Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

14 veya 21 Haziran Olası "Sünnet Gölü Buluşması (konaklamalı/konaklamasız)"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangi tarih sizin için uygun?

Mayıs 2. yarısı
2 (50%)
Haziran 1. yarısı
0 (0%)
Haziran 2. yarısı
1 (25%)
Temmuz 1. yarısı
0 (0%)
Ağustos 2. yarısı
1 (25%)

Toplam Oy Verenler: 4

universeee

Arkadaşlar selamlar,

Bugün aklıma bir fikir geldi. 2 yıl kadar önce arkadaşlarımla 2 günlük bir geziye çıktık Bolu ve çevresindeki gölleri falan görmek fotoğraf çekmek için. Malum 1 gece şehir dışında olacağımızdan konaklayacak yer lazımdı. Lafı uzatmayım hali hazırda görmek için gideceğimiz göllerden birinin hemen dibinde bir otel olduğunu biliyordum yıllaaaaar öncesinden. Aradım sordum halen aktif olduğu için bir geceliğine orada kalmıştık ve ciddi keyif almıştım orada kalmaktan. Müthiş temiz bir hava, göl manzarası, çok lüks olmasa da açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunan odaları da gayet kalınabilir temizlikte güzel olduğunu düşündüğüm bir otel. Biz gittiğimizde otelde çok vakit geçirmedik ama akşam yemeği yiyip açık havada sohbet etmiştik. Sabahın köründe bir yürüyüş yapmak ve fotoğraf çekmek için de erkenden yatmıştık. Sonra sabah 6da kalkıp güzel bir tur attık üstüne de geldik göl manzarasıyla kahvaltımızı yaptık (tabağınıza sahip olmadığınız takdirde yancılar olabilir, fotoğraflar arasında görürsünüz). Bu arada olta takımınızla falan gelirseniz balık imkanınız da mevcut :) Bu sene normalde eşimle gitmeyi planlıyorum ben zaten. Aklıma şu geldi: Sizlere de buradan bahsedeyim hatta yapabilirsek orada 1 gece kalacak şekilde güzel bir buluşma ayarlayalım. Eşinizle çocuğunuzla falan da rahatlıkla gidip güzel vakit geçirilebilineceğini düşündüğüm bir yer burası. Mudurnu'da olmasından dolayı İstanbul dışından da katılım olabileceği geldi aklıma. Bu konuyu da fikir almak için açtım. Ne dersiniz böyle bir buluşma için? Anket eklemeyi beceremedim ama Özgün bir el atarsan bu konunun başına kabaca bir tarih aralığı belirleyebileceğimiz bir anket konulabilir şu seçeneklerle:

-Mayıs 2. yarısı
-Haziran 1. yarısı
-Haziran 2. yarısı
-Temmuz 1. yarısı
-Ağustos 2. yarısı

Aşağıda gitmiş olduğumuz o gün çektiğim bir kamyon fotoğraf arasından 5 dk içinde seçtiklerimi görebilirsiniz. Olur yada olmaz yada şöyle olsa daha iyi olur gibi düşünceleriniz varsa onları da söylerseniz güzel olur. Biliyorum çok erken bir tarihten bu konuyu açıyorum ama sayımızın fazla olması ihtimaline karşılık otelde yer ayırtılması falan lazım malum. Küçük veya fazla bilindik bir yer değildir diye düşünmeyin yer bulması havalar ısındığında her zaman kolay olmayabilir.

Düzenlenir yada düzenlenmez tabi bilemiyorum ama sizlerle böyle bir organizasyon güzel olabilir diye düşündüğüm için paylaşmak istedim. Görüşmek üzere...  :alfisti:

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Sercan Keklik

özellikle alt yoldan gidilirse fazlasıyla zevkli bir bulusma olur kankss fakat kımse gelmez :) daha önce denedık sadece çekirdek kadro sadık kadro ile bir bolu bulusması yapmıstık.. Hemde pratik mangallarla falan :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozoozo

Harika olur , büyük buluşma için güzel bir fikir :) mangalıda yaparız misss..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

h.t

blackgear

Güzel düşünce, harika mekan ama, forumdan çok katılım olmaz gibi :(

Eğer olursa ben şartlarımı her türlü zorlarım böylesi bir organizasyon için, orası ayrı :D

ismet

ben varım abi, fotoları görünce iştahım açıldı :) duruma göre tek veya eşli uyar bana.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Murad

Alfa'nın ve dostların olduğu her yere imkanlar el verdikçe gelirim. :) Mekan çok güzel görünüyor buluşma için olmasa da bir hafta sonu eşimi alıp buraya gideceğim kesin.

universeee

Bunu büyük buluşma küçük buluşma falan gibi değerlendirmeyin arkadaşlar. Çok araba yada çok insan olsun gibi bir derdim yok. Maksat muhabbet işte. Sevdiğim bir yere giderken haydi arkadaşlara haber vereyim de birlikte gidelim gibi bir durum aslında. Dolayısıyla kimse katılmaz, fazla insan gelmez gibi konuları kenara bırakın :) Siz sadece kendi adınıza gelir misiniz gelmez misiniz onu düşünün, gelmeye niyetlenebilirseniz yukarıdan bir tarih aralığını seçin gitsin. Eşli yada tek gelmek gibi bir ayrım da yapmaya sanıyorum gerek olmaz, odalar ayarlanır ona göre. Ben şahsen eşimle gideceğim o yüzden de gelebilenlerin eşiyle gelmesi tercihimdir :)

Utku

Şahane olur, hangi tarih olursa olsun gelmek isterim.
Zaten gidilecek yerler arasında, alfalarla gitmek de ayrı güzel olur.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login

:'(

Utku

Marka, araç farketmeksizin dostlarla gitmek güzel olur   :haydi:
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Marka, araç farketmeksizin dostlarla gitmek güzel olur   :haydi:

şimdi oldu  :haydi: :alkis: :rock: :alfisti:

alihsans

8 Temmuz 2012'de düzenlediğimiz Bolu civarı turumuzda Sünnet Gölü'ne de uğramıştık. Bende de birkaç fotoğraf var ama şu an yanımda değil. Öğleden sonra yemeğini burada yemiştik. Hafif de yağur başlamıştı, gökkuşağı da çıkınca enfes bir manzara olmuştu. Çok da sakin bir yer.
Aklımda inşaat aşamasında olan yollarının kötü olduğu ve tesis seçeneği olmadığı için yemek ücretlerinin biraz tuzlu olduğu kalmış. Yolları hala aynı durumdaysa aracımı oraya sürmem ben.  :D
Kalabalık gidilirse fiyatta bir şey yaparlar belki, orasını da bilemem.

Sonuç: Değerlendirilebilecek güzel bir yer.

Ek: Haziran sonu - Temmuz sonu aralığının Ramazan ayı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

iki üç ay sonrasına yapılan planlar yalan olacağı için bence mayısın ikini haftasına bu işi halledelim derim.

universeee

8 Temmuz 2012'de düzenlediğimiz Bolu civarı turumuzda Sünnet Gölü'ne de uğramıştık. Bende de birkaç fotoğraf var ama şu an yanımda değil. Öğleden sonra yemeğini burada yemiştik. Hafif de yağur başlamıştı, gökkuşağı da çıkınca enfes bir manzara olmuştu. Çok da sakin bir yer.
Aklımda inşaat aşamasında olan yollarının kötü olduğu ve tesis seçeneği olmadığı için yemek ücretlerinin biraz tuzlu olduğu kalmış. Yolları hala aynı durumdaysa aracımı oraya sürmem ben.  :D
Kalabalık gidilirse fiyatta bir şey yaparlar belki, orasını da bilemem.

Sonuç: Değerlendirilebilecek güzel bir yer.

Ek: Haziran sonu - Temmuz sonu aralığının Ramazan ayı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.
Aynı yıl haziran ayında gittik bizde oraya. Geçtiğim yolların hiçbirinin arabamı sürmeyeceğim kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum açıkçası. Anayoldan göle doğru giden kısa bir tali yol var, bir orası biraz sıkıntılıydı ama o da yine araba geçmeyecek şekilde değildi. Sadece yolda çukurlardan kaçmak için biraz fazla zigzag yapmak gerekiyordu. Bizim kiraladığımız aracı ben kullandığım için net hatırlıyorum yol durumunu. Ama yaklaşık 2 sene geçmiş üzerinden sanmıyorum o yol inşaatları hala devam ediyor olsun.

Fiyat konusuna gelince, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği dahil 4 kişilik odada 3 kişi kalmıştık ve kişi başı ya 80 ya 90 lira ödemiştik. Sadece yemek için uğranırsa biraz pahalı olmuş olabilir. Büyük Ada gibi sadece deniz yoluyla ulaşılan yerde bile saçma sapan fiyatlar ödendiğini düşünürsek orası gibi çok da ayak altı olmayan bir yerde fiyatların yüksek olmasını daha anlayışla karşılayabiliyorum şahsen.

Neyse, gidelim derseniz kişi sayısı da kabaca netleşirse ben zaten arayıp fiyat alırım o kısım sorun olmaz. Bir de denildiği gibi çok fazla da uzatmadan bunu hemen mayıs sonu haziran başı organize etmek güzel olabilir diye düşünüyorum.

alihsans

Aslında yanıltıcı bilgi vermiş olmayayım. O gün çok fazla yer gezdiğimiz için yolu kötü olan yer başka bir taraflar da olabilir.  :)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

universeee

Aslında yanıltıcı bilgi vermiş olmayayım. O gün çok fazla yer gezdiğimiz için yolu kötü olan yer başka bir taraflar da olabilir.  :)
Ne demişler "hafıza-i beşer nisyan ile malüldür" :) Yollarda baya bir inşaat vardı, genişletme çalışması, toz toprak boldu ama araba sürülmeyecek bir yer değildi o tarih için konuşmam gerekirse. En fazla arabanızın rengini göremezdiniz. Ama oradan önce Sülüklü Göl'e gittik. Oranın yolu işte tam da dediğin gibiydi, şu an arabanla gider misin deseler cevabım büyük ihtimal hayır olurdu :) Daracık virajlı, taş toprak yollar yokuşlu inişli falan. Ama yolun sonunda karşılaşılan manzara  :o Aynı bu yüz ifadesi gibi kalırsınız :D

ismet

gençler yollara pek takılmayın, en kötü benim hyundai ile her yola gireriz evelallah :D

Doğa Tosun

Tam rahatladigim tarihler, bana uyar..
dudaktan sünnet gölüne bir yol varsa, ben orda da yanlarim
"Sen raad ol Alfa'lım gölde bile yanlarim"  :haydi:

Bunlar işin şakası, ben de gelirim
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Murad

Hhahaha alemsin Doğa :))

universeee

Adam iki günde MPower'ı ruhunda hisseder olmuş baksana laflara :D Doğa aman deyim arka cama falan yazdırma bunları :D

Lbe

Doğa yazdır bunu :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Eylül falan olsa gelebilirdim amma Ağustosa kadar yavru vatandayım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Bu otelde Cumartesi günü sahne alan süper enerjik bir sanatçı var. Birçok yerden giden daimi müşterileri var.
O yüzden haftasonu planı yapacaksanız öncesinden organizasyon yapılması gerekir.

Ben gelirim ayrıca :)