Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 Mart 2014 Ankara-İstanbul yolculuğu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

16 Mart İstanbul buluşması için özel mesajdan devam etmek yerine, hem daha çok kişiyi bilgilendirme amaçlı hem de gelen kutusunda 15 ileti görüntüsünü engellemek için yeni konu açtım.
16 Mart sabah erken vakitlerde Ankara'dan İstanbul'a gideceğiz katılmak isteyenler ve katılımcılar buradan devam edebiliriz.  ;)

Erkay KAHYA

DAha önce gönderdiğim özel mesajlardan alıntı yaparak,

1. araç Gui; Özdemir, İsmet, Özgün, ve Ben. (Daha önceden planlama yaptığımız için. Bu 4 isim var.)

2. araç Belli değil; Uğur, Hürcan, Kadir, Oğuz

Kendi fikrimi söyleyim;
Cumartesi gece yola çıkalım. saat 3:00 civarı, (ya da Özdemir'in isteği üzerine 00:30 da çıkarak Bolu'da mangal yapalım.)
Sabah 9:00 - 9:30 civarı İstanbul'a varış.
İstanbul'daki Oğuz ile beraber buluşma yerine gidiş. (Ok gelirse bir Oğuz ile haberleşelim.)
Buluşmadan çıkışı da o anki zamanlamaya göre planlarız.
Uyan, uymayan, başka fikri olan?

max-ime

Mangal için benden -1 :) Havalar genel olarak soğuk, hem Bolu hem gece soğuğu, bence gerek yok. İsmail'in Yeri'nde yada Berceste'de yeriz etimizi. Benim oyum olumsuz ama çoğunluk isterse uyarım..

ozoozo

Bana fark etmez , Mangal işini ilk Kadir abi sunmuştu ondan dolayı güzel olabilir diye dedim :D ama boşver derseniz hiç fark etmez.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

blackgear

Bolu dagindaki tesisler daha iyi bence. Duracaksak bolu daginda durma taraftariyim. Hatta ben durma taraftariyim :D

Araba hususu pm de yazdigim gibi. Arac su an yazlik lastikleri uzerinde. Eger kar olmaz ise, benim aracla da cikabiliriz, kar olursa kisliklari takmam gerekiyor ki bu durumda Nisan ayinda tekrar yazlik takilacak falan, useniyorum.

ismet

mangal olayı bolu'da ismail'in yeri'nde değil miydi? bu kadar yorgunluk ve iş arasında bir de mangalla uğraşılmaz.. çıkış saati de bana uyar her türlü..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

OğuzCanAlantor

Banada farketmez  2.arac belli değilse ss icin babamla konuşurum ama satilcagi için olumlu bakmaz gtv var ama onada sığamayz kadir abi ile uğur abiye bakıyor gibi 2. araç

max-ime

Araba işini 3.kez yazmamak için, buraya yazmadım :) Benim 156 ile gidebiliriz, bakımları, lastikleri tam :)

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login

Araba işini 3.kez yazmamak için, buraya yazmadım :) Benim 156 ile gidebiliriz, bakımları, lastikleri tam :)

oo, kadir'e bir gönderme mi var anlamadım >:D :haydi:

ozoozo

Tamamdır o zaman araba mevzusuda son bulsun :D Mangal işi de zor diyorsanız boşverelim. Cumartesi gece 12 den sonra yani pazar sabahı sabaha karşı 3-3.30 gibi yolculuk var o zaman.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ismet

bir adet yazılımlı dizel giu vs 2.0 manuel 156.! artık yolda kim kimi döverse :p

çıkış saati ve ismailin yerinde mideleri doldurma zamanı ne olacak tam olarak?

blackgear

Zaten forumda bana gonderen gonderene arkadas :))

Erkay KAHYA

Öyleyse 02:30 de hareket var diyelim.
Ankara otoban gişelerine giriş saatimiz 03:00 olsun.
Sanırım ortalama bir hızla 5 saat te ulaşırız. 1 saat de mangal payı. sabah 09:00 - 09:30 da Oğuzla buluşup mekana geçeriz.
Birinci araç Giu, (Özdemir, Özgün, İsmet, Erkay)
İkinci araç 156, (Uğur, Kadir, Oğuzcan, Hürcan)
Herkes için uygun mudur?

Gouki

ozoozo

Uygundur abi sıkıntı yok , peki nerede buluşalım gece ? Ortak bir yerde ve güvenilir bir yerde arabaları bıraksak iyi olur ? Yada tek tek toplayalım hiç fark etmez. Benim evin garajına koyabilirsiniz arabaları sıkıntı yok. Eğer tek tek toplayarak yola çıkalım derseniz oda uyar bana hiç fark yok.

Bu arada Doğa da gelmeyi düşünüyordu , iptal mi oldu ? Elektrikli çakmak yerine geçen kettle ı olan varsa yolda kahvemizi içe içe gideriz hem gece uyku açar :D

max-ime

Abi yok 156, yok GT için takipte kalın dedi, dedi sonra yok efendim kışlıklar şurda, yazlıklar burada :D

ozoozo

Abi yok 156, yok GT için takipte kalın dedi, dedi sonra yok efendim kışlıklar şurda, yazlıklar burada :D

:duvar: :duvar: :haydi:

OğuzCanAlantor

Sanırım ortalama bir hızla 5 saat te ulaşırız. 1 saat de mangal payı. sabah 09:00 - 09:30 da Oğuzla buluşup mekana geçeriz.
Herkes için uygun mudur?

Abi zaman sıkıntılıysa Mangal işini dönüşte yapabiliriz :)  Özdemir senin garajda sıkıntı yoksa ben oraya bırakabilirim.

ozoozo

Herkes için uygun mudur?

Abi zaman sıkıntılıysa Mangal işini dönüşte yapabiliriz :)  Özdemir senin garajda sıkıntı yoksa ben oraya bırakabilirim.

Sıkıntı yok kanka :) Full açık , yarı açık , yarı kapalı hepsi mevcut :D  :alkis:

max-ime

Batıkent dolaylarında olanları ben alabilirim. Ayrıca herhangi bir avp otoparkında buluşabiliriz, arabaları bırakmak için güvenli olur.

blackgear

Gömün la gömün, beni gömün  :duvar: bi hevesim vadı, kaldı kursağımda, siz de beni gömün!...  :duvar:

ismet

kadirim :'( sen bakma bu gençlere.. kanları kaynıyor, ne dediklerini bilmiyorlar >:D

redromeo156

harikasınız ayağınıza sağlık  :nazar: :alkis: :alfisti:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

max-ime

kadirim :'( sen bakma bu gençlere.. kanları kaynıyor, ne dediklerini bilmiyorlar >:D
İhtiyarlar Heyetini topluyorsun abi:)

Erkay KAHYA

Gömün la gömün, beni gömün  :duvar: bi hevesim vadı, kaldı kursağımda, siz de beni gömün!...  :duvar:

AAAh Gt ah Gt hemde ne... 
Anlayamazsınız,
O arkadan siyah duman atışı,
Yolda köpürterek gidişi,
Yazlık kışlık iki takım aldın mı değme keyfine Kadirim.  :)

Cumartesi gece 03:00 de Batıkent Carrefour'un oralarda buluşalım mı gençler?
Arabaları Batıkent'in ıssız sokaklarında bırakıp devam ederiz.
İstanbul yolu'na çıkış orası olduğu için batıkent tercih ettim. Başka fikri olan.
Bir de Doğa gelmek istiyorsa irtibata geçelim bana fark etmez. 5 kişi de olur.
Tofaş, kuş gurubunda sıfır araç alırken arkada 3 kişi standart geliyor.  :haydi: