Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Milano servis sms database

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben onları niye arayacakmışım. İznim olmadan gönderilen SMS için kanuni mercilere şikayette bulunmayı düşünüyorum. Yok böyle hakları.

Ayrıca nerden buldukları konusunda da garip durumlar var.
Şöyle ki, kadınlar gününde Kadınlar günü kutlama mesajı alan bir tek ben isem eğer bu bilgiyi merkezden almışlar bunlar. Zira benim arabanın "hanımın adına" olduğunu yetkili servisten başka bilen yok !

şu an aydınlanma yaşadım mesajınla.
benim aracım da annem üzerine kayıtlı, diyorum neden kadınlar gününü kutluyorlar...yok artık ya aracın kim üstüne kayıtlı olduğundan yola çıkarak ona göre mesaj göndermişler...yuh.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Sercan Keklik

Ben onları niye arayacakmışım. İznim olmadan gönderilen SMS için kanuni mercilere şikayette bulunmayı düşünüyorum. Yok böyle hakları.

Ayrıca nerden buldukları konusunda da garip durumlar var.
Şöyle ki, kadınlar gününde Kadınlar günü kutlama mesajı alan bir tek ben isem eğer bu bilgiyi merkezden almışlar bunlar. Zira benim arabanın "hanımın adına" olduğunu yetkili servisten başka bilen yok !

şu an aydınlanma yaşadım mesajınla.
benim aracım da annem üzerine kayıtlı, diyorum neden kadınlar gününü kutluyorlar...yok artık ya aracın kim üstüne kayıtlı olduğundan yola çıkarak ona göre mesaj göndermişler...yuh.

bülent abi & wolkan benim arabaların ikiside benim üstüme kayıtlı. Banada geldi toplu sms adamlar bizim arabamız olup olmadığını bile bilmiyor ki.. Kısa süre önce site yenilenmesi, database alınımı yapılmış gözüküyor. Cünkü 3-4 ay önce böyle şeyler yoktu. Ne oldu ise bu 2 aylık süreçte oldu.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ihsany

Bu sitede veritabani sifresi yalnizca bende var. Ben vermedim. Profillerden aldilarsa eger yapanin azmine hayran oldum. Bu azimle cok sey basarabilir, bravo. :yukari-ok:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacked by 1e2şans  :alkis:

Herkesin kanayın yarasıymış konu , bir patladı bir patladı :D

Yazılımcı büyüklerimize soracak olursak böyle bir script veya bir program var mı ? direk sitedeki noları alıp başka bir şeyi almayan vs tarzında ? Yani Oğuz un söylediği tarzda. Eğer yoksa adamlar inanmış yapacak bir şey yok , tek tek not etmişler :D

Öncelikle soruya yanıt vereyim, herhangi bir siteden herhangi bir veriyi veya verileri arayüz üzerinden okuma yapılması çok da zor olmayan bir iştir. Hatta bazı fatura tahsilat programları banka arayüzleri üzerinden buna benzer mantıkla çalışıyorlar.
Burada basit bir tedbir olarak telefon numarasını göstermek için captcha (bkz. You are not allowed to view links. Register or Login) kullanılabilir ve telefon numaraları da text formatında değil de resim içerisine gömülü olarak ekleyebiliriz.  Bu şekilde yazılımsal olarak önyüzden veri çalma büyük oranda önlenir.

Veri tabanından veri çalma işi daha zor bir iştir, eğer güvenlik tedbirleri iyi yapılandırılmış ise neredeyse imkansızdır. Bu da bir ihtimal ama düşük bir ihtimal bence..

Diğer taraftan işin hukuksal boyutu da var, bu konuda da hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler.

Bu arada bana da geliyor bu mesajlardan, bu reklam ve saçma sapan tanıtım aramaları vs den gına geldi, numaramı değiştirmem an meselesi  >:(
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Doğa Tosun

Captcha bence de iyi fikir, şase no konusuna da katılıyorum. Alfa'si oomayan, bilgi almak için uye olanlardan da üye referansi istenebilir bence de.

Benzerini biz de yaşamıştık, Üstün Oto kapanip Fiat'i tek başına ist. Yolu Tan Oto'ya devrettiginde sürekli tan oto dan mesajlar geliyordu.  Bigün gittik acaba nedir bu diye, biz Alfa'ya bakmıyoruz dediler. O zaman neden mesaj attiniz? Üstün Oto'dan aldık da numaralari, Alfa-Fiat ayirt etmeyi unutmuşuz..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

KAKIRMAN

Allahtan ben numarayı kaldırmışım.

Tek tek almalarına gerek yok ki... Sisteme giriş (login) yaptıktan sonra yukarıdaki ekran alıntısı kısmına kod satırında kod yazılıp telefon numarasının olduğu kısmı tek tuşla çekersiniz olur biter. Esasında bu işi aklı başında bir çocuğa da gösterseniz o da yapar.
Ne demek istiyorum burada. Bu iş ilerde sakıncalı bir hale gelebilir. Mesela ben şu aralar oldukça paranoya oldum. Google aramada adımı soyadımı yazdığımda farklı yerlerde ismim hele hele telefon numaralarım çıkıyordu. Geçmişe dönük hatırladığım ne varsa sildim sildirdim. Halende birkaç yerde çıkmakta...

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

tolga_ozhan

Bizim şirketin kadınlar gününü kutladılar. GT şirket üzerine kayıtlı. 166 ise benim üzerime kayıtlı.

Anıl

Bu arada bana Ege Alfa Romeo'dan da mesaj geliyor.
Bence üye adında servis kelimesi gecen veya servislerle bağlantısı olan üyelikleri askıya almak gerek!
Ege Alfa Romeo'dan bir üye sitemizde vardı, papaz olmuşluğumuz da vardı bu kişiyle! Sizin telefon büyük ihtimalle siteden alınmış. Yoksa o firmanın ana dağıtıcıdan alacak kadar becerisi yok!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Fatihob

Benim arabada şirket üzerine katıylı. Yani kadınlar günü kutlaması için ruhsat bilgilerinden bakmamışlar, siteden bulabildikleri, İstanbul müşterilerine atmışlar mesajları.

Şase no falan basti iş, özellikle servisler için. Hergün bir çok araç geliyor onlara, bakar birsine kayıt olur. Üye sınırlamasını pek sevmiyorum. Geçenlerde Mini formuna üye oldum, Minim yok diye banladılar, halbuki ben Mini ile ilgili araştırma yapıcaktım.
..

Sercan Keklik

Simdi maxi hakan yanimda. Birmotla alakali hic bir etkinlige katilmamis fakat sitede numarasi yaziyormus. Ayni durumdan sikayetci. Arkadaslar kisacasi bir karaktersiz toplamis vermis
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Tolga033

Benimde numara yazıyor ama bana mesaj gelmedi.  :'(  :D

tolga_ozhan

Şehir olarak Mersin yazdığındandır :)

Tolga033

Şehir olarak Mersin yazdığındandır :)
Bunu hiç düşünmemiştim.  :)

KAKIRMAN

Benim şehir pardon yer KARACAAHMET  :D
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

milano 75

aynı mesajlar bana da hala geliyor,ama ben bu mesajlar ve aramalar konusunda baya muzdaribim,artık nerdeyse numaramı(20 senedir kullanıyorum)değiştirme durumuna geldim.telfonda kayıtlı olmayan hiçbi numaraya bakamıyorum ve bazen önemli şeyler kaçıyo.sadece dün gelen aramalar:
kombi bakım merkezi
yalova termal tesisleri
gebze bimem ne tiyatrosu
ttnet
turkcell online
digitürk(haftada en az 1 seferleri var)
dsmart
ve 2 tane 850 li cevap vermediğim ve 444 lü 3 arama.inanın abartı yok hepsi dün yapılan gereksiz boş aramalar.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

Android dünyasında durum nasıl bilmiyorum ama ios7 ile gelen harika bir özellik. Numarayı engelliyorsun. (numara çıkmadan sadece isim olsa bile olur) sonra ne mesaj geliyor ne SMS.

Sercan Keklik

Bugn görüştügüm 8 kişiyi daha iptal ettirdim. Bu karaktersizlige asla göz yummayacağımı belirtmek isterim.

Gerçekten benim gibi rahatsız olan arkadaşlar varsa ki, profilinize yazdığınız, birbirimizle iletişim halinde olmak için kullanma amacı ile sizlerden istenmiş bir bilgiyi Habersiz ve izniniz, iznimiz olmadan alınmasına sonuna kadar karşıyım hangi kurum, servis veya başka bir firma. Bu tepkiyi göstericeğimi ve asla vazgeçmiyeceğimi belirtmek isterim.

Lütfen rahatsız iseniz konudan servise ulaşıp iptalini saglayın.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

agucba

Bu servisle arası iyi olan bir arkadaş vardı zamanında. :)

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk

///////////////

sp4rc0

Android dünyasında durum nasıl bilmiyorum ama ios7 ile gelen harika bir özellik. Numarayı engelliyorsun. (numara çıkmadan sadece isim olsa bile olur) sonra ne mesaj geliyor ne SMS.
bu sms engelleme işi iyiymiş. isim sms'leri nasıl engelleniyor ios7 de? Android için numara engelleniyor ama isim ile gelen smsler engellenemiyor bildiğim kadarıyla.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Murad

Benim de sitede numaram var ama bana mesaj gelmedi. Ben sanırım 3-4 ay önce üye oldum belki de daha öncesinde yapılmış birşeydir.

Edit: Pardon sitede diğer numaram varmış. Ona bi süredir bakmadım bi bakarım akşam :)

engin uzun

Bu adamların yüzünden sitede ki kullanıcı profilinden telefon numaramı sildim.Bir gerizekalı nelere sebep oldu... >:(
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Kubilay

Sitede numaram yok kafam rahat  >:D

blackgear

Bir takım bilgiler (mail, telefon, varsa ve uygulanırsa şase numarası vb.. ) sadece üyelikle değil, ileti kotası ile görülebilir olsa, en azından bir engelleme yapmış olabiliriz. Meslea üye 200 ileti yazdıktan sonra diğer üyelerin kişisel bilgilerine ulaşabilmeli ;)

Tolga033

Bir takım bilgiler (mail, telefon, varsa ve uygulanırsa şase numarası vb.. ) sadece üyelikle değil, ileti kotası ile görülebilir olsa, en azından bir engelleme yapmış olabiliriz. Meslea üye 200 ileti yazdıktan sonra diğer üyelerin kişisel bilgilerine ulaşabilmeli ;)
Çok mantıklı abi.  :yukari-ok:

Sercan Keklik

Iste bak hos olmadi :) niye? 1 karaktersiz, ********, haysiyetsiz yuzunden belki iletisimimiz kopacak. Yonetim kadrosundan 4 farkli servise giden var ki 1 imiz su ana kadar ovgu, gidin, gitmeyin oylrdir boyledir alin datalari dememisken, yapilan bu islerm ayip.. Milletin Alfisti bulusmasina gideyim reklam yapayim servisimi tanitayim gibi cikarlarin icine girmesi hos degil. Bugune kadar giren arkadaslarda zaten bu platform altinda degil. Baska bir platformda servis forumu mu? Yoksa alfisti forumu mu kestirmek cok zor degil.

Bizi farkli kilan onumuze serilen bin TL lerde bile nimet etmeyip, uyelerimize cikarsiz, uye sirtindan o bu servise para, musteri, is, cikar saglamadan bu yila kadar geldik. Bu yildan sonrada bu tur pislikleri barindirmayacagimizdan eminim.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm