Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeniden alevlenen aşk...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Ne subarusu sercan ya.. Al ozaman sen.. 4 çeker 25'e madem tavsiye ediyosun sat alfanı...

quote:

SerCy wrote:

o zmn niye ugrasıo abi adam 25 e subaru alsın 4 çeker :)

Alfadanadam

Evet Ferhat'taki gtv muhteşem ve dolu bir araba, ama bence istediği para çok..ederi değil anlamında demiyorum ama bu piyasa şartlarında maalsef çok para..

Yaa önder naaptın sen yaa..şimdi beni de gaza getirdin çok fena...ben şu 15liğe bi baksam mı......

n/a

Alfa GTV

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

n/a

Ne kadar istiyor ?

quote:

Alfadanadam wrote:

Evet Ferhat'taki gtv muhteşem ve dolu bir araba, ama bence istediği para çok..ederi değil anlamında demiyorum ama bu piyasa şartlarında maalsef çok para..

Yaa önder naaptın sen yaa..şimdi beni de gaza getirdin çok fena...ben şu 15liğe bi baksam mı......

Alfadanadam

galiba 36-38 gibi bişiydi ama tam hatırlamıyorum.ben almıyım alana da mani olmıyım..

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  bahsedilen araba bu..

n/a

altından kalkamamki :)

quote:

Tolga wrote:

Ne subarusu sercan ya.. Al ozaman sen.. 4 çeker 25'e madem tavsiye ediyosun sat alfanı...

quote:

SerCy wrote:

o zmn niye ugrasıo abi adam 25 e subaru alsın 4 çeker :)

Alfadanadam

Sercan subaru sana uymaz..zender subaru için hiçbişi üretmiyoki :)

Edited by - Alfadanadam on 29/10/2005  01:51:40

anIL(34an623)

ben de GTV hastasıyım. hatta 156 değil GTV istiyordum çok. o zaman GTV 156'ya göre baya pahalıydı ama. ayrıca eve 2. araba olacağı için ve yazın istanbul-b.çekmece çok mekik dokunduğu için 156 ihtiyaçları daha iyi karşılıyordu. hayırlısı olsun hiç pişman olmadım ama GTV aşkı bambaşka bir şey bence. geçmiyor asla. inşallah bi gün canawar bit GTV'im olacak. tofaş keşke getirse bu arabayıRegister or Login" alt=""/>

aslında çocukluktan başladı bende GTV aşkı. ayşegül aldinç'in bir klibi (beni hatırla) vardı. körfez pistinde çekilmişti. toprak sergen oynuyordu. alfa romeo sponsordu. çok tatlı bi GTV vardı bu klipte. uçak kowalama sahnesi gibi bir şey. offf of. işte o zaman başladı benim GTV sewdam...Register or Login" alt=""/>

master

Hmm , airbag patladıysa iş sakata biner tabii :) Ama Alfa Teknik'te duruyorsa araba gidip bakmak lazım yine de.

Ferhat Bey'in arabasını da görmüştüm. Biraz yüklemiş sanırım , 250 hp'den fazla olduğunu söylüyordu. Ancak Bülent Abi'nin de söylediği üzere oldukça yüksek fiyat , beni aşar :)

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

Değerli adminim site monitöründe sorun mu var...bu topicte son mesaj senden diyor ama son mesaj önderin gibi görünüyor??

Edited by - Alfadanadam on 29/10/2005  22:12:41

Alfadanadam

Alfadanadam

bu resim niye görünmüyor yaa..

alfisti

bülent kardeş resmin son eki eksik bence... yani adresi bıdı bıdı bıdı.jpg gibi olmalı..
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Mesajda düzenleme yapınca düzenleme saatini alıyor monitor.. Önder yazdıktan sonra ben mesajımı düzenlemiştim sanırım... Bi problem yok yani rahat ol : )

quote:

Alfadanadam wrote:

Değerli adminim site monitöründe sorun mu var...bu topicte son mesaj senden diyor ama son mesaj önderin gibi görünüyor??

Edited by - Alfadanadam on 29/10/2005 22:12:41

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

adres bıdı bıdı jpeg be ulvicim..annamadım gitti...

Alfadanadam

adminim yoksa sen yazdıklarının arkasında durmuyor musun..mevzuuya ve gidişata göre edit ha.. :)

alfisti

valla haklısın...bu resim neden görünmüyor yaaa!!!

Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

İmageshack'ta en altta verilen direct Link'i kullanıcaksın bülentcim...

Belkide senin gibi yanlış resim ekleyen birinin mesajını düzeltmişimdir ha nedersin : ))

n/a

Direk link değilde ondan.. o resmin direk linki You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login dir.. Listeden bu linki almak gerekiyordu...

quote:

alfisti wrote:

valla haklısın...bu resim neden görünmüyor yaaa!!!

alfisti

hangi listeden, nerden, nasıl, kim??? yaw iki saat aradım doğru linki valla.... böyyük adamsın admin.. sensiz biz naparız..
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Abi bin tane resim koyuyorum foruma uzmanlık alanım oldu : )

quote:

alfisti wrote:

hangi listeden, nerden, nasıl, kim??? yaw iki saat aradım doğru linki valla.... böyyük adamsın admin.. sensiz biz naparız..

Alfadanadam

hehe..bu arada nası mevzuyu değiştirdim..konumuz neydi ? :))

alfisti

konumuz nasıl off topic olunur :)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

Alfadanadam

konudan konjuya nasıllink atılır onu deniyelim şimdi o zaman:)

ulvicim bu sefer tolga haklı..2600 ün neresi mercedese benziyo allahaşkına :):)