Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine , yeni yeniden merhaba - 44 LF 777 -

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritsahin

Alfasız geçen 3 yılımın ardından yine sizlerin arasındayım arkadaşlar. Yaklaşık 2 aylık araştırmamın sonucunda geçtiğimiz ay 2004 156 ı almış bulunuyorum. Ufak tefek işlemlerini hallettiğimizde resimleri paylaşacağım. İstanbul Anadolu yakası ve Gebze civarında yollarda görür iseniz selamınızı eksik etmeyin.

Ferit Şahin
44 LF 777

Gouki

Hayırlı uğurlu olsun Ferit bey, tekrar hoşgeldiniz.

milano 75

hayırlı olsun,bikaç defa gördüm gebzede ,güzel araç.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Erkay KAHYA

onparerkan

Murad

Tolga033

Alfadanadam

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

feritsahin

Teşekkür ederim arkadaşlar hoş buldum.
Biraz araçtan bahsetmek istiyorum ; 2004 1.6 Distinctive 2. sahibinden 95.000 Km de Malatya dan aldım. Sensör paket ,Isıtmalı gri deri momo koltuklar , Bose ses sistemi ve orginal 16 Inc Selespeed jantlar mevcut (17 Inc oem Alfa Romeo janti düşünüyodum fakat selespeed lerin güzelliğine kıyamadım). Lavato marka LPG li.
Triger seti,buji, alt takımları bakımları yapılmış şekilde aldım. Geçen hafta goodyear efficientgrip performance lastikler takıldı, debriyaj balatası, termostat , far temizliği, motor yıkama işlemleri yapıldı. Bu hafta solmuş olan cam filmleri ve arka tampondaki boya işlemi yapılacak inşallah.  :D Ne kadar temiz araç alırsanız alın Alfisti iseniz yapacak çok iş bulabiliyorsunuz kendinize; hemde zevkle uğraşarak.  :yukari-ok:

fatihcan

Hayırlı olsun. Bende Malatya'dayım. Haberim olsa görüşebilirdik, ağırlardım sizi. Forumda Malatya'dan alfisti yok sanırım :/
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)