye tenezzül etti ne de ben vermeye tenezzül ettim.

Yazıklar olsun...
Forumda numarası yazanların bir çoğuna gittiyse eğer forum içinden biri üfürüyor sanırım numaraları. Benim numaram yazmıyor haliyle mesaj gelmedi.

Bana da geliyor diyenlere şimdi baktım hepsi istanbul ve telefon numaraları profilde yazan insanlar.  :S

Yani haklısınız numaramızı vermemelimiydik illa..
M.byrkc

ozoozo

Yazıklar olsun...

Senide bile bile söyledim abi çünkü genelde bakımlarını veya arabayla olan işlerini İstanbulda hallediyorsun diye sanırım :) yada ben öyle biliyorum.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

Biri vermese bile, sahte bir üyelikle profillerden toplayabilirler numaraları. Üye alımında bir kriter aranmıyor bildiğim kadarıyla.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Biri vermese bile, sahte bir üyelikle profillerden toplayabilirler numaraları. Üye alımında bir kriter aranmıyor bildiğim kadarıyla.

Tek tek yazıp kaydettilerse helal olsun :haydi:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

Tek tek yazıp kaydettilerse helal olsun :haydi:

Yazmışlardır bir program, toplar numaraları. İşi bilen için çok zor olmasa gerek :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

OğuzCanAlantor

Operatörlerin programları var, ücretsiz veriliyor program ama kontör sistemi gibi sms sistemi var istediğiniz numaraları yazıyorsunuz hepsine toplu mesaj atıyor pahalı bir tarifeleride yok.

erdem1904

Ankara da böyle bir sıkıntı yok... Ozdemirin de bahsettiği üzere konu istanbul dan servis hizmeti alanlara özel olsa gerek .... Keza bu veriler de sitede hep ortada.. 2009 da üye olduğumda aroc a ruhsat fakslayıp devamında arocyn referansıyla üye olabilmiştim :) şimdi üye olmakta bilgilere ulaşmakta gayet kolay...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Sercan Keklik

Arkadaşlar ben konuyu birini suçlamaktan ziyade, Bu yapılan işin boyutu TERBIYESIZLIK olduğunu ifade etmek istedim. Gerçekten Yıldım çünkü 2 günde bir SMS geliyor ve her geldiginde 3 kere geliyor.. Arıyosun bide terbiyesizlik yapıyorlar. Biz niye ekliyelim sizi falan siz kimsiniz muhabbetine getiriyolar konuyu..

Seveni sevmeyeni vardır ayrı zira, böyle bir konu yani müşterisi olmayan adama SMS atma gibi bi durum terbiyesizlikten öte bi konu degil ki 2014 yılındayız en cok rahatsızlık sebebi SMS le bildirilen reklam kampanyaları.. Digital Ses kayıdı ile yapılan aramalar..

Bu servis şimdi istanbulda tek de kalsa benim gözümde bitmiştir. Çünkü evet biz bu database i şurdan aldık diyemeyip, Biz niye sizi kaydedelim bize gelmişsinizdir ayağı yapmaları benim gözümde tüm dürüstlüklerini bitirmiş durumdalar. (Kişisel görüşümdür.)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ar.159

kadınlar gününde bana da geldi :p sonrasında da
bence olay Bahattin ustanın Milanoda ayrılmasından dolayı yani Bahattin usta servisten ayrılıp kendi yerini açtı ve kendisinde kayıtlı müşterilerine mesaj atarak durumdan haberdar etti tabi müşteri kaybetmek istemeyen milanoda harekete geçmiş ama ben sadece müşterisi olduğum için geliyor zannetmiştim meğer herkese geliyormuş
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

Bu SMS'ler bana'da geliyor.
Telefon numaramı geçen ekim ayında değiştirdim. 2007 yılından beri değil birmot hiçbir yetkili servis'in önünden geçmedim. Milano servis'in içine bile girmedim.
Numaram Alfa Romeo ile ilgili hiçbir yerde yok (Bu site hariç)
Buradan aldıkları apaçık ortada. Başka alternatif aramaya gerek yok.
Ahlaksızlık ve Terbiyesizlik boyutu had safhada ancak benim daha ziyade değinmek istediğim düşünce konusunda ehil olmamak daha vahim. Zira reklam olmaktan ziyade irite edici olduğunun farkında olsalar keşke.

Fatihob

Bende hic gitmedim, normal sartlarda numaram onlarda olmamali.

Cepten gõnderildi ;)

..

Gouki

Bu sitede veritabani sifresi yalnizca bende var. Ben vermedim. Profillerden aldilarsa eger yapanin azmine hayran oldum. Bu azimle cok sey basarabilir, bravo. :yukari-ok:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kubilay

Yüksek ihtimalle profilden bakmışlar, benim telefon yazmıyor.Bana gelmedi mesela.Numara engelleme yapabilirsiniz, ben vodafone'u bile engellemiştim.

ozoozo

Bu sitede veritabani sifresi yalnizca bende var. Ben vermedim. Profillerden aldilarsa eger yapanin azmine hayran oldum. Bu azimle cok sey basarabilir, bravo. :yukari-ok:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacked by 1e2şans  :alkis:

Herkesin kanayın yarasıymış konu , bir patladı bir patladı :D

Yazılımcı büyüklerimize soracak olursak böyle bir script veya bir program var mı ? direk sitedeki noları alıp başka bir şeyi almayan vs tarzında ? Yani Oğuz un söylediği tarzda. Eğer yoksa adamlar inanmış yapacak bir şey yok , tek tek not etmişler :D

Erkay KAHYA

Olur olmaz herkes rahatlıkla üye olabilmesi durumunu engellemek adına üye seçimi sınırlaması gibi bir yöntem uygulansa sizce nasıl olur?
Mesela üye kayıt işlemi sırasında şase no istenmesi gibi. Eper vb. yerlerden böyle bir araç var mı? teyidi yapılsa.
Aracı olmayanlar için referans kişi tanımlaması yapılsa.
Şimdi "servisin elinde hiç mi şase no yok" diyeceksiniz.
Bu türden rahatsız edici durumlar oluşmasını önlemek için yukarıda belirttiğim gibi bir uygulama yapılabilir.