Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Düğün, Nişan ve Diğer Özel Günleriniz İçin Fotoğraf Çekimleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu sitede eksik olan araç çekimleri ülkemizde çok sayıda araçlarının güzel resimlerini çektirmek isteyen kişiler var..
Abi siteyle ilgili düşündüğüm o kadar çok şey var ki... Birisi de senin söylediğin gibi çekmiş olduğum araçların fotoğraflarını koymak fakat ben daha arabalı insanlar alemine gireli 1 sene bile olmadı, dolayısıyla elimde yeteri kadar malzeme yok. Üstelik de araba fotoğrafçılığı konusunda oldukça acemi olduğumu düşünüyorum. Portfolyo biraz genişlesin kısmetse ondan sonra biraz birşeyler yapabilirim.
Bir konuda şu an açmış olduğum sitenin konseptiyle çok alakasız bir konu araba fotoğrafçılığı. Onun için başka bir site daha mantıklı olacaktır.
Bakalım artık, ilerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili gelişmeler olabilir :)
İlgin için teşekkür ediyorum  :serefe:

Zaten bu site üzerinden araba fotoğrafçılığı gitmeyecektir genel olarak hepsi bir arada barındıran bir site yapmalısın'ki insanlar istediği fotoğraf hizmetini seçebilsin,kendini her zaman acemi olarak görmen zaten senin yararına olacaktır çünkü her seferinde daha yeni daha güzel şeyler öğrenmek için gelişime hep açık olacaksın.. Umarım herşey istediğin gibi olur kardeşim..

universeee

Bu sitede eksik olan araç çekimleri ülkemizde çok sayıda araçlarının güzel resimlerini çektirmek isteyen kişiler var..
Abi siteyle ilgili düşündüğüm o kadar çok şey var ki... Birisi de senin söylediğin gibi çekmiş olduğum araçların fotoğraflarını koymak fakat ben daha arabalı insanlar alemine gireli 1 sene bile olmadı, dolayısıyla elimde yeteri kadar malzeme yok. Üstelik de araba fotoğrafçılığı konusunda oldukça acemi olduğumu düşünüyorum. Portfolyo biraz genişlesin kısmetse ondan sonra biraz birşeyler yapabilirim.
Bir konuda şu an açmış olduğum sitenin konseptiyle çok alakasız bir konu araba fotoğrafçılığı. Onun için başka bir site daha mantıklı olacaktır.
Bakalım artık, ilerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili gelişmeler olabilir :)
İlgin için teşekkür ediyorum  :serefe:

Zaten bu site üzerinden araba fotoğrafçılığı gitmeyecektir genel olarak hepsi bir arada barındıran bir site yapmalısın'ki insanlar istediği fotoğraf hizmetini seçebilsin,kendini her zaman acemi olarak görmen zaten senin yararına olacaktır çünkü her seferinde daha yeni daha güzel şeyler öğrenmek için gelişime hep açık olacaksın.. Umarım herşey istediğin gibi olur kardeşim..
Güzel dilek ve düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Olan gelişmeleri buradan zaten takip edebileceksiniz :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

Kendimi bir hatırlatayım istedim, belki ihtiyaç vardır şu sıralar :)

universeee

Düğün sezonu tüm hızıyla yaklaşıyorken bir güncel demek istedim. Eş, dost, tanıdık, akraba vs iletirseniz sevinirim  :serefe:

universeee

Her ne kadar havalar halen ısınmamış olsa da düğün dernek mevsimi yavaş yavaş yaklaşıyor o nedenle bir güncel demek istedim. Eşe dosta duyurursanız memnun olurum.

"Düğün dernek yok ama gel benim arabanın şöyle cilalı parlamış fotoğraflarını çekelim" derseniz de buradan ulaşabilirsiniz. Otomobil fotoğraflarıyla ilgili örnek fotoğraflarada aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

osm156

walla yakınlarda olsan cagırdım senı ya pazar gunu bı nısan yaptık foto 450 tl tuttu ıcım gıttı :)
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

universeee

walla yakınlarda olsan cagırdım senı ya pazar gunu bı nısan yaptık foto 450 tl tuttu ıcım gıttı :)
Hocam 450 TL'ye için gittiyse benim söyleyeceğim fiyat seni pek rahatlatmazdı onu belirtmem lazım :) Bu işin hakkıyla yapılanının ederi ciddi anlamda daha fazla çünkü :)

osm156

dogrudur pek bı bılgım yok ama herzamnkı dusuncem kalıteyı ucuza alamassın :) ıns senle dugunde artık ırtıbata gecerız :)
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

universeee

dogrudur pek bı bılgım yok ama herzamnkı dusuncem kalıteyı ucuza alamassın :) ıns senle dugunde artık ırtıbata gecerız :)
Hayırlısı olsun, her zaman beklerim :)

Facebook You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden de takip edip yazabilirsiniz. Hem düğüne kadar da çekilen fotoğraflardan örnekler görmüş olursunuz.

universeee

Ara ara güncel çekmekte fayda var, belki birilerinin ihtiyacı vardır :)

universeee

Hem bir güncel demiş olayım hem de güzel bir haber vereyim. Bu konu üzerinden You are not allowed to view links. Register or Login benimle iletişim kurmuştu düğünlerinin olacağını ve fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi. Ben de forumdan olduğu için elimden gelen kolaylığı sağladım ve geçen Cumartesi günü kısmet oldu kalkıp Bodrum'a fotoğraf çekimi için gittim. Yorucu ama yorucu olduğundan çok daha keyifli bir çekim yaptık. Müstakbel eşi ve kendisinin samimiyeti, misafirperverlikleri cidden harikaydı. Kısacası forum sayesinde çok iyi iki kişiyle daha tanışmış oldum  :) Güzel zaman geçirdiğim ve güzel insanlarla tanışmış olduğum için de buradan anlatmak istedim.

Bir tane de fotoğraflarını paylaşmış olup tekrar bir ömür boyu mutluluklar diliyorum  :arkadasim:

avkureysin

Çok yorulduğumuz doğrudur; gelinle damat için onlar yorulmaz, acıkmaz, susamaz filan derler ya bunun içine fotoğrafçıyı da ekliyoruz artık :) Sevgili Evren bizimle birlikte Bodrum sokaklarını arşınladın, aynı güneşin altında kavruldun, günübirlik bile olsa ufacık sıkıntılarımıza da kocaman gülümsemelerimize de ortak oldun; ellerine, yüreğine sağlık... Gerçekten de seni tanımak ve birlikte çalışmak büyük keyif; Bodrum'a bir sonraki gelişinde kalacak yerin şimdiden hazır :)

rain man

Çok güzel şeyler bunlar :)

Çekimlerinizi zaten beğeniyorum kısmetse seneye düğünüm olacak ben de sizinle irtibata geçmeyi düşünürüm o zamanlar. You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun Allah bir ömür mutlu mesut etsin hocam sizi de :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

universeee

Çok yorulduğumuz doğrudur; gelinle damat için onlar yorulmaz, acıkmaz, susamaz filan derler ya bunun içine fotoğrafçıyı da ekliyoruz artık :) Sevgili Evren bizimle birlikte Bodrum sokaklarını arşınladın, aynı güneşin altında kavruldun, günübirlik bile olsa ufacık sıkıntılarımıza da kocaman gülümsemelerimize de ortak oldun; ellerine, yüreğine sağlık... Gerçekten de seni tanımak ve birlikte çalışmak büyük keyif; Bodrum'a bir sonraki gelişinde kalacak yerin şimdiden hazır :)
Oooo bedava tatil desene Cem :)

Sağolasın, sürekli söyledin ben ordayken de, yolum oraya düştüğü zaman rahatsız edeceğim zaten aklımdasın hiç merak etme  :arkadasim:

Çok güzel şeyler bunlar :)

Çekimlerinizi zaten beğeniyorum kısmetse seneye düğünüm olacak ben de sizinle irtibata geçmeyi düşünürüm o zamanlar. You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun Allah bir ömür mutlu mesut etsin hocam sizi de :)
Aynen dediğin gibi, cidden çok güzel bir olay özellikle de Cem gibi bir insanla karşılaşınca daha da güzel oluyor.

Allah kısmet ederse sizin çekim içinden de elimden geleni yaparım tabi ki, o günleri sağlıkla görelim önce geri kalan kısmı kolay :)