Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Top Wheels - İstanbul

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihmehmet

Valla harika araçlar ve sizin becerinizle fotograflar.

Hep boyle canlı renkler vs çekebilmek istemisimdir ama yetenek isi oysa o kadar netten enstantane diyafram baktım ama :p

Abi sizinki illaki profesyonel makine ama adını öğrenebilir miyim? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Valla harika araçlar ve sizin becerinizle fotograflar.

Hep boyle canlı renkler vs çekebilmek istemisimdir ama yetenek isi oysa o kadar netten enstantane diyafram baktım ama :p

Abi sizinki illaki profesyonel makine ama adını öğrenebilir miyim? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağolasın, beğenmen ve güzel yorumun mutlu etti beni :)

Renk canlılığı, vb konularda makinenin payı var tabi ki ama şunu unutma ki dijital fotoğraf makineleri her zaman için düzenleme gerektiren fotoğraflar oluştururlar. Adı üstünde dijital çünkü, gördüğü şeyi örnekliyor, kendisini yansıtmıyor. Bunlar direkt olarak makinenin çektiği fotoğraflar dersek yalan olur. Benim bakış açımla makine fotoğrafı oluşturuyor daha sonra ben üzerimden yıllardan beri edindiğim tecrübeler doğrultusunda düzenliyorum. Senin yazdıkların gibi yorumlar okuyunca da ayrı bir mutlu oluyorum, bilmem anlatabildim mi? :)

Şu an Nikon D80 kullanıyorum, kısmet olursa en kısa sürede daha profesyonel bir şeyler almak istiyorum.

Son olarak; uğraşmaktan ve araştırmaktan sakın vaz geçme merakın varsa bu konuda.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ihsany

Fotoğraflar da arabalar da harika  :alkis:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

universeee

Fotoğraflar da arabalar da harika  :alkis:
Eyvallah  :serefe: Bugün ekleyeceğim bir iki tane daha...  :rock:

universeee

Bu araç benim favorilerimden  :yukari-ok:

2005 4.0 208 hp v06 Mustang. Türkiye'de 22" jant takılı ve bu body kite sahip tek diye biliyorum.

universeee

Biraz altın vuruş yapayım :) Bunlar o kadar iyi fotoğraflar değil ama gün içinde birlikte olma fırsatı bulduğum araçların tamamını görmeniz için tek seferde hepsini paylaşayım dedim. Daha detaylı ve daha güzel fotoğraflar ben vakit buldukça gelecek inşallah  :rock:

Murad

Bu arada Evren'cim mekan neresi? Harika bir yere benziyor. Bizde orada bir buluşma yapabiliriz.

Emre Sezen

Riva'ya benziyor , fotolar süper bu arada  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

universeee

Doğrudur, mekan Riva. Normalde orada durdukları yer değil ama öncesinde yanlışlıkla durdukları yerin otoparkı oldukça genişti ama ben koşturmacadan mekanın adına bakma imkanı bulamadım. Çünkü araçların park edilmesiyle yanlış mekan olduğunun anlaşılıp tekrar araçlara binilmesi bir oldu :) Meğerse 100-200m ilerideki mekanı ayarlamışlar. Onun da otoparkı kötüydü, doğru düzgün foto çekecek bir açı yakalamak oldukça zor oldu. O taraflara giden olursa orada bir buluşma yapılabilir dediğiniz gibi.

universeee

Riva'ya benziyor , fotolar süper bu arada  :yukari-ok:

:serefe:

universeee

Biraz da vintage paylaşalım...   :rock:

universeee

Geçtiğimiz Cumartesi günü de İngiliz markalarıyla birlikteydim :) Lotus ağırlıklı olmak üzere Rolls Royce, Jaguar ve Bentley katılımlı bir tur düzenlendi. Konuyu ilk açtığımda bahsetmiş olduğum Amerikan arabaları için düzenlenmiş olan etkinliğin aynısıydı fakat rota ve gidilen mekanlar farklıydı. Katılımcıların bir kısmı aynıyken bir kısmı farklıydı. Bu İngilizlerin de güzel olduğunu düşündüğüm fotoğraflarını çekme imkanım oldu. Artık bu konu başlığı altında onları da paylaşacağım  :D Hatta ilerleyen günlerde sanıyorum bir de İtalyan markaları için bir organizasyon düzenlenecek onları da yine buradan paylaşırım kısmet olursa, zira adamların resmi fotoğrafçısı haline geldim gibi bir durum oldu  :)

Çok uzatmayım, ilk kareyi paylaşayım. Umuyorum fotoğrafları severek takip ediyorsunuzdur, rahatsızlık vermek istemem!

1993 Lotus Esprit S4

Murad

Ellerine sağlık Evren, süper görünüyor. S4 mü bu??

universeee

Sağol Murad, vakit ayırıp ufakta olsa bir şeyler yazmış olmana memnun oluyorum :) Diğer türlü acaba hoşa gitmeyen birşeyler mi yapıp paylaşıyorum gibi bir düşünceye kapılıyorum :)

Aynen abi, Esprit S4. Yalnız bu stock halden görünüş olarak biraz farklı belki hissetmişsindir. Oldukça kalın lastiklere dolayısıyla da ufak, body kit tarzı bir eklentiye sahip ön ve arkalarda. Birazdan paylaşacağım bir fotoda farkını daha rahat görebilirsin.

universeee

Sıcağı sıcağına şunları da yollayım...

Murad

Sağol Murad, vakit ayırıp ufakta olsa bir şeyler yazmış olmana memnun oluyorum :) Diğer türlü acaba hoşa gitmeyen birşeyler mi yapıp paylaşıyorum gibi bir düşünceye kapılıyorum :)

Aynen abi, Esprit S4. Yalnız bu stock halden görünüş olarak biraz farklı belki hissetmişsindir. Oldukça kalın lastiklere dolayısıyla da ufak, body kit tarzı bir eklentiye sahip ön ve arkalarda. Birazdan paylaşacağım bir fotoda farkını daha rahat görebilirsin.
Neden hoşa gitmesin ki Evren'cim. Sonuçta paylaştığın araçlar tüm dünyada efsane olmuş herkesin hayranlık duyduğu araçlar.  :yukari-ok: Kaldı ki forumda rakip firmaların güncel markaları da paylaşılıyor zaman zaman :))

Murad

Neden hoşa gitmesin ki Evren'cim. Sonuçta paylaştığın araçlar tüm dünyada efsane olmuş herkesin hayranlık duyduğu araçlar.  :yukari-ok: Kaldı ki forumda rakip firmaların güncel markaları da paylaşılıyor zaman zaman :))
Resimde bize göre solda ki S4 gerçekten muhteşemmiş.

universeee

Soldaki araç bence de harika! Sahibi de bir o kadar harika olduğunu düşündüğüm bir insan. İki keredir görüşüyor olmamıza rağmen çok sıcak kanlı ve samimi davranıyor sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi. Geçenlerde paylaştığım 2005 Mustang'in de sahibi aynı zamanda, üzerinde çok sağlam body kit olan canavar >:D Senin araçların fotoğrafını çekmek isterim iznin olursa dediğim zaman "Sen uygun olduğunu düşündüğün bir mekan bul tek tek bütün arabaları götürelim çekersin fotoğraflarını" diyebilen birisi. Artık sen anla kibarlığını daha iki kere gördüğü arabalarını fotoğraflamak isteyen birine karşı :)

Başka markaların fotoğrafları paylaşılıyor tabi, onların altında 3-5 yorum dönüyor bunların altında pek muhabbet geçmeyince insanların ilgisini çekmiyor mudur acaba diye düşünüp rahatsızlık vermiyorumdur umarım kimseye diye aklımdan geçiyor ondan öyle söylüyorum.

Murad

Soldaki araç bence de harika! Sahibi de bir o kadar harika olduğunu düşündüğüm bir insan. İki keredir görüşüyor olmamıza rağmen çok sıcak kanlı ve samimi davranıyor sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi. Geçenlerde paylaştığım 2005 Mustang'in de sahibi aynı zamanda, üzerinde çok sağlam body kit olan canavar >:D Senin araçların fotoğrafını çekmek isterim iznin olursa dediğim zaman "Sen uygun olduğunu düşündüğün bir mekan bul tek tek bütün arabaları götürelim çekersin fotoğraflarını" diyebilen birisi. Artık sen anla kibarlığını daha iki kere gördüğü arabalarını fotoğraflamak isteyen birine karşı :)

Başka markaların fotoğrafları paylaşılıyor tabi, onların altında 3-5 yorum dönüyor bunların altında pek muhabbet geçmeyince insanların ilgisini çekmiyor mudur acaba diye düşünüp rahatsızlık vermiyorumdur umarım kimseye diye aklımdan geçiyor ondan öyle söylüyorum.
:yukari-ok:

erdem1904

Daha muscle lara doymadan bu İngiliz aristokratları nerden çıktı Evren :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

universeee

Daha muscle lara doymadan bu İngiliz aristokratları nerden çıktı Evren :)
Abi adamların imkanı var geziyorlar ben de fırsattan istifade bu güzellikleri fotoğraflıyorum. Amerikanlar devam edecek vakit buldukça düzenlemeye devam ediyorum. Ama bunlardan da düzenledikçe serpiştirmeye devam edeceğim, ortam renklensin :) Daha İtalyan delikanlılarının da geleceği zaman olacak kısmetse.

milano 75

dostum arabalar ayrı harika,çıkardığın iş ayrı harika.sayende gözümüz gönlümüz açılıyo,pek yorum olmaması rahatsızlığı değilde ilgi farklılığını işaret edebilir.devam diyoruz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

dostum arabalar ayrı harika,çıkardığın iş ayrı harika.sayende gözümüz gönlümüz açılıyo,pek yorum olmaması rahatsızlığı değilde ilgi farklılığını işaret edebilir.devam diyoruz.
Abi sağolasın  :arkadasim: Ben bir şeyler çıkardıkça paylaşmaya devam ediyorum o zaman!

Gouki

Yorum yapmıyoruz çünkü nutkumuz tutuldu. :o

Murad

Yorum yapmıyoruz çünkü nutkumuz tutuldu. :o
Ozgun bombayi patlatti :))))

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi