Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 Mart 2014 Ankara-İstanbul yolculuğu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

valla önce tamam deyip araçları ve yolcuları ayarladıktan sonra biz önden gidiyoruz, siz bakın başınızın çaresine demeden önce, araçtaki diğer arkadaşlara durumu bildirip en azından bir müsade alsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum Hür Canım :arkadasim:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

max-ime

Kadir Abi'nin durumu netleşsin, Doğa'dan da son durum bilgisi gelsin. Ona göre benim araçla gideriz, ya da artık başka sefere..

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
valla önce tamam deyip araçları ve yolcuları ayarladıktan sonra biz önden gidiyoruz, siz bakın başınızın çaresine demeden önce, araçtaki diğer arkadaşlara durumu bildirip en azından bir müsade alsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum Hür Canım :arkadasim:

Ben önce tamam demedim abi hatta kendimden emin olmayıp eski postlarıma baktım oradada cuma netleşir demişim eğer öyle algılandıysam kusura bakmayın.. Keşke daha önceden belli olsaydı o "yüzde 90 geliyorum" lafınıda sarfetmeseydim. "Başınızın çaresine bakın gibi bi algı yarattıysam özür dilerim , asla öyle bi düşüncem olmadı, söylemimde olmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ismet

Sorun yok Hür Can'ım, zaten senin kötü niyetli olmadığını biliyorum. Uğur'da araç olduğu için problem yok...

ismet

Gouki

Bir arabaya sığacak durumunuz varsa ben de başımın çaresine bakabilirim, sorun değil.

ismet

haydaaaa, iyi tamam o zaman ben de gelmiyorum..  :-X

Erkay KAHYA

Doğa ve Kadir birazdan bilgi verecek.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
İsmail'in yerine gidecez arkadaş.

redromeo156

ismaılın yerıne gelesım geldı sımdı he :) doga sakın arazı olma  :duvar:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

ozoozo

Amma sorun ettik yav binip gidiyoruz işte bitti gitti :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Erkay KAHYA

Olum rejim mejim bilmem. İsmail'in yerine gidilecek. Çeyrek öküz yenilecek  :D
Bi de Bolu tüneli çıkışında oyun havası oynar mıyız kenara çekip.  :haydi:

ozoozo

Olum rejim mejim bilmem. İsmail'in yerine gidilecek. Çeyrek öküz yenilecek  :D
Bi de Bolu tüneli çıkışında oyun havası oynar mıyız kenara çekip.  :haydi:

Ohooo sen bana et de , mangal de abi :D bu arada araba full urfa antep sıra gecesiyle dolu tabi davul zurnadan başınız şişmez ise benim fix uzun yol yolculuğumun parçasıdır :D ya yabancı yada urfa antep sıra gecesi müzikleri :D

blackgear

8 alfisti bir julideye nasil biner :D zuhahahah :)

Ben kesin geliyorum. Eger araba sorunsa benim arac ok. Cunku hava sartlari ok.

Hatta giderken Ugurum, senin arabayla gider, donuste de benim arabayla doneriz. Neticede trenden korksak, ucaga binmezdik :))  :haydi:

OğuzCanAlantor

Olayın bu kadar büyüceğini düşünmüyordum ve bence büyütülcek bir durumda ortada  yok. Aslında birazda Hür Cana kaldı ihale ama durum benden patladı zaten Hür Canın araba bakma durumu vardı o nedenle %90 yazdı bende bildiğiniz üzere aracımı sattığım için İstda bir araç buldum ona bakmak istiyordum , akşam Hür Canı arayıp durumu bildirdim oda okey verince gidelim dedik, ben diğer tarafın mağdur olucağını düşünmemiştim zaten diğer 156'ın kesin olduğu yazılmıştı 7-8 kişi daha vardı rahatlıkla 2 araç gidilceğini düşünmüştüm.  Eğer bir kusurum olduysa affola, İstanbulda görüşmek üzere..

Rotweiler

İyi yolculuklar beyler =))
Bensiz gittiğiniz için ve hiç ismim geçmediği için oluyor bunlar biliyosunuz dimi?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

max-ime

Hatta giderken Ugurum, senin arabayla gider, donuste de benim arabayla doneriz. Neticede trenden korksak, ucaga binmezdik :))  :haydi:

Abi senin gelişin kesinse tamamdır, benim araba ile yola çıkıyoruz.

Senin araba derken? O kısmı anlamadım :D  Doğa'da da durum netleşir. Özdemir'in araçtakilerde isterlerse 4 kişi gelirler, isteyen olursa 3e3 yaparız, diğer türlüde gider geliriz :)

blackgear

Abi senin gelişin kesinse tamamdır, benim araba ile yola çıkıyoruz.

Senin araba derken? O kısmı anlamadım :D  Doğa'da da durum netleşir. Özdemir'in araçtakilerde isterlerse 4 kişi gelirler, isteyen olursa 3e3 yaparız, diğer türlüde gider geliriz :)

3' e 3 iyi olur, otobanda japon kale maç çeviririz :D

ismet

3e 3 yapacaksak ben uğur ve kadirin araca geçerek ağırlıkları dengelerim :))

max-ime

3e 3 yapacaksak ben uğur ve kadirin araca geçerek ağırlıkları dengelerim :))

İsmet abi, sen araca biner binmez uyursun gibime geliyor:)

ozoozo

Konuyu netleştirelim abilerim,kardeşlerim

Gidiş araçları : giu - 156
Gelenler : 3e3 kimin evi nereye yakınsa o şekilde paslaşalım , Uğur abiye yakın olanlar uğur abiye , bana yakın olanlar bana binerler. İlla şurda olmak istiyorum diyende yolda değişiriz :D

Saatte erkay abinin dediği gibi aynı. Yemek isteniyorsa daha erken çıkalım yoksa geç çıkalım vs.

max-ime

Batıkent tarafında olanlar kimler? İsmet Abi'yi ben alırım, yolada erken çıkalım, etleri acele etmeden, tadını ala ala gömelim :D

Özdemir ben de diyetteyim, buhafta zahi olacak :D

ismet

İsmet abi, sen araca biner binmez uyursun gibime geliyor:)

Binmeden bile uyumaya başlayabilirim :D

Konuyu netleştirelim abilerim,kardeşlerim
Gidiş araçları : giu - 156
Gelenler : 3e3 kimin evi nereye yakınsa o şekilde paslaşalım , Uğur abiye yakın olanlar uğur abiye , bana yakın olanlar bana binerler. İlla şurda olmak istiyorum diyende yolda değişiriz :D
Saatte erkay abinin dediği gibi aynı. Yemek isteniyorsa daha erken çıkalım yoksa geç çıkalım vs.

Ben derim ki, şaşmazda en geç 2.30da buluşalım ve yola çıkalım. Zaten kim nerydeydi şuydu buydu geyikti derken anca 3te çıkarız. Bu arada Doğa da gelecek sanırım. Toplamda 7 kişiyiz (Hür Can ve Oğuz önden gidecek, dönüşte 9 kişiyiz).

Özdemir
Erkay
Özgün
Uğur
Kadir
Doğa
İsmet

Ek olarak sanırım Harun da giderken katılacak bize ama emin değilim. Harun giderken beraber gideceksek 2.30da şaşmazda olursun sen de. Giderken 3 araba, dönerken de Hür Canlar olursa yine 3 araba döneriz olur biter :alfisti:

max-ime

Şaşmaz'ın az ilerisinde Gİyim Dünyası var, İstanbul Yolu üzerinde, orda toplanalım. ARaçlarla beklemekte kolay olur, isteyen aracını oraya çeker hemde.

ismet

max-ime

Buarada ben 90lar hastasıyımdır, birde uzun yolda olmazsa olmazın Sezen klasikleri. Sevmeyen varsa dinlemek istediği cdyi getirebilir :D