Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

benim alfa 156 yeni üye oldum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfamania35

selam arkadaşlar ben izmirden burak bende alfa 156 1.6 var.izmirdeki en güzel alfa çok uğraştım ama deydi.bu benim üçüncü alfam,aşağıya yaptığım harcamaları yazıcam yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
1)komple bodykit
2)remus son susuturucu
3)k&n hava filitresi
4)zibart cam filimi
5)şefaf arka stop ve yan sinyaller
6)17 inç orjinal ekipman 5*98 jant
7)zenon kit sinyaller ve sisler dahil
8)gövde renginde tamponlar ve aynalar
9)ön ızagara krom çitalarla kaplandı (yeni kasalar gibi)
inanın bu kadarı yetiyo benim tek eksiğim ön far angel eye'lı.yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

BARLAS

Hoşgeldiniz.. Resimleri de bekliyoruz...

murat

Yay şart

Hoşgeldiniz

Edited by - murat147 on 05/03/2007  15:26:05
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Tufan

hoşgeldiniz. sanırım resimleri gördükten sonra yorum yapsak daha iyi olacak

alfamania35

en kısa zamanda fotoraflarını koyucam şu angel eye hakkınd bilgisi olan var mı yada gta ön far nerden bulurum...

alfistihrn

Hoş geldiniz...

alfamania35

sağol dostum hoşbulduk,ebay da çok güzel aksesuarlar var ve çok ucuz özellikle almanya ve ingilterede bunları nasıl getirtebiliriz.

alfamania35

yay taktıcamda arbada maşbierleri oldukça alçak bide yay taktırısak yolda gidemem şu an bile bir çok yere zor giriyorum..

alfisti

hoşgeldiniz... You are not allowed to view links. Register or Login yapabilir ve angel eye hakkında yazılanları okuyabilirsiniz... ama arama yaparken gün sınırlaması yapmayıp "herhangi bir tarih" seçerseniz daha iyi olur ;)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

murat

You are not allowed to view links. Register or Login

Sanırım burdaki alfamania da sizsiniz
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

Hoşgeldin resimleri bekliyoruz

alfamania35

sağolun  dostlar sonunda alfadan anlayanların sitesine kavuştum.izmire yolu düşeni beklerim.

admin

Relax Güven, Relax. Dur bir nefes al, bir bak ortama, bir tanı... Aradığın cevapları forum içinde gerekli bölümlerde bulabilirsin. Forumda aramada aşağıdaki resimde görürsün. Önce bir arattır, incele, tatmin olmazsan gene o başılkların altından devam edersin.

Register or Login" border=0>
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

alfamania35

bide bende koyu yeşil koltuk takımı var arabanın üstünde deriyle değişitirmek istiyorum koltuklar çok temiz bordo veya sarı renkte olupta değiştircek arkadaş var mı?tabi pazarlık karşılığında...

bado

Hoşgeldiniz..
resimlerle renklendirirseniz topici seviniriz..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

agucba

YAY ŞART :)) (bu Hoşgeldiniz demek)

///////////////

alfamania35

şu ön farlar hakkında bilgisi olan var mı?nasıl yapçaz benim aksesuarcı farları söküp içini siyaha boyayıp dört  tane de angel halka takayım diyo sizce güzel olur mu?

n/a

hoşgeldiniz..
umarım en kısa zamanda aracınızın fotoğraflarını görebiliriz..

alfamania35

hoşbulduk izmirdensin galiba dostum..

n/a

quote:

hoşbulduk izmirdensin galiba dostum..

evet izmirliyim ancak okul nedeniyle İstanbul'dayım, tatillerde ancak izmir'de olabiliyorum..

Tufan

quote:

şu ön farlar hakkında bilgisi olan var mı?nasıl yapçaz benim aksesuarcı farları söküp içini siyaha boyayıp dört  tane de angel halka takayım diyo sizce güzel olur mu?

madem sordun, bence olmaz, bilakis apaçi olur. angel eye modası geldi geçti. üstelik sadece BMW ile özdeşleşmiş bir özelliği israrla Alfa gibi sadeliğin bile güzel durduğu bir markada kullanmak antipatik olur.

GTA farı benim bildiğim kadarı ile memlekette yok, çıkmasını da bulursan tesadüfen bulursun.

daha önce farların içini karartanlar olmuştu, o fena durmuyor. ama kullanımda ne getirir ne götürür bilemem.

alfamania35

hangi okul

alfamania35

çıkmasını buldum gta farlarında avusturyada hemde 150 euro ebay de ama mesafe çok uzak
kargo dünya tutuyo..

alfamania35

bide abim 156 sını satıyo 98 2.o motor deri koltuk sunroof full 16 jant orinal bi araba

n/a

quote:

quote:

madem sordun, bence olmaz, bilakis apaçi olur. angel eye modası geldi geçti. üstelik sadece BMW ile özdeşleşmiş bir özelliği israrla Alfa gibi sadeliğin bile güzel durduğu bir markada kullanmak antipatik olur.

GTA farı benim bildiğim kadarı ile memlekette yok, çıkmasını da bulursan tesadüfen bulursun.

daha önce farların içini karartanlar olmuştu, o fena durmuyor. ama kullanımda ne getirir ne götürür bilemem.

evet bende tufan abiye katılıyorum, angel eye'ın 156'da hoş duracağını pek sanmıyorum, bence angel eye artık bmwlerden çok apaçi peugeot'larla özdeşleşmeye başladı..
GTA farını da çıkmacılarda bulmak "imkansız"
far karartma benim farlara önceki sahibi tarafından uygulanmış, fena durmuyor ve iyi bir işçilikle sorun da çıkacağını pek sanmıyorum..

quote:
hangi okul

kadir has ünv. hukuk fakültesi..

Edited by - shame on 05/03/2007  16:35:10