Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bagaj Kilidi Farklı Bir Sorun!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suatsvn

Merhaba arkadaşlar aracım 2003 147 distinctive. Bundan iki gün önce aracımı iç dış yıkamaya verdim.Aldığım zaman şöyle bir sorun yaşadım.
Bagaj kapağı kapanmıyor. Anahtardan tüm kapıları kapatıyorum.Bagaj kapağını sertçe kapatıyorum kapanıyor.İlginç olan ise şu aracı anahtardan kapıları açıyorum sonra şoför kapısını açıyorum bagaj kapağı şoför kapısı ile birlikte açılıyor.Arka kapıları açarken bagaj açılmıyor sadece şoför kapısını açarken bagaj açılıyor ve kapanmıyor.Şu an bagaj kapağı açık şekilde geziyorum.Beyinsel bir sorun diye akü kutup başlarını söktüm bir saat bekledim sonra taktım tekrar teypte kod istemedi direk açıldı hiçbişey anlamadım.
Sizce ben yetkili servise mi gitmeliyim yoksa kilitçiye mi?
Çıkamadım işin içinden bir yardım edin lütfen :(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anıl

147 sahibi arkadaşlar daha iyi bilir ama şöför tarafında kapı içinde bulunan bir parçanın ıslanması bu gibi sorunlar yapıyordu. Parça ismini şuan hatırlamıyorum.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Suatsvn

Teşekkür ederim bir hafta sonu servise götüreceğim artık.Böyle değişik sorunlar da beni buluyor.

ALFAŞK

ya benim de kumanda çalışmıyor pili mi bitti acaba nerede taktırabilirim bitti ise  :S
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

Suatsvn

Kumandanın kenarında kilit İşareti var açık kapalı simgesi var onu Çevirince açılıyormuş.İçinde normal saat pili varmış.Kuzen yaptı oradan biliyorum.

ALFAŞK

teşekkürler normal saat pili ise kendim de değiştirebilirim yani strese gerek yok  :D

Suatsvn

Aynen öyle

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
ya benim de kumanda çalışmıyor pili mi bitti acaba nerede taktırabilirim bitti ise  :S
inşallah pili bitmiştir, bozulmasinda ben geçen gün yeni anahtar getirttim code karti , , işçilik filan 870 tl tuttu.kaskodan yaptirdim.
pil icin bir yere gitmenize gerek yok sizde rahatça degistirebilirsiniz, yalniz uyduruk bir marka satin almayin.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ALFAŞK

akşam bi saatçiden pil alacam :D evde şansımı zorlayacam benim anahtar sustalı değil zaten eski tip yedeğimde yok mazallah giderse ne yaparım onu düşünüyorum :D

Suatsvn

Benim konu yalan oldu :)

ALFAŞK

abi kusura bakma konunun da düzenini bozduk :D

Suatsvn

abi kusura bakma konunun da düzenini bozduk :D
Neyse artık yaptırınca  herkeste öğrenmiş olur.Nasıl çözüleceğini.

Suatsvn

Merhaba arkadaşlar bu sorunuda çözmüş bulunmaktayız.Ankara da Alfin otoya gittim. Ortadaki ustalarımız şoför kapısının kenarındaki cam indirme açma yerini bir sökelim bakalım dediler.Arabamı iç Dış yıkamaya verdiğimi söylemiştim.Yıkamacı arkadaş sen oraya suyu kaçır.Sonra orada oksitlenme yapsın oda bagaj kapağına giden elektriği sürekli hala getirdiği için bagaj kilidinin motoru yansın neyse ki güven Oto da çıkma vardı yerine yenisini taktırdık.Allah tan beyine birşey olmadı yoksa büyük sıkıntı.Beynin orada hala su damlacıkları vardı.
Şükür bu ufak sorun da bitti.
İlgilenen herkese teşekkür ederim.